Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84664 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 1. Imie: Aleksander 2. Kontakt: GG, PRIV, SKYPE. 3. Lokalizacja: Lubin 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Teraz chwilowo mało od jakiegoś czasu, bo miałem problem z internetem, jak wszystko wróci do normy to około 3/4h dziennie poświęcę. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Siedzę długo, wypowiadam się sensownie i tam gdzie coś wiem. Unikam zbędnego nabijania postów. 6. Posty (min. 50 sensownych): Wszystkie sensowne 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Oczywiście jako moderator zajmowałbym się działami/działem. Pilnował porządku i kultury. Wnosił do działu różne konkursy, zabawy tak aby userzy nie zapomnieli o tym dziale. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Dział, który by mi odpowiadał najbardziej to Counter-Strike. Wiem sporo na temat tej gry. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Współpraca jest na wysokim poziomie, tak samo jak umiejętność. Potrafię podzielić obowiązki i nie pchać się innym. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Systematyczność i cierpliwość, jak najbardziej. Przecież u moderatora podstawa to cierpliwość, bo każdy wie jacy mogą się trafić userzy. 11. Coś o sobie: Pochodzę z dużego miasta o nazwie Legnica. Nazywam się Aleksander i mam 16 lat. Uczęszczam do 1 klasy technikum. Interesuję się jazdą na bmx (sam jeżdżę). Z reguły jestem miłym człowiekiem, ale czasami potrafię dogryźć. Każdy wie, że jak się traktuje kogoś z szacunkiem to tego samego się wymaga od drugiej osoby. Zazwyczaj jestem uparty, a najbardziej w kwestiach, w których jestem pewny, że mam 100% rację. Chociaż zdarza się, że nie mam racji i wtedy potrafię szczerze przeprosić za popełniony błąd. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Zajmowałem się na wielu skryptach i szczerze nie zwracałem uwagi na to, jak się nazywają. Szybko się uczę, więc nie byłoby z tym problemu. Zajmowałem kiedyś wiele raz stanowisko moderatora na forach o kultowej grze Metin2. Myślę, że aż tak bardzo się to nie różni, ale można przywyknąć do innego tempa pracy. 13. Obowiązkowe mikro: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Października 2013 #84667 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na Nie, jesteś za krótko na mh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84670 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na nie jestes z nami zbyt krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 26 Października 2013 #84674 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na NIE. Ponieważ jesteś jeszcze za krótko na MultiHead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84682 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Rejestracja: 27 wrz 2013 I już kandydujesz na Moderatora. Nie przesadzajmy. // Podanie odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84683 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi