Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84143 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imię:Adrian 2. Kontakt:Steam,gg,telefon(podam jak h@ będą chcieli) 3. Lokalizacja:Koszalin 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:W tygodniu 3-4h w week 5-6h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):tyle co na csa a i możliwe że więcej. 6. Posty (min. 50 sensownych):Myślę że są. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Pilnować każdego wątku,działu oraz sprawdzać jak każdy zna regulamin froum. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Każdym jestem w stanie. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Oczywiście. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Owszem posiadam. 11. Coś o sobie:Mam na imię Adrian pochodzę z średniego miasta Koszalin w województwie zachodniopomorskim.Mam 16lat chodzę do 3 klasy gimnazjum imienia Janusza Korczaka.Ludzie którzy mnie znają wiedzą ze nie lubię konfliktów, ale za to mam dobre poczucie humoru.Lubie pożartować i się pośmiać.Myślę ze nic nie dodam każdy chyba mnie zna i napisze prawdę czy się nadaję. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Zajmowałem nie 1 raz.Umiem obsługiwać IPB. 13. Obowiązkowe mikro:tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Października 2013 #84146 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK, myślę, że poradzi sobie z tą posadą. Zależy mu, podanie nie jest napisane na odwal, lecz starannie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Października 2013 #84147 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84171 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak aktywny myślę że sobie poradzi w nowej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Października 2013 #84241 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK. Aktywny,miły, kulturalny. Na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84285 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak Aktywny,Miły i na pewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84314 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jestem na tak pozdro to pozdro nasza 2 metrowa maskotka a poza tym pewnie da sb rade aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 25 Października 2013 #84391 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak. Pozdro jest osobą ogarnięta i pomocną. Co chwile podsuwa nam nowe pomysły , które są bardzo dobre. Bardzo aktywny na forum i wiem , że ma pewne doświadczenie. Potrzebujemy takiej osoby jak on. Jeszcze raz Wielkie Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84395 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK Jestes bardzo dobrą osobą oraz pomocną. Bardzo aktywny jesteś na forum. Jestem pewien że da RADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Października 2013 #84441 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No więc tak, Adrianku. Jesteś aktywną i sympatyczną ikoną naszej sieci. Nie mam zamiaru Ciebie tutaj za bardzo chwalić, ale nie widzę przeciwwskazań dla których byś nie miał otrzymać takiej rangi. Najwyraźniej na nią zasługujesz. Życzę powodzenia, masz moje uznanie. Na Tak, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84457 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak :* Jestes aktywny , nadajesz się na tą posadę , ogarniasz I jestes botem <3 ;*** ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Października 2013 #84590 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak dla mnie można dać mu szansę , widzę go często na forum , udziela się , pomaga administracji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84643 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na duże tak : - Aktywny na forum - Zawsze pomoże - Wszędzie się udziela a to duża zaleta - Myślę , że się sprawdzi na tym stanowisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 26 Października 2013 #84653 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 -Aktywny -Pomocny -Ogarnięty Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84673 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak najbardziej na duże Tak. Wiele postów, aktywny, ogarnięty i dużo godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84741 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 //Podanie odrzucone Powód: Były wolne 2 miejsca na które kandydatów już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84742 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi