leeeeebo? Napisano 2 Listopada 2013 #86986 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nick: czorny Wiek: 18 już jakis czas Doświadczenie (w byciu adminem): od 4 lat, mniej więcej przemineło 2-3 siecie na których nabrałem stażu. Niedoszły rekrut na sędziego ac Znajomość AMXX (W skali 1-10): znajomość amx'a podstawowa znam, wiem jak dać kicka, przenieść, zbanować, pisać na say@ itp..daję sobie 7 Staż w CS-sie: dobre 5 lat , mimo wieku Steam / NonSteam: steam, thomfourth Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/Czorny/80.72.43.106:27027/ w poprzednim podaniu podawałem link z gm, ale na nicku leeeeebo? (nie pamiętam ile tych e" tam było) ale też było powyżej 10h..tutaj też mam 10h.. ale dobije do 30 spokojnie... Dlaczego TY .!: Gram nocki, od 18stej mniej więcej do 8-10 rano. Ponieważ mam szkołę zaoczną co 2 tyg, więc mam dużo czasu. Myślę że ludzie poznają mnie na serwerze, kiedy wchodzi czorny zawsze jest płacz że odpał, a gram clar.. Popieram kompromis, bo wiem że zawsze obie strony mają swoje racje. Staram się wrzucać cheaterów, wtedy kiedy nie ma adminów na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Napisze że 10h, lecz wtedy będzie tylko tyle godzin na dd2, odpowiem od razu, grywam mixy, versusy, potem dopiero wbijam na serwer i tam tkwie. Kontakt: steam konto na forum, gg nick steam thomfourth Liczę na pozytywne rozpatrzenie, bo wydaję mi się że przyda sie nocny stróż na serwerze. SORRY TO MIAŁO BYĆ PODANIE NA ZWYCZAJNE DD2! PRZEPRASZAM ZA PROBLEM, NIECH MOD PRZENIESIE DO ODPOWIEDNIEGO CIAŁU, PROSZĘ. Jak czytam komentarze że rzadko bywam na serwerze, to mnie coś strzela. Nie bez powodu zawsze wbijam się w top, albo gram nocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 #87047 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Przeniesione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 2 Listopada 2013 #87067 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Na nie, za mała aktywność na serwerze przegrane tylko 11h + tamte 10h to i tak za mało. Popraw aktywnośc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87077 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem na nie. Brak godzin na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Listopada 2013 #87078 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Brak godzin , mało widziany do tego o znajomości amx to co napisałeś równa się 2 góra 4 bo to podstawa no ale więcej na admina nie potrzebujesz na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87095 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 nie widac go na servie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87100 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie - czas, żadko na serwie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87108 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie Uzupełnij godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 3 Listopada 2013 #87110 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem na Nie. -Brak przegranych 30 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87136 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem na nie. Mało aktywny, brak przegranych 30h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Listopada 2013 #87144 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem na NIE: -Nie masz 30h na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87149 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem na Nie. -Nie ma godzin Przegranych -Nigdy cie nie widziałem na serverze -mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87150 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Na Nie. - Popraw obecność na forum - Godziny na serwerze. Wtedy może będę na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87168 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nadrób aktywność na serwerze, a jak już spełnisz wszystkie warunki wróć do podania. Pamiętaj o zachowaniu odpowiedniej przerwy czasowej między kolejnymi podaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Listopada 2013 #87815 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Otwieram podanie, kolega nadrobił godziny na serwerze (27h na nicku czorny + 12h na nicku leeeeeebo?) jak i aktywność na forum. Poznałem go na TSie, nie widzę żadnych przeciwwskazań aby kolega pełnił funkcje admina na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Listopada 2013 #87824 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wielkie tak masa zgłoszeń o czitach większość prawidłowych przyda się taki admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87826 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Zdecydowanie jestem na TAK , tylko żebyś nie stracił "tempa" jak już otrzymasz range Pomocny , dużo zgłoszeń , kultura ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Listopada 2013 #87840 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jestem na TAK: -Kulturalny -Zgłasza na U@ -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Listopada 2013 #87841 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kilka słów ode mnie . Gracz nadrobił aktywność na serverze , jak wchodzę na dd2 , to czorny zazwyczaj już tam jest . Nie gram za często , ale zdarza mi się wchodzić . Czorny to doświadczony gracz , tak jak i zapewne admin . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87945 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Do przyszłym kandydatów. Macie przykład, jak można zapracować sobie na admina. Wystarczy trochę chęci, a wasze zaangażowanie na pewno zostanie zauważone i docenione. Świetna robota, czorny. Jak wspomniał 7,obyś szybko nie stracił zapału i został w "gazie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87948 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi