Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84111 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 data i godzina 10.25.2013 14;40 admin. procentowy mapa. eldorado uzasadnienie. gdy powiedzialem jemu ze gosc uzywa broni na rozgrzewce pozniej to chyba ze zlosci dal mi bana pozniej za bfg a ja pierwszy raz widze ze mozna dostac za to bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84112 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A może tak wzór ? Skargi i problemy Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84113 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. Jakieś Pytania ? A zapomniałbym... Nie grałem, od początku mapy, wszedłem na serwer, pod koniec rozgrzewki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84115 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. Jakieś Pytania ? A zapomniałbym... Nie grałem, od początku mapy, wszedłem na serwer, pod koniec rozgrzewki... grales bo mape przed zemna na assulcie gralismy nie sciemniaj nie masz pojecia o byciu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84120 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Haha... Żartujesz sobie, prawda ? To, że grałem mapę cs_assault, to nie znaczy, że musiałem grać mapę de_eldorado od samego początku . Tak się składa, że w chwili zmiany mapy, schowałem cs'a by wejść na Forum... Na serwer wszedłem, jak było 14 sek +/- do końca rozgrzewki... "Nie masz pojęcia o byciu adminem" Na te słowa, mam ....ane To, że ty tak sądzisz mnie nie obchodzi. Zamiast płakać, na serwerze i na Forum, mogłeś zrobić ss'a w chwili zabicia, bronią na rozgrzewce. Ale chwileczka, z tego co mi się wydaje, to Skarga nie dotyczy tego, że nie zbanowałem jakiegoś gracza, za to, że używał broni na rozgrzewce nie prawdasz ? Pozdrawiam. :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84121 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 przestan od kiedy za bfg daje sie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84122 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ta zasada weszła w życie dokładnie o tej porze : 14 październik 2013 - 17:14 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Października 2013 #84353 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód:Skarga jest bez sensu , gracz nie przedstawił dowodów . Tym razem dostajesz upomnienie . Regulamin mówi jasno , przed wejściem na server , trzeba dokładnie go przeczytać. A co do pracy adminów, to już nie Tobie to oceniać . Pozwolisz Procentowy , że zamknę . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi