Sy[K]uS Napisano 10 Listopada 2013 #89935 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nick: Sy[K]uS #3 Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Zerowe, chce się nauczyć wszystkiego pomału Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: Nie cały rok Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Sy%5BK%5DuS%20%233/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc serwerowi jak i sam nabyć wiedzę. Na serwerze gram sporo, poznałem wiele porządnych graczy i kilku adminów. Adminem nigdy nie byłem to dla mnie coś nowego, chciałbym bardzo się sprawdzić w tej roli. Trochę sam podłapię a trochę kolega z gry ArtiX mi obiecał pomóc, którego pozdrawiam . Moją zabawę na cs praktycznie zacząłem na tym serwie to taka ciekawostka, co do forum to nadrobię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tutaj różnie... 3-4h myśle Kontakt: Steam: Sy[K]uS #3 , GG: 35176607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89937 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Naa tak. Aktywny na serwie, zglasza na u@/steamie... Miły... Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Listopada 2013 #89938 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 nawet podania nie czytam nick mi wystarczy często pisze na steam i woła na serwer duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89939 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Moj ziom <3 Wielkie TAK a amx to go przecwicze jutro i bedzie umial na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89941 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Co do bycia miłym mam wątpliwości. Na serwie widoczny, forum słabiutko - biorę pod uwagę wszystkie kryteria Duże NIE. Wiesz dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89980 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Widzę cię często na serwerze, jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 11 Listopada 2013 #89982 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (neutral) widywany często na serwerze , ale kiepsko u ciebie z kulturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 11 Listopada 2013 #89984 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Neutralnie, brak dużej albo znacznej aktywności na forum a to jest też ważne. Plusowo dla Cb bo często Cię widzę, i wydajesz sie być ogarniętym. Jedynym minusem jest twój brak wiedzy o byciu adminem, no ale wszystko jest dla ludzi, skoro chcesz spróbować. Inni Ci w razie czego pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89991 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Widoczny na serwerze, z kultura też nie najgorzej, dlatego jestem za twoją kandydaturą. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89997 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na tak - gracz ogarnięty, miły i sympatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 11 Listopada 2013 #90085 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 NA TAK ! Czesto widziany na serwerze , Jak widzi cos niepokojacego zglasza to na u@ . Mysle ze ogarnie to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Listopada 2013 #90096 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na TAK. Aktywny na serwerze, kulturalny, miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90112 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na TAK, chyba wszyscy na DD2 go znają - ogarnięty koleś. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Listopada 2013 Autor #90216 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jak to nie mam zagranych godzin? Gram na tym serwie dobre pół roku, nie moja wina ze był zresetowany gametracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90248 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na tak od x czasów widywany na serwerze + kolejna para rąk nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90289 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na Tak Ogarnięty,Kulturalny i Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 11 Listopada 2013 #90455 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja również na tak. Nie ma co tu dużo pisać bo już wszystko chyba jest wyżej. No dobra po prostu. Sporo gra, gra swoje nie spina. // Uzasadnij swoją wypowiedź dlaczego jesteś na tak - Upomnienie / LOVEk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90493 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na tak ogarnięty miły czesto go widze na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Listopada 2013 #90499 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zmienie zdanie, dam Tak. Jedyny minus to brak doświadczenie, ale się nadciągnie, inni admini zawsze pomogą, przynajmniej ja. Tylko podciągnij aktywnośc na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90506 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Na nie . Doświadczenie zerowe , mała aktywność na forum , nie jest wcale ogarnięty , myślę , że nie da sobie rady bo nikt nie będzie miał czasu go uczyć.. Chłopie poczytaj , pooglądaj w necie filmy , poradniki dopiero bierz się za składanie podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Listopada 2013 #90513 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 [align=center]***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** [/align] Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zbyt wiele osób ma do ciebie zastrzeżenia. Dostałem również skargę na steamie dotyczącą twojej osoby. Dopóki będę sprawował funkcję opiekuna ODD2, dopóty żadne podanie nie zostanie zaakceptowane tylko i wyłącznie dlatego,że kandydat ma przegrane godziny na serwerze. To za mało. Coś więcej od siebie,składasz podanie na serwerze ze ścisłej rankingowej czołówki. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi