Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84149 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imie: Damian 2. Kontakt: Steam: demian1823 3. Lokalizacja: Rybnik 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Dużo. 5h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Więcej niż na cs. Nawet jak się uczę to mam forum załączone i przeglądam (później to się odbija na moich ocenach jak dostaje same kapy ;c ) 6. Posty (min. 50 sensownych): Są. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym zdjąć trochę ciężaru z bark h@ i przyczynić się jeszcze bardziej w rozwoju sieci. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Cale forum 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Szybko się dogaduje z ludźmi. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jestem cierpliwy (do czasu) a swoja prace staram się wykonywać systematycznie. 11. Coś o sobie: Mam na imię Damian, jestem z Rybnika. Mam 16 lat chodzę do technikum W cs gram od 10 roku życia. Bardzo przywiązałem się do Mh i tak jak już wyżej pisałem chce przyczynić się do jeszcze większego rozwoju tej sieci. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Tak, miałem już moderatora. (dodam więcej, miałem własna sieć serwerów.) W obsłudze tego skryptu radze sobie dobrze. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84155 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak. Ogarnięty, odpowiedzialny, poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Października 2013 #84162 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Miły -Wywiązuje się z obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Października 2013 #84164 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na Tak. Miły Ogarnięty Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84178 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak aktywny kulturalny myślę że da sobie radę w nowej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Października 2013 #84188 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Nie znam cię za bardzo , ale widzę twoją pracę w UBT i jak ogarniasz. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Października 2013 #84212 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na TAK, ogarnia UBT i tu też sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84215 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jesteś ogarnięty i sumienny jestem na TAK. P.S. nie rozsyłaj podań na steamie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84216 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Nie rozsyłam tylko zapraszam do podań, a to coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84218 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ale nie mam Ci tego za złe, tylko tak nie rób Sam tak robiłem do pewnego czasu Spokojnie i tak dostaniesz modka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84219 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Okej panie, Obiecuje że już tak nigdy nie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84223 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na TAK Aktywny ogarnia rangi które ma więc zasługuje na wyższą rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84252 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak aktywny,kulturalny i myślę ze się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84300 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jestem na tak ogarnięty i przyda się Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 25 Października 2013 #84403 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak. Ogarnięty Pomocny Aktywny Tylko nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Jak chcecie dyskutować to na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84411 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Natalia a gdzie jest napisane ze nie można wypowiadać się w swoim podaniu? Można. Też myślałem ze nie można, i nawet 1 za to miałem pkt karne... Ale consek ostatnio napisał że można, i ma racje. Jak to napisał H@: jak dajesz podanie do szkoły/pracy czy gdzieś to zanosisz papiery i później siedzisz cicho? (czy coś w tym stylu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84449 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 I tak powinno być. Bronisz się z stawianych zarzutów kto, jeśli takie występują a nie siedzisz cicho ;d Co do podania: Jestem na TAK. Aktywny, ogarnia, ma UBT (czyli zna się na rzeczy). Z moderatorem też sb da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84655 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na tak : - Gościu zna się na rzeczy - Pomoże we wszystkim kiedy tylko do niego napiszecie - Zasługuje na tą posadę i jestem pewien w 100-u procentach , że jej podoła Tyle ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Października 2013 #84716 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem jak najbardziej za Twoją kandydaturą. Ktoś wyżej napisał "Gościu zna się na rzeczy" i jestem identycznego zdania. Jednocześnie sprawujesz się na posadzie admina nienagannie więc czemu nie miałbyś spróbować swoich sił na nowej funkcji? Powodzenia, jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 26 Października 2013 #84729 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na TAK ogarnięty pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84731 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Sula Zdecydowaliśmy, że właśnie tobie powierzmy funkcję Moderatora. Ufamy Ci i wierzmy, że nas nie zawiedziesz. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84733 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Przyjęty. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi