Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83454 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nick: `Under. Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10):9-10 Staż w CS-sie:4-5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie mam GOdzin przegranych ale gram. Mam ogólnie ponad 60 lecz pod innym nickiem Dlaczego TY .!: Poniważ jestem na serwerze i widziałem tylko jednego admina jakim jes Bower więcej nie ma. Zawsze jakis cziter sie znajdzie a ja poprostu chcę pomoc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h w Weekendy dłuzej Kontakt: Steam `Under. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 22 Października 2013 #83466 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mam 1 prośbe podaj ten inny nik ok ?? Ale co do podania to : na TAK -spoko gościu -widuje cie na serwie - kultura jest To powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83519 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Na nie slaba aktywnosc na forum na serwie widze cie nieoddawna. Niema linku z gametracker i jak piszesz niemasz godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83527 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Poprosze o podanie linku do gametrackera. Inaczej moja wypowiedz nie bedzie kontynuowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83541 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zdecydowanie na Nie -słaba aktywność na forum i serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Października 2013 #83577 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Szkoda że nie masz godzin, aktualnie jestem na nie, wymagania to podstawa powinien się każdy dostosować do nich aczkolwiek gdy nabijesz 30h u mnie masz tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83583 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Na Nie nigdy nie widziałem cb na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 22 Października 2013 #83601 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Jestem na Nie. -Aktywność na serwerze -Aktywność na forum Popraw to , a będę skłonna dać Ci małe Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83671 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie masz godzin,więc nie wiem po co składać podanie. Jak masz na innym nicku to wyślij link do gt, bo jak dla mnie to cos kręcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Października 2013 #83686 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Powiedzcie gdzie w wymaganiach na admina jest "spamowanie na forum"? Co do godzin jest prawdą, do póki ich nie nabijesz jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84014 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Tak wiem że pisać w swoich postach nie można lecz to co się dzieje na serwerze pod nieobecność admina. Oprócz tego że Gracze wchodzą na TXT i Skanują przed 7 Sec to również kultura jest masakryczna. Niżej SS. Proszę w Paczce Rar są SS http://speedy.sh/tRYdD/ss.zip Jestem na serwerze codziennie i widzę co sie dzieje. Proszę o szanse //Można wypowiadać się w swoim podaniu. / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84026 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja jestem na NIE! Widzę cię od nie dawna na serwie i podaj ten drugi Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Października 2013 #84056 Administrator Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Proponuje Under, abys zebral ludzi najlepiej na ts3 i wyjawil im swoj poprzedni nick. Jezeli przekonasz ich do siebie, mysle ze bedziesz mial admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84057 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Sory że wypowiadam się po raz 2 ale chłopak zdradza naszom serwerownie i chce dodstać admina to troche załosne. A wiem to ponieważ napisał mi na steam zapaszam na xxx (nie podajemy tutaj innych serwerowni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84061 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 a kiedy ci to pisałem?. Żebym Tobie Edward tez kilku rzeczy nie wypomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84070 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 po 1 nie wypowiadaj sie w swoim podaniu Under po 2 Edward może jakiś dowód po 3 jestem na NIE,ponieważ nie masz przegranych godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #84081 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja narazie Neutral. Na nicku Sheen moze i masz godziny, ale jak sam napisales chcesz zaczac od nowa. A przegrales 1,5h na nicku Under. Więc jak dla mnie to pograj troche i bede na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 24 Października 2013 #82286 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem na Tak. Dodajmy godziny z Sheen'a i Undera to może wyjdzie coś z tego A jak nie to szybko nadrobi. Często przebywa na ts3 i jest z nim dobry kontakt. Posiada steama i doświadczenie co się wiąże ze stażem. Można mu dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Października 2013 #82136 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jestem na tak . Ja do Ciebie ogólnie nic nie mam . To co zrobiłeś było nie na miejscu , ale wiem, że jeżeli przydzielą Ci obowiązki to starasz się z nich wywiązywać jak najlepiej . Jestem za daniem Ci szansy , powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Października 2013 #82144 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Teraz to ja zmieniam zdanie, jestem na NIE, chyba sobie kpisz z nas licząc na admina bez słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82145 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Na nie, zdrada to zdrada. + brak godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 24 Października 2013 #82146 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Tamten serwer w dupe Cię kopnął że znowu wróciłeś? Pamiętasz naszą rozmowę na ts, pytałem za jak długo wrócisz. Stanę na głowie, żebyś nie dostał na MH żadnej rangi. @edit. Napisałem że zabronie? Czy napisałem że będę się starał żeby nie dostał? Bo to są dwie różne rzeczy femarixiku drogi. Poza tym, Twój post nie wnosi nic do tematu, więc proszę edytuj go tak, aby coś wnosił bo dostaniesz Punkt Ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 24 Października 2013 #82152 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Bounderku drogi ale od cb to nie zalezy czy dostanie adma czy nie wiec nie zabronisz mu dostawania jakich kolwiek rang . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #82167 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Zamykam na prośbę Under. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361966 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi