Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84160 Napisano 25 Października 2013 1. Imie:Bartłomiej 2. Kontakt: gg 47625245 skype Barteeeek widać mnie na ts3 i steam chuckskull555 3. Lokalizacja:Jędrzejów 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:Około 3h dziennie 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):około 2-3h dziennie więcej czasami w week około 4-5 6. Posty (min. 50 sensownych):Oczywiście że mam ale jako nie miałem nigdy rangi na tym forum to nie mam gdzie się wypowiadać . 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomóc bo niestety nic innego się nie da zrobić bo form jest ogarnięte ale sądzę iż się przydam bo znam ortografię która u moda jest bardzo potrzebna jak u redaktora . Na forum głównie chciałbym się zajmować działem nasze serwery najbardziej cod mod . Chodzi mi o każdy serwer coda . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:nasze Serwery. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Oczywiście że tak. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak przykładem jest tego że np zaczynam napisze co H@ bo często to robię to pierw się pytam czy ma czas . H@ mogę to potwierdzić . 11. Coś o sobie:Imię nadano mi Bartek lat mam 16 nie długo 17 . Pochodzę z Jędrzejowa tą rangę miałem już i wiem jak zamykać otwierać itp bo to chyba postawa . Pochodzę z woj.Świętokrzyskiego w miasta Jędrzejów które jest słynne z muzeum Zegarów których jest mało . 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB):ZNam się na tym obsługiwałem już skrypt IPB gdyż miał już tą rangę i wiem o co biega . 13. Obowiązkowe mikro:mam Coś ode mnie .... Wiem że widzą mnie od tej złej strony albo ja składam te podania bo chciałbym u was zaistnieć i być kimś więcej niż tylko graczem . Może nie którzy źle się do mnie przekonali ale na prawdę po drugiej stronie medalu nie jestem taki jak wam się wydaje . I Przepraszam was za te moje podanie ale zrozumcie że chciałem zaistnieć . Wymagania spełniam i może dacie mi szansę ale to zależy tylko od was ... Pozdrawiam Bartek !!!
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84165 Napisano 25 Października 2013 Na nie. ADmina nie dostałeś chodz kilka razy składałeś podanie. Kultury brak nie ogarniasz. Na NRegulaminu nie przestrzegasz. NA NIE
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84166 Napisano 25 Października 2013 Dobra nie ma co zwlekać ; - Rejestracja: 15 wrz 2013 - Aktywnością nie zachwycasz - Chcesz zaistnieć, to daj się bardziej poznać, anie składając podanie o Moderatora. - Kulturą nie zachwycasz. Na Nie
Reprezentant Napisano 25 Października 2013 #84179 Napisano 25 Października 2013 jestem na nie jesteś zbyt krótko na MH.
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84199 Napisano 25 Października 2013 Widzą te kilka wypowiedzi sądzę iż to trochę za wcześnie i proszę o zamek do podania .
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84204 Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Na prośbę, autora Zamykam/odrzucam Podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
25 Paź
6
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Reprezentant 1 post
Popularne Dni
25 Paź 2013