Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86980 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Data i godzina: 21:25 02.11.13r Nick admina/gracza, który zawinił: ** Procentowy ** Dowody: nizej wycinek Świadkowie: serwer Uzasadnienie: Co to ma być ... powod bana "spam skrzydelka"... jest wgl cos takiego w regulaminie ze nie mozna za czesto perka uzywac?? Co ty se gościu nowy regulamin tworzysz ??Każdy może latać ze skrzydłami i zabijac, perk jak każdy inny. Ten admin nadużywa i to sporo przywilejów admina... Jakies ostrzeżenie by się przydało, albo coś ! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du har blitt bannlyst fra denne Serveren! [AMXBans] Du kan klage om din ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Grunn: 'Spam [ Skrzydla ]' [AMXBans] Lengde: '30 minutes' [AMXBans] Din SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Din IP: '185.34.76.2' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Listopada 2013 #86983 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Z tego co mi się wydaje, to tego Perku, można używać co 5 sek. Ty natomiast używałeś tego perku min. 10 raz w ciągu 2/3 sek. To już jest troszkę Przesada nie sądzisz ? Powiedz mi jeszcze jedno, jak ja nadużywam przywilej Admina ? No słucham.., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86984 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Kolego sam mialem dziś ten perk i można używać go raz na 5sek a jezeli spamowałeś nimi co 1sek to jest bugowanie perku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86988 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 W regulaminie jest ze co 5 sek?? bo pierwszy raz o tym slysze, czyli w regulaminie nie ma więc ban nie słuszny, nadużywasz admina tym, że dajesz bany z dupy, za nic i kolego wyżej jakie bugowanie perku, bugowanie bylo by wtedy, jezeli perk byl by zrobiony ze mozna co 5 sek i wczesniej nie a ktos by co chwila to by było bugowanie, ale perk jest bez limitu ogarnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86990 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja nim dziś grałem i się wyświetla że perk można użyć co 5 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86991 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Pozwolicie że się wypowiem. W regulaminie można znaleźć o takie zdanie "15. Zakaz bugowania klas bądź preków. (Kick, ban 30 min)" Tak jak inni (u góry), bugowałeś perk. Ban słuszny, temat do zamknięcia. @Down W takim razie proszę przeczytać to "15. Zakaz bugowania klas bądź preków" = To samo, nieprawdaż? Czeka Ciebie nauka regulaminu //Ostatnie upomnienie za wypowiedź w dziale UbT , jeżeli chcesz coś dopowiedzieć to zrób to na pw , takie są zasady / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86992 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ale ty grales na cod 200 a nie 800... tak kolego wyzej, znajdz mi bug, w tym to jest cod 800 ogar, tam jest bez limitu i co do regulaminu punktu 15: 15. Zakaz bugowania klas bądź preków. UWAGA! Co do długości kar to: - 5 min ban - Następnie bany ( Tutaj od poziomu nie przestrzegania regulaminu ale jak admin będzie dawał np ze ktoś nie wykonuje celów mapy np. ban na godzinę to będzie miał rozmowę ) @up nieprawdaż !! gdyż na cod 200 jest ograniczenie do 5s, i jak ktos by używał co 1s to by bugował, ale my rozmawiamy o cod 800, a tutaj nie ma limitu i mogę tyle razy używac ile mi się żywnie podoba Więc skarga słuszna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Listopada 2013 #86998 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Serwery Coda różnią się tym że jest Cod 200 i Cod 800. Jeśli w regulaminie brakuje pewnego punktu to można zwracać uwagę z regulaminu drugiego coda, chyba, że uważasz że każdy serwer musi mieć inny regulamin i pozwalasz na bugowanie perków i itemów. Tak jak przedmówcy się wypowiadali, skyrzdła raz na 5 sek, inaczej ban. Po raz drugi złamałeś regulamin, tym razem nie na moich oczach. Zacznij dostosowywać się do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87000 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ok Chudy, w takim razie znajdź mi wzmiankę w regulaminie cod 200/800, o używaniu skrzydeł co 5s... Nie kompromituj się. Nie ma blokady na serwerze na perk, więc to nie bugowanie, w regulaminie nie ma więc to nie złamanie, ban jest więc i skarga jest. !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87002 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 PIGULA zrozum ze nie ma w regulaminie nic o skrzydelkach dlatego iż jest blokada na serwerze ze można używać co 5 sek , a ty je zbugowałeś i miałeś co 1sek więc ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87003 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie... A Tobie trzeba powtarzać kilka razy że to NIE jest cod 200, tylko 800, i TUTAJ, nie ma blokady na 5s?!! Ban nie słuszny w 100%, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87004 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ile razy mamy ci czlowieku powtarzać że jest blokada a na codzie 201lvl nie ma tego perku. Musiałeś jakoś zbugować i nie miałeś tej blokady czyli ban sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja ci człowieku powiem że jak patrzyłem to NIKT nie ma blokady, nikt każdego co oglądałem gra tak jak ja... I tu kitu nie wkręcaj, Naagi, huzar, kazdy ci powie ze nie ma blokady na 5s, I ja też nigdy nie miałem. Ja dalej będę grał, tak jak gram, i jak dostane bana, to poleci kolejna skarga i w ten czas mam nadzieje ze admin dostanie ostrzezenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Listopada 2013 #87008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Zakończmy ten niepotrzebny spam , każdy następny post zakończy się warnem . Czekamy na wypowiedź h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87057 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ban słuszny, zepsułeś perk, oddawaj kasę. Jeszcze raz i dwie kasy oddasz. Pozdrawiam Suport MH Ble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #87060 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi