Sylwia^^ Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 [align=center]Witajcie! [/align] Ja wraz z Opiekunką @@Lyubov wymyśliłyśmy sposób na Wypromowanie Sieci Multi-Head.pl na Youtube, a więc od razu przechodzę do rzeczy. Polegałoby to na takiej zasadzie, że WSZYSCY mogą wysłać mi i @Lyubov swoje zdjęcia z nickiem na forum. Na steam, gg, PW, email (Na dole będzie wszystko podane!). Będzie z nich zrobiony filmik z fajnymi nutkami będzie kilka podanych linków ale także możecie wysyłać propozycje piosenek. (1 piosenka na zdjęcie osoby wysyłającej). Zachęcamy do wysyłania zdjęć i chętnie pokazujcie swoje mordeczki! Liczymy na duże zainteresowanie a nie olanie tematu i powiedzenie "A po co to komu." Administracja obowiązkowo! Zdjęcia proszę wysyłać w: http://www.zippyshare.com/ i http://tinypic.com/ Kontakt: @@Lyubov - PW - Email: [email protected] - Steam: Lyubov | Multi-Head.pl @@Sylwia^^ - PW - Steam: Sylwia^^ | Multi-Head.pl - GG: 45260439 - Email: [email protected] Zapraszamy! @@Sylwia^^ i @@Lyubov Zdjęcia wysyłamy od 14.04.2016r. do 01.05.2016r. Zrobione za zgodą @@aquax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Do kiedy można wysyłać foteczki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakręcony Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Fajny pomysł, a kiedy się można tego spodziewać? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyubov Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 do północy Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroe Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Jaką mam pewność że @@Malu nie zwędzi moich fotek do fap folderu? Zaraz coś pogmeram:D Mogą być nago:D? Dobra posłałem wszystko co miałem i gdzie byłem sam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KsOgAmEr22 Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ej, to całkiem zły pomysł! Oj sorry poprawka niezły* Biorę się za szperanie w czeluściach mojego PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Jaką mam pewność że @@Malu nie zwędzi moich fotek do fap folderu? Jedyne co mogę zrobić z Twoimi zdjęciami to wysłać do Animal Planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Czy to ma byc jedna fotka czy kilka:D I czy z kimś można.czy nie za bardzo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Mam nadzieje, ze juz zapomnialyscie o mojej fotce. @@Sylwia^^ no to zacznij zapominac @@Sylwia^^ liczę, że czytasz ze zrozumieniem i nie dodasz niczego ze mną @@Lyubov szczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Zaraz coś znajdziemy. W razie problemów z montażem czy grafiką służę pomocą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Jasne, że wyśle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caspi Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Chętnie wyślę, tylko nie dodawać tego do fap folderu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Hmm to i ja wyśle chyba hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Spotkałem się już z takimi pomysłami w przeszłości i zaintrygowały mnie, w pozytywny sposób. Podeślę coś an pewno! Jakieś sexowne foteczki ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brOOk3n Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Swoje też dodam Fajny pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Rozumiem, że coś na zasadzie zdjęcie + nick, będzie także aktualna grupa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembo Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Dobra to wysyłam foteczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
*AnGeLa* Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 No dobra też się skuszę :> Link to comment Share on other sites More sharing options...