leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 #87459 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nick cheat`era: ProLog Godzina, data zdarzenia: 11.04.2013 04:00 Mapa: dd2 serwer dd2 Link do demka lub Link do HLTV (od której minuty wchodzi cheater): http://www.speedyshare.com/87UuJ/prolog.dem STEAM_ID/IP cheat`era: 31.182.66.114 Uzasadnienie: Aimbot, krótkie ale jasne demo. Gracz przyznał że gra u Nas na sieci, steamowo. Czy wtedy ban na steam też mu się należy? Dowód : http://www.speedyshare.com/3U2mu/2013-11-04-00001.jpg drugie demo dla pewnosci : http://www.speedyshare.com/hJuHP/prolog2.dem #4 ProLoG 31.182.66.114 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87467 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Z tego co widze to ma zaznaczoną opcje autoaim i robił cie w siusiura , pisał mi o tym ^^ . Autoaim jest umieszczony normalnie w opcjach myszki w nie którchy ns. Bo wiecej z tego demka nic nie wynika A tutaj jest jego screren z cs ustawien i jak widac jest ta opcja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 Autor #87468 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 że co?! Śmiech na sali, i ty jesteś adminem? Wrzuciłem dwa dema, i na jednym i na drugim widać że typ odpala, pozostawie to bez komentarza. Poza tym mam dziwne wrażenie że ProLog to ty. Dziwne, bo pierwszy raz na oczy widzę gdy admin broni tyłka czitera. Porównałbym IP z forum i gry. Twoje IP 31.182.70.30 IP czita : 31.182.66.114 przypadek? Przecież oboje są zmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87469 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No nie wiem . Tak możemy sie kłócic do upadłego . Nie wali żadnych bań ani nic . Wiec w czym rzecz ? Ps . Człowieku on u mnie siedział i na wszystko patrzałem . Chyba bym widział ze jest odpalony ? Jesli by był to bym go tutaj nie bronił tak ? Ahaaa że ja ? No luz równaj sobie co chcesz Ja i tak nie odpuszcze bo dobrze widziałem jak gra . Nie przypadek, siedzimy na tym samym necie wiec to możliwe ^^ Cos jeszcze ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 Autor #87470 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nie będę robił z tego tematu jakiegos dialogu. Powiem tak, piszesz jakieś bzdury, i mi to smierdzi jajem na kilometr. Zapewne siedzicie razem na tym samym necie, pewnie macie wspólne WC. A twoje ";p" powtarzane przy końcu zdania to też przypadek, ProLog pisał tak samo (: Nie trzeba walić bań, by pokazac że ktoś ma aimbota, widzę jakieś niedouczenie w tych kwestiach. Sprawę zostawiam dla Administracji, lecz tych H@, bo mi to śmierdzi. Przypuszczam że ty się odpaliłeś i latałeś pol nocy na DD2. Możesz nie odpuszczać, widać na demkach jak celownik się trzęsie, jak biegnie, czeka i wyczekuje i wiele innych. Poza tym jest hltv Ps. Niech ProLog poda swój steam, jak to zapewniał na serwerze. Wtedy się okaże co jest pięc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87471 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Okej dla mnie jestes śmieszny, bo jesli by tak było to bym zamknął morde i nie szczekał A to że robie sobie minke ";p" pozostaw mi . Wc mozesz sobie miec z tatą własne . Prosze cie odwal sie szczeniaku i bez takich tekstów . Czekamy na wypowiedz H@ Ps . Hmm aż sobie obejrzałem jeszcze raz demka i nie widzę jak sie ci cos tam trzęsie. Po za tym jak ja nawet gram i słyszę kroki to nie wybiegam tylko wyczekuje /obrażasz, otrzymujesz ostrzeżenie. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 Autor #87472 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Okej, to ja tylko proszę o pakiet warnów dla Ciebie za obrazę mojej rodziny, oraz mnie samego, dziękuje. Nie obraziłem Cię ani razu, więc nie wiem czy warto spamić było dalej. Ps. ProLog tez mnie co chwile całował, a fuj. Haha. To jest tylko komentarz na twoje kłamliwe teksty, ze to samo IP macie. A nie jakaś obraża. Taka przenośnia wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87473 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja dla kolegi też za obraze również mnie samego ;** Ps. A to ? "pewnie macie wspólne WC" To dla mnie obraza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Listopada 2013 #87482 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 jedna akcja na 2 demie 2 banie ale w trupie ciężko nie trafić chwilowo zamykam ze względu na wymiane zdań na naprawdę wysokim poziomie co mam nadzieję modzi odpowiednio wynagrodzą jak również opiekun adminów Jail niech jeszcze ktoś to obejrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87507 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dla mnie jest odpalony Wh/aim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87508 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 To gz dla was -.- Za przeproszeniem gdzie tu widac wh i aim ? Ja tu widze czystego skilla . -.- /utrata admina, gratuluję. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87511 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Zbanowany zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87512 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87568 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dodam od siebie. Wartość auto-aim ustala serwer nie cfg gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi