聽HardeQ Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82582 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Imi臋: Krystian 聽 聽 聽 Wiek:16 聽 聽 聽 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: hardeq3232, sky's the limit 聽 聽 聽 Sta偶 na forum: od marca 2012 roku. +1070 post贸w. Ponad miesi膮c online. 聽 聽 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: W por贸wnaniu do innych sieci jest to abstrakcja wi臋c do艣wiadczenie mam ma艂e. My艣l臋 jednak, 偶e podo艂am. 聽 聽 聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Ubteam, admin, moderator, s@[stare dobre czasy]. Aktualnie "zarejestrowany". 聽 聽 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 10 聽 聽 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: B臋d臋 w stanie po艣wi臋ci膰 tyle czasu ile b臋dzie to ode mnie wymagane. Mo偶e to by膰 godzina, a mo偶e osiem.聽 聽 聽 聽 List motywacyjny: My艣l臋, 偶e stali bywalcy mnie tutaj znaj膮 jeszcze pod nickiem HardeQ. Postanowi艂em wr贸ci膰, a po rozmowie z Consecuente zaproponowa艂 mi bym z艂o偶y艂 podanie na redaktora. Postanowi艂em przyj膮膰 propozycj臋 i spr贸bowa膰 swoich si艂. Chcia艂bym wprowadzi膰 troch臋 "艣wie偶ej krwi" do pracy naszej redakcji 聽 聽 聽 Przyk艂adowy wywiad: Wywiadu udzieli艂 mi wszystkim dobrze znany Consecuente: 聽 聽 聽 Ja- pomara艅czowy 聽 聽 Consecuente- jasny niebieski 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj, nazywam si臋 Krystian i znasz mnie spod nicku Sky's The Limit. Jako osoba kt贸ra kandyduje na redaktora chcia艂bym zada膰 Tobie kilka pyta艅, czy by艂by艣 sk艂onny udzieli膰 mi na nie odpowiedzi? 聽 聽 Oczywi艣cie, 偶ycz臋 powodzenia. S膮dz臋, 偶e jeste艣 odpowiedni膮 osob膮 na stanowisko redaktora. Znamy si臋 nie od dzisiaj, masz bogate s艂ownictwo oraz 艂atwo艣膰 w przenoszeniu my艣li na "papier". 聽 Bardzo si臋 ciesz臋 z tak pochlebnej opinii. W ka偶dym b膮d藕 razie jeste艣 znany ka偶demu kto bywa na tej sieci przynajmniej 5 minut dziennie. Najbardziej rozpoznawan膮 postaci膮 naszej sieci jest Twoja osoba wraz z aquaxem. Rozpoznawany jeste艣 nie tylko jako Administrator ale i doros艂y m臋偶czyzna o niebanalnym intelekcie. Czy Ta funkcja wymaga od Ciebie wi臋cej ni偶 tylko wolnego czasu? Czy cz臋sto wymaga ona du偶o po艣wi臋conych nerw贸w? 聽 Dzi臋kuj臋 za mi艂e s艂owa, jednak przeceniasz mnie. Owszem, wolny czas w miar臋 mo偶liwo艣ci wykorzystuj臋 na rzecz sieci, ale cz臋sto bywa r贸wnie偶 tak, 偶e i w czasie pracy niejednokrotnie musia艂em korzystaj膮c z telefonu dzia艂a膰 przy serwerach b膮d藕 forum. Z r贸偶nymi lud藕mi mamy tutaj kontakt, wi臋c zdarzaj膮 si臋 sytuacje nadwyr臋偶aj膮ce moj膮 cierpliwo艣膰, aczkolwiek staram si臋 dogodzi膰 ka偶demu, mimo 偶e cz臋艣膰 tych bardziej niecierpliwych tego nie zauwa偶a. 聽 Po takich s艂owach boli mnie to, 偶e wiele os贸b nie docenia waszej pracy. 28 czerwca 2013 roku zosta艂e艣 prawie jednog艂o艣nie mianowany "Z艂otym Sercem" Multi-Head zapisuj膮c si臋 do "Najlepszych z Najlepszych" na naszej sieci. Jak si臋 czu艂e艣 gdy tyle os贸b wyznaczy艂o ciebie jako numer #1 w tej kategorii? 聽 By艂o mi oczywi艣cie bardzo mi艂o, jednak ca艂a Administracja zas艂u偶y艂a na to miano. Moja osoba by艂a bardziej zauwa偶alna na forum kiedy pozostali dzia艂ali mniej oficjalnie dla widza obserwuj膮cego sytuacj臋 z boku, bo jak pokaza膰 starania nad udoskonaleniem serwer贸w oraz poprawienie komfortu gry. 聽 Nie w膮tpi臋 poniewa偶 za czas贸w szczytu, sam z bliska mog艂em obserwowa膰 ca艂膮 sytuacj臋. By艂 czas gdy wszyscy si臋 od MH odwracali, a wy jako Administratorzy mieli艣cie mas臋 problem贸w na g艂owie. Tobie nie przysz艂o na my艣l sko艅czy膰 z tym i zachowa膰 resztki spokoju i nerw贸w, przy czym zosta艂e艣 i wraz z innymi Administratorami wyszli艣cie na prost膮 dalej rozwijaj膮c sie膰. Co sprawi艂o, 偶e nie wybra艂e艣 艂atwiejszej drogi? Czy tw贸j charakter czy zawzi臋to艣膰? 聽 Trudne pytanie, tym bardziej 偶e jednak podj膮艂em pr贸b臋 rezygnacji i nawet przez pewien okres by艂em zwyk艂ym u偶ytkownikiem. By艂 to jednak okres kiedy sie膰 by艂a ju偶 stabilna i uporz膮dkowana. Powr贸ci艂em jednak do funkcji H@ po namowach pozosta艂ych "czerwonym". Wzruszyli mnie ch艂opaki wtedy do 艂ez. 聽 Wracaj膮c do聽pytania. Zawsze wykonuj臋 swoje obowi膮zki z jak najlepsz膮 dba艂o艣ci膮 i聽solidno艣ci膮. Nie potrafi臋 dzia艂a膰 na "odwal si臋". 聽 聽 Wsp贸艂praca widz臋 g贸ruje, a Twoja postawa jest wzorowa. Wiele os贸b uwa偶a, 偶e jeste艣 osob膮 kt贸ra potrafi rozwi膮za膰 ka偶dy problem i konflikt. Jak zapatrujesz si臋 na takie stwierdzenie? 聽 Nie ma takich os贸b. Staram si臋 i czasami si臋 to udaje, innym razem niestety nie. 聽 Jest wiele takich os贸b, gwarantuj臋 Ci to. Troszk臋 z innej beczki, jak si臋 zapatrujesz na "post臋py" naszej dru偶yny Narodowej w pi艂k臋 no偶n膮? 聽 Hahaha doskona艂e pytanie. W Brazylii na mundialu zdob臋dziemy z艂oto. My艣l臋, 偶e taka odpowied藕 oddaje moje zdanie na temat ca艂ej pi艂ki no偶nej w naszym pi臋knym kraju . 聽 Ju偶 za p贸艂 roku b臋dziemy 1 w rankingu 艣wiatowym. A Jordan, kt贸ry jest miejsce za nami nas wcale nie wyprzedzi, zobaczysz! A tak na serio nasza gra to dno. Co s膮dzisz o muzyce w Polsce, wiele os贸b s艂ucha rapu bo jest "Modny". Ja s艂ucham ju偶 wiele lat i osobi艣cie denerwuje mnie takowa postawa. Jakie jest twoje zdanie na ten temat? 聽 Nie ulegam modzie, trendom, czy mediom lansuj膮cym swoje modele. Nie s艂ucham polskiej muzyki. Raczej m贸j gust muzyczny jest specyficzny. Co prawda nie gustuj臋 w jednym stylu muzyki, jednak musi mnie dany wykonawca czym艣 urzec, czym艣 wyj膮tkowym oryginalnym. Jedn膮 z moich ulubionych melodii mo偶na wys艂ucha膰 w moim profilu. S艂uchanie, robienie, b膮d藕 wygl膮danie jak nakazuje moda jest dla mnie co najmniej 艣mieszne. 艢wiadczy o braku osobowo艣ci i charakteru. B膮d藕my sob膮, b膮d藕my oryginalni, bo ka偶dy jest wyj膮tkowy. 聽 Podzielam twoj膮 opini臋, s艂ucha si臋 tego co si臋 lubi, a nie tego co wykrzyczy moda. Niezliczone ilo艣ci os贸b, a g艂贸wnie ch艂opak贸w robi z siebie "hipster贸w" ubieraj膮c rurki i nosz膮c damskie koszulki ,czy podzieli艂by艣 si臋 swoj膮 opini膮 na ten temat? 聽 呕enuj膮ce. Przykre i ohydne. Ale jestem staromodny wi臋c mam prawo mie膰 do takowych osobnik贸w takie podej艣cie. 聽 Widocznie r贸wnie偶 jestem staromodny bo dla mnie kpin膮 jest 艣lepe pod膮偶anie za takow膮 mod膮. 聽 Pozw贸lmy im jednak robi膰 z siebie clown`贸w, maj膮 do tego prawo . 聽 Na tym chcia艂bym zako艅czy膰 nasz wywiad. Tw贸j cenny czas by艂 dla mnie kluczowy, a ty go nie posk膮pi艂e艣. Jestem Ci za to bardzo wdzi臋czny.聽 Serdecznie Ci臋 pozdrawiam i 偶ycz臋 mi艂ego dnia. 聽 聽 Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 za bardzo interesuj膮cy wywiad oraz za niebanalne pytania. To by艂a dla mnie czysta przyjemno艣膰. Jeszcze raz 偶ycz臋 powodzenia w rekrutacji oraz r贸wnie偶 mi艂ego dnia . Pozdrawiam 聽 聽 Mam nadziej臋, 偶e ten wywiad nie tylko poka偶e wam moje mo偶liwo艣ci, ale i przedstawi dog艂臋bniej jednego z naszych Administrator贸w. Licz臋 na szczerze opinie, pozdrawiam. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82589 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Oczywi艣cie, 偶e jestem na 聽TAK 聽 聽 Wywiad fajny 聽 聽 Wiek 聽 聽 Ogarniesz t膮 posad臋 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82600 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Najlepszy wywiad jaki do tej pory czyta艂em. Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82603 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Sky jeste na tak wiele 偶eczy dowiedzialem sie o naszym h@. Co do wywiadu jest on bardzo dobrze napisany Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82607 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 CIekawy,dobry wywiad.Oczywi艣cie 偶e TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82608 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak. 聽 Wywiad bardzo 艂adny, przyjemnie si臋 go czyta艂o. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82612 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 na Tak.Wywiad jest bardzo dobry .My艣l臋 偶e ogarniesz ;]聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82613 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Na tak Bardzo dobry wywiad i to mowie ja ktory nie nawidzi czytac 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82616 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Na TAK 聽 Mia艂e艣 wiele rang na tej sieci,napisa艂e艣 dobry wywiad wi臋c nie ma powodu 偶ebym by艂 na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82633 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Wywiad najlepszy ! Dawno nie widzia艂em takowego wywiadu Jestem na du偶e tak ! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82757 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 W ca艂ym podaniu s膮 tylko 2 b艂臋dy interpunkcyjne. 聽 Chcia艂bym Ci pogratulowa膰 udanego wywiadu. 聽 Trzymam za Ciebie kciuki. Jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82761 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 r贸wnie偶 na tak, znam Ci臋 ogarniesz, wywiad ciekawy. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82763 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Wywiad bardzo ciekawe y , mi艂o si臋 go czyta . Jestem na du偶e tak , powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 #82796 Udost臋pnij Napisano 20 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK. Super wywiad, czyta si臋 go z przyjemno艣ci膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi