Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na adminów dd2 .

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie . 

Mam takie pytanie kogo wy przyjmujecie na adminów ? Ogarnijcie troche to , albo niech admini sami się ogarną !!!

Admini zamiast zajmować się cziterami to k***

a tylko za kulture kickują lub banują , kolege wyrzucili za to że zwrócił im uwagę że czity latają a oni się zajmują jakimiś gównami . 

Tak samo sam dostałem bana za to że powiedziałem im na u@ że są z gimbazy , może i słusznie , ale także i ja słusznie ich wyzwałem bo inaczej takich nie można nazwać nieogarniętych adminów z gimbazy . 

Lecą tylko na fragi zamiast pilnować porządku , od tego są admini , a oni czują się niewiadomo kim bo mają admina . 

Clanpoland || MRKa  

// Upomniałbym tylko za brak dowodów, jednak używając wulgaryzmów i konstruując zdania na niezbyt wysokim poziomie, przekonałeś mnie do ostrzeżenia. [n-ty dzien]

Fakt zgodze sie z treborem ze administracja to zapewne gimba.

Taka drobna uwaga z mojej strony jest taka ze skoro dajecie admina to sprawdzcie czy umie sie nim obslugiwac w nalezyty sposób , gdyz  napisalem na serwerze ze  trzymaja czitow a banuja ludzi za kulture oraz kicki za napisanie prawdy :)

Nie chodzi o to ze z treborem sie znam czy ja sam wyrwalem kicka badz bana , chodzi o to ze kazdy klnie na tym serwerze wiec mysle ze skoro jedna osoba dostala za kulture to inni tez powinni nie zwazajac czy to znajomy czy ktos obcy.

Aha i admini tez powinni zachowywac kulture , ale widze ze sie do tego pewne osoby nie stosuja .

Nie dawajcie admina komus kto tylko siano przeleje i domaga sie admina , czasami warto zaczekac na lepiej zapowiadajaca sie osobe:)

Na przyszlosc sprawdzajcie adminow zeby potem nie bylo:)

Mielismy swoja siec serwerow i mowie to z doswiadczenia:)

Pozdrawiam eSc.

eSc :) jak masz z tym problem jakiś to nie graj tutaj i tyle.

Admin nie zawsze jest w stanie wszystko dostrzec gdy na serwerze gra 30 osób

po to jest u@ by troszkę pomóc temu adminowi , ale nie wy od razu z "mordą" lecicie , że my się "opierdalamy"

widzisz coś czego ja nie zdążyłem zauważyć ? napisz  sprawdzę i po problemie .

Druga sprawa wygląda tak mówisz , że za kulture wszyscy powinni polecieć, ale tak nie jest . Na serwerze nie ma zakazu przeklinania

ale też kończy się z czasem cierpliwość admina . Rozumiem jak ktoś napisze raz czy dwa " kurwa" ale jak ktoś co rundę klnie jak by matkę mu zabijali no to sory :)

no to tyle :P

Przede wszystkim admini u nas są bezpłatni więc pierwszy argument szlag trafił. Na serwerach nie ma zakazu przeklinania. Oczywiście bez przesady. Za to jest kompletny zakaz obrażania. I dlatego właśnie najprawdopodobniej dostaliście bany. Co do kultury adminów, jeśli admin jej nie zachowuje piszesz odpowiedni wątek na forum poparty dowodami i kara go nie ominie. W czymś jeszcze mogę pomóc?

O, jak ja dawno takich skarg nie czytałem.

A myślałem że to tylko na mało ogarniętych sieciach się takie sytuacje dzieją..

No więc, my admini gimby, nie mamy mózgu licealistów jeszcze i liczy się dla Nas tylko to że mamy posadę, a nasze obowiązki mamy  w nosie. Coś na zasadzie gdy mama nas prosi o wyrzucenie smieci, odpowiadamy zaraz. A tak na poważnie.

Administracja na dd2 tej sieci, jest bardzo dobrą administracją. Zarzuty typu "gimby" albo "niech idą się uczyć grać w cs'a" sa śmieszne. Pragnę zauważyć, że gdy Was zwykłych graczy się upomina na serwerze to albo przyjmujecie do swojej mózgownicy upomnienie, albo dalej robicie swoje, potem się kończy to banem a na końcu takim płaczem, "ja nic złego nie zrobiłem, to wina adminów, gimbusów jebanyc*". Admin to też człowiek, i nie ma miliona zmysłów by wszystkie sprawy ogarnąc na raz, ale jeśli o coś poprosicie jak ludzie, to na pewno to wykona.

Ps. Nie jesteśmy "gimbusami"  :bad:  :bad:

I po trzecie, dowody, dowody, dowody na złe zachowanie admina.

Mnie nie było przy ty jak pisałeś o jakiś cziterach tylko wbiłam jak Trebor obrażał adminów od gimbazy :) wiec postanowiłam zareagować ponieważ chłopak  nie wie o adminie praktycznie nic, a takie rzeczy wypisuje, to jest chore...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...