Skocz do zawarto艣ci

[PRZYJ臉TY]Podanie :}

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Krystian

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: hardeq3232, sky's the limit

Sta偶 na forum: od marca 2012 roku. +1070 post贸w. Ponad miesi膮c online.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: W por贸wnaniu do innych sieci jest to abstrakcja wi臋c do艣wiadczenie mam ma艂e. My艣l臋 jednak, 偶e podo艂am.

Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Ubteam, admin, moderator, s@[stare dobre czasy]. Aktualnie "zarejestrowany".

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 10

Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: B臋d臋 w stanie po艣wi臋ci膰 tyle czasu ile b臋dzie to ode mnie wymagane. Mo偶e to by膰 godzina, a mo偶e osiem.聽

List motywacyjny: My艣l臋, 偶e stali bywalcy mnie tutaj znaj膮 jeszcze pod nickiem HardeQ. Postanowi艂em wr贸ci膰, a po rozmowie z Consecuente zaproponowa艂 mi bym z艂o偶y艂 podanie na redaktora. Postanowi艂em przyj膮膰 propozycj臋 i spr贸bowa膰 swoich si艂. Chcia艂bym wprowadzi膰 troch臋 "艣wie偶ej krwi" do pracy naszej redakcji :D

Przyk艂adowy wywiad: Wywiadu udzieli艂 mi wszystkim dobrze znany Consecuente:

Ja- pomara艅czowy

Consecuente- jasny niebieski

Witaj, nazywam si臋 Krystian i znasz mnie spod nicku Sky's The Limit. Jako osoba kt贸ra kandyduje na redaktora chcia艂bym zada膰 Tobie kilka pyta艅, czy by艂by艣 sk艂onny udzieli膰 mi na nie odpowiedzi?

Oczywi艣cie, 偶ycz臋 powodzenia. S膮dz臋, 偶e jeste艣 odpowiedni膮 osob膮 na stanowisko redaktora. Znamy si臋 nie od dzisiaj, masz bogate s艂ownictwo oraz 艂atwo艣膰 w przenoszeniu my艣li na "papier".

Bardzo si臋 ciesz臋 z tak pochlebnej opinii. W ka偶dym b膮d藕 razie jeste艣 znany ka偶demu kto bywa na tej sieci przynajmniej 5 minut dziennie. Najbardziej rozpoznawan膮 postaci膮 naszej sieci jest Twoja osoba wraz z aquaxem. Rozpoznawany jeste艣 nie tylko jako Administrator ale i doros艂y m臋偶czyzna o niebanalnym intelekcie. Czy Ta funkcja wymaga od Ciebie wi臋cej ni偶 tylko wolnego czasu? Czy cz臋sto wymaga ona du偶o po艣wi臋conych nerw贸w?

Dzi臋kuj臋 za mi艂e s艂owa, jednak przeceniasz mnie. Owszem, wolny czas w miar臋 mo偶liwo艣ci wykorzystuj臋 na rzecz sieci, ale cz臋sto bywa r贸wnie偶 tak, 偶e i w czasie pracy niejednokrotnie musia艂em korzystaj膮c z telefonu dzia艂a膰 przy serwerach b膮d藕 forum. Z r贸偶nymi lud藕mi mamy tutaj kontakt, wi臋c zdarzaj膮 si臋 sytuacje nadwyr臋偶aj膮ce moj膮 cierpliwo艣膰, aczkolwiek staram si臋 dogodzi膰 ka偶demu, mimo 偶e cz臋艣膰 tych bardziej niecierpliwych tego nie zauwa偶a.

Po takich s艂owach boli mnie to, 偶e wiele os贸b nie docenia waszej pracy. 28 czerwca 2013 roku zosta艂e艣 prawie jednog艂o艣nie mianowany "Z艂otym Sercem" Multi-Head zapisuj膮c si臋 do "Najlepszych z Najlepszych" na naszej sieci. Jak si臋 czu艂e艣 gdy tyle os贸b wyznaczy艂o ciebie jako numer #1 w tej kategorii?

By艂o mi oczywi艣cie bardzo mi艂o, jednak ca艂a Administracja zas艂u偶y艂a na to miano. Moja osoba by艂a bardziej zauwa偶alna na forum kiedy pozostali dzia艂ali mniej oficjalnie dla widza obserwuj膮cego sytuacj臋 z boku, bo jak pokaza膰 starania nad udoskonaleniem serwer贸w oraz poprawienie komfortu gry.

Nie w膮tpi臋 poniewa偶 za czas贸w szczytu, sam z bliska mog艂em obserwowa膰 ca艂膮 sytuacj臋. By艂 czas gdy wszyscy si臋 od MH odwracali, a wy jako Administratorzy mieli艣cie mas臋 problem贸w na g艂owie. Tobie nie przysz艂o na my艣l sko艅czy膰 z tym i zachowa膰 resztki spokoju i nerw贸w, przy czym zosta艂e艣 i wraz z innymi Administratorami wyszli艣cie na prost膮 dalej rozwijaj膮c sie膰. Co sprawi艂o, 偶e nie wybra艂e艣 艂atwiejszej drogi? Czy tw贸j charakter czy zawzi臋to艣膰?

Trudne pytanie, tym bardziej 偶e jednak podj膮艂em pr贸b臋 rezygnacji i nawet przez pewien okres by艂em zwyk艂ym u偶ytkownikiem. By艂 to jednak okres kiedy sie膰 by艂a ju偶 stabilna i uporz膮dkowana. Powr贸ci艂em jednak do funkcji H@ po namowach pozosta艂ych "czerwonym". Wzruszyli mnie ch艂opaki wtedy do 艂ez.

Wracaj膮c do聽pytania. Zawsze wykonuj臋 swoje obowi膮zki z jak najlepsz膮 dba艂o艣ci膮 i聽solidno艣ci膮.

Nie potrafi臋 dzia艂a膰 na "odwal si臋".

Wsp贸艂praca widz臋 g贸ruje, a Twoja postawa jest wzorowa. Wiele os贸b uwa偶a, 偶e jeste艣 osob膮 kt贸ra potrafi rozwi膮za膰 ka偶dy problem i konflikt. Jak zapatrujesz si臋 na takie stwierdzenie?

Nie ma takich os贸b. Staram si臋 i czasami si臋 to udaje, innym razem niestety nie.

Jest wiele takich os贸b, gwarantuj臋 Ci to. Troszk臋 z innej beczki, jak si臋 zapatrujesz na "post臋py" naszej dru偶yny Narodowej w pi艂k臋 no偶n膮?

Hahaha doskona艂e pytanie. W Brazylii na mundialu zdob臋dziemy z艂oto. My艣l臋, 偶e taka odpowied藕 oddaje moje zdanie na temat ca艂ej pi艂ki no偶nej w naszym pi臋knym kraju ;).

Ju偶 za p贸艂 roku b臋dziemy 1 w rankingu 艣wiatowym. A Jordan, kt贸ry jest miejsce za nami nas wcale nie wyprzedzi, zobaczysz! A tak na serio nasza gra to dno. Co s膮dzisz o muzyce w Polsce, wiele os贸b s艂ucha rapu bo jest "Modny". Ja s艂ucham ju偶 wiele lat i osobi艣cie denerwuje mnie takowa postawa. Jakie jest twoje zdanie na ten temat?

Nie ulegam modzie, trendom, czy mediom lansuj膮cym swoje modele. Nie s艂ucham polskiej muzyki. Raczej m贸j gust muzyczny jest specyficzny. Co prawda nie gustuj臋 w jednym stylu muzyki, jednak musi mnie dany wykonawca czym艣 urzec, czym艣 wyj膮tkowym oryginalnym. Jedn膮 z moich ulubionych melodii mo偶na wys艂ucha膰 w moim profilu. S艂uchanie, robienie, b膮d藕 wygl膮danie jak nakazuje moda jest dla mnie co najmniej 艣mieszne. 艢wiadczy o braku osobowo艣ci i charakteru. B膮d藕my sob膮, b膮d藕my oryginalni, bo ka偶dy jest wyj膮tkowy.

Podzielam twoj膮 opini臋, s艂ucha si臋 tego co si臋 lubi, a nie tego co wykrzyczy moda. Niezliczone ilo艣ci os贸b, a g艂贸wnie ch艂opak贸w robi z siebie "hipster贸w" ubieraj膮c rurki i nosz膮c damskie koszulki ,czy podzieli艂by艣 si臋 swoj膮 opini膮 na ten temat?

呕enuj膮ce. Przykre i ohydne. Ale jestem staromodny wi臋c mam prawo mie膰 do takowych osobnik贸w takie podej艣cie.

Widocznie r贸wnie偶 jestem staromodny bo dla mnie kpin膮 jest 艣lepe pod膮偶anie za takow膮 mod膮.

Pozw贸lmy im jednak robi膰 z siebie clown`贸w, maj膮 do tego prawo :).

Na tym chcia艂bym zako艅czy膰 nasz wywiad. Tw贸j cenny czas by艂 dla mnie kluczowy, a ty go nie posk膮pi艂e艣. Jestem Ci za to bardzo wdzi臋czny.聽

Serdecznie Ci臋 pozdrawiam i 偶ycz臋 mi艂ego dnia.

Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 za bardzo interesuj膮cy wywiad oraz za niebanalne pytania. To by艂a dla mnie czysta przyjemno艣膰. Jeszcze raz 偶ycz臋 powodzenia w rekrutacji oraz r贸wnie偶 mi艂ego dnia :). Pozdrawiam

Mam nadziej臋, 偶e ten wywiad nie tylko poka偶e wam moje mo偶liwo艣ci, ale i przedstawi dog艂臋bniej jednego z naszych Administrator贸w.

Licz臋 na szczerze opinie, pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...