UnT[t] Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 [align=center]W tym poradniku opiszę jak mieć własne tło w menu w Counter-Strike i swoją muzykę w GameMenu.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]1 . Pobieramy program Cake . - http://chomikuj.pl/f...CS 1.6/Cake 0.1[/align] [align=center]2 . Tworzymy własne tło lub pobieramy własny obrazek. On będzie naszym tłem.[/align] [align=center]3 . Uruchamiamy program Cake.[/align] [align=center]4 . Klikamy Load Image .[/align] [align=center]5 . Następnie tworzymy folder, do którego wrzucimy skonwertowane pliki.[/align] [align=center]6 .Klikamy "Save to Directory , i wybieramy folder gdzie wrzuciliśmy skonwertowane pliki.[/align] [align=center]7 . Tworzymy folder background w folderze cstrike_polish/resource i do niego wklejamy wygenerowane pliki. Jeżeli mamy non steam to wklejamy pliki do cstrike/resource/background .[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz opisze jak mieć własną muzykę w GameMenu.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]1 . Wybierz obojętnie jaką chcesz muzykę i zmień nazwę na: gamestartup [/align] [align=center]2 : Szukamy folderu: Media [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dla Steam : [/align] [align=center] [/align] [align=center][\Steam\SteamApps\nazwa_twojego_konta\counter-strike\cstrike_polish] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dla Nonsteam :[/align] [align=center] [/align] [align=center]Valve\cstrike [/align] [align=center] [/align] [align=center]I wklejamy naszą muzykę.[/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 dość fajny poradnik XII. Posty, typu "Fajny Artykuł, łap lajka", czy na przykład, "Fajny poradnik" , będą karane Warnami. Dostajesz ostrzeżenie słowne .. //veq to co mam napisać? Napisałem dość fajny poradnik, ponieważ mogłby być lepszy, a słowo "fajny" okresla charakter tematu -.^ trochę to bezsensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...