Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83500 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Twój nick podczas gry: Cannabis Godzina, data zdarzenia: 21.10.13 Mapa: de_aztec STEAM_ID / IP:31.182.130.166 Uzasadnienie: Nie rozumiem za co dostalem bana. przyznaje, raz udalo mi sie walnac ladna banke z awp ale to tyle. To, ze zabilem jednego przez hs to nie znaczy ze jestem cziterem ... Jak juz mowilem, jestem czysty a mimo to dostalem bana nie robiac ss, momi to kazdy mowi ze mialem robione ss. Prosze o rozpatrzenie i powiedziec czy mam szanse na Ub.. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83505 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Masz szanse jak wstawisz ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83507 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ktorych nie posiadam... ; oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83508 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tu masz poradniczek jak znaleźć ssy bez nich nie dostaniesz UB. A jeżeli ich nie znajdziesz to pozostaje ci zrobić 100 reklam własnoręcznie naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83512 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dodam tylko, że szukasz plików o rozszerzeniu tga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83514 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dzieki, lecz pierwszy sposob sprawdzilem lecz mi zadne pliki nie wyskakuj, drugi tez sprawdzilem lecz wchodze w dysk d, program files i tam wyskakuja mi rozne ikonki podpsanane np: Adobe ... trzeci sposob patrze ale to jest nowczy windows a ja mam Windows XP ... To juz mam rozumiec ze nie ma dla mnie ratunku ... Fajny serwer i szkoda ze bede mogl juz na nim grac>. Najgorsze jest to, ze jestem niewinny, jakbym czitowal to przeciez bym sie tak nie starl o ub ... A jakubym mial ss to bym wstawil bo nie mam nic do ukrycia ... te sposoby byly dobre ale chyba tylko dla tych nowszych windowsow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Października 2013 #83524 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 UB możesz też uzyskać przez zrobienie 100 reklam - własnoręcznie i masz tylko 1 taką szansę dostania UB potem musisz przedstawić stronki w tym dziale http://multi-head.pl/index.php?/forum/126-odpracowanie-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83537 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 100 reklam, a jak to mialo by wygladac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83553 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Robisz reklamy na innych forach stron z cs zapisujesz linki tych reklam i później je nam dajesz my sprawdzamy i jak wszystko prawidłowo zrobione to masz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83556 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To jednak nie skorzystam, dlatego ze jestem zysty i nie mam nic na sumieniu, nie moja wina ze szanowny admin nie zrobil mi ss, lecz kazdy mi wmawia ze ss posiadam ... To jest jasne jakubym czitowal to bym sie tak nie stara o ub ... Jest mi tylko przykro ze admini tego nie rozumieja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83582 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 gosciu nie rozumiesz ze automat robi ssy ?! wszystkim sie zapisuja tylko takiemu graczowi czystemu jak ty o dziwo sie nie zapisaly o_O ? sa ssy jest ub , nie ma ss brak ub :* wybaczcie ale musialem napisac bo normalnie jak widze taki lament to mnie czysci od srodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Października 2013 #83598 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Tematu, Proszę nie zamykać... Użytkownik/Gracz ma 24h na wstawienie ss'ów. Może jakimś cudem, natrafi na te ss'y. Dajmu mu czas Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83608 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No spoko, bede szukal do upadlego . ;d Jak nnie znajde- napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 23 Października 2013 #83669 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Przypominam że masz na to 24h. Czyli jeszcze 3 i pół godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 23 Października 2013 #83745 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Uzasadnienie: Minęła wyznaczona ilość czasu na wstawienie SS'ów. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi