Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84160 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imie:Bartłomiej 2. Kontakt: gg 47625245 skype Barteeeek widać mnie na ts3 i steam chuckskull555 3. Lokalizacja:Jędrzejów 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:Około 3h dziennie 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):około 2-3h dziennie więcej czasami w week około 4-5 6. Posty (min. 50 sensownych):Oczywiście że mam ale jako nie miałem nigdy rangi na tym forum to nie mam gdzie się wypowiadać . 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomóc bo niestety nic innego się nie da zrobić bo form jest ogarnięte ale sądzę iż się przydam bo znam ortografię która u moda jest bardzo potrzebna jak u redaktora . Na forum głównie chciałbym się zajmować działem nasze serwery najbardziej cod mod . Chodzi mi o każdy serwer coda . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:nasze Serwery. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Oczywiście że tak. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Tak przykładem jest tego że np zaczynam napisze co H@ bo często to robię to pierw się pytam czy ma czas . H@ mogę to potwierdzić . 11. Coś o sobie:Imię nadano mi Bartek lat mam 16 nie długo 17 . Pochodzę z Jędrzejowa tą rangę miałem już i wiem jak zamykać otwierać itp bo to chyba postawa . Pochodzę z woj.Świętokrzyskiego w miasta Jędrzejów które jest słynne z muzeum Zegarów których jest mało . 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB):ZNam się na tym obsługiwałem już skrypt IPB gdyż miał już tą rangę i wiem o co biega . 13. Obowiązkowe mikro:mam Coś ode mnie .... Wiem że widzą mnie od tej złej strony albo ja składam te podania bo chciałbym u was zaistnieć i być kimś więcej niż tylko graczem . Może nie którzy źle się do mnie przekonali ale na prawdę po drugiej stronie medalu nie jestem taki jak wam się wydaje . I Przepraszam was za te moje podanie ale zrozumcie że chciałem zaistnieć . Wymagania spełniam i może dacie mi szansę ale to zależy tylko od was ... Pozdrawiam Bartek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84165 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na nie. ADmina nie dostałeś chodz kilka razy składałeś podanie. Kultury brak nie ogarniasz. Na NRegulaminu nie przestrzegasz. NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84166 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dobra nie ma co zwlekać ; - Rejestracja: 15 wrz 2013 - Aktywnością nie zachwycasz - Chcesz zaistnieć, to daj się bardziej poznać, anie składając podanie o Moderatora. - Kulturą nie zachwycasz. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Października 2013 #84179 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jestem na nie jesteś zbyt krótko na MH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84199 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Widzą te kilka wypowiedzi sądzę iż to trochę za wcześnie i proszę o zamek do podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84204 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Na prośbę, autora Zamykam/odrzucam Podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi