equinzy Napisano 5 Listopada 2013 #88056 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Odsyłam do tematu - http://multi-head.pl/index.php?/topic/16165-zamkni%C4%99tyskarga-na-admina-equinzy/ Sula: Metori? a ty wiesz co to jest metori? haha smiech na sali. Czysty. Ub. Rozmowa na pw: ja: no niestety nie wiem co to met0ri.. moze mi wyjasnisz? Siedzialem ponad rok z ruskimi na forach itp. Sam konfigurowalem met0ri, leisy, hl1, organnery. Prosze Was, nic nie widac? Sula: Metori jest wgrywane pod serwer... ;d Tak, nic nie widac. ja: przez serwer wgrywane jest SSH (server side hack) a o takim jak CSH (client side hack) nie slyszales? wiesz co to leisy? W kazdym momencie na ns'ie mogłbym Ci udowodnic, ze cos mam a tego nie zobaczysz po grze. Obejrz demko na dem_forcehltv 1, bardziej widoczne http://www.youtube.c...h?v=eRs8zmqT1Do Prosze uprzejmie, znajomy z ktorym robilem bardzo dlugo, odpal czy clear? Dialog ten nie wstawiam w formie jakis pretensji do Suli, wstawilem by nie pisac drugi raz tego samego. Wracając do sedna sprawy, prosze Was nagrajcie sobie demka strzelajac scoutem i zobaczcie czy celownik zachowuje sie tak samo jak na ukazanym demku- Nie sądze. Po drugie, proponuje demko obejrzec przy uzyciu dem_forcehltv 1 - bardziej widoczne szejki Kolor czerwony jest tylko dla H@. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 5 Listopada 2013 #88059 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Proszę nie zamykać tematu póki nie zostanie wyczerpany. Zdecydują o tym H@, S@, opiekun UB Team lub zgłaszający. Dajmy się wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 6 Listopada 2013 #88066 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ze tak dodam swoje trzy grosze... tzw "lejsy" jest to aim i wh na steam... Gracz sam sobie metori nie moze wgrać do gry, jakkolwiek to brzmi. Może to zrobić jedynia osoba z dostepem do panelu serwera itp. Sam konfigurowalem met0ri, leisy, hl1, organnery. Udostępnij nam jeden, bo po co hajs wydawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 6 Listopada 2013 Autor #88080 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ^up Po pierwsze leisy nie maja wh, jedyne co mozesz ustawic to esp. Po drugie, jak juz pisalem do Suli istnieje client/server side hack, nawet wiecej jest dla clienta wiec sie mylisz. Dac? W kazdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88086 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ostatnie 2 posty mnie rozbiły. Admini obdarowują się hack'ami. Żenujące jakkolwiek by się one nie nazywały. Dlatego właśnie nie grywam już w 1.6. Za dużo oszustów bez ambicji i honoru. Pomijam fakt, że piszecie na ogólnodostępnym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 6 Listopada 2013 Autor #88089 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Conse spokojnie, wypowiedzi pisane byly z sarkazmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88090 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Domyślam się jednak mimo wszystko wyglądają nieciekawie. Gdybym sarkazmu nie widział obaj byście zmienili grupę na forum. Na jedyną słuszna ZBANOWANI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 6 Listopada 2013 #88107 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 equinzy, jak dobrze pamiętam, miałeś udowodnić to, że gracz grał na jakimś wspomagaczu, a nie chwalić się, jakich Ty wspomagaczy nie znasz.. Więc proszę, udowodnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 6 Listopada 2013 Autor #88112 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A ogladałes na dem_forcehltv 1? Bardziej widac no ale jak nie widzicie to mam propozycje. Pojdzmy na jakis serwer, ktos mi nagra demko jak strzelam scoutem i wtedy bedziemy mogli porownac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88115 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Musze sie wypowiedziec jak widze takie rzeczy, Pojdzmy na jakis serwer, ktos mi nagra demko jak strzelam scoutem i wtedy bedziemy mogli porownac. - mam rozumiec ze wchodzac na inny serwer jestes odpalony a u nas juz nie? taki laskawy jestes ze nie uzywasz na MH tak? przeniescie ten temat do mniej publicznego dzialu. naprawde. albo przynajmniej wyjasnijcie sobie swoje umiejetnosci hackowania na PW, bo naprawde widzac to co piszecie zal sie czlowiekowi robi. Tu juz chyba nie chodzi o strzelanie.. /mysle ze nasza grupa UB zna heady wiec nie trzeba robic pokazow, tak czy inaczej pisanie takich rzeczy spowodowalo ze w mojej glowie jest taka mysl ze jednak czysto nie grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 6 Listopada 2013 Autor #88116 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Kakaratto nie zrozumiales mnie calkowicie. Chodzi o moje czyste strzały porownac do tamtych. Piszac "inny serwer" miałem bardziej na mysli jakis prywatny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88131 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja dalej pozostaje przy swoim zdaniu , że TU NIC NIE WIDAĆ .Nie doszukuj się na siłę czegoś co nie ma wogóle miejsca. Tyle z mojej strony i więcej w tym wątku się nie będę wypowiadał. Edit; W porozumieniu z H@ temat zostaje zamknięty , gdyż niema po co dalej tego ciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88137 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi