Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82545 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 JACOWBOY Witam, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl.Masz czas na wywiad? Tak. Przedstaw się napisz gdzie mieszkasz i ile masz lat. Nazywam się Sławomir mam 30 lat i mieszkam w Działdowie. Działdowie?Możesz opowiedzieć coś o swoim mieście? Działdowo to piękne miasto było kiedyś mamy zamek i rozwalone drogi ponieważ robią remonty rond i wiadukt Działdowo to jest nudne miasto i ponure nie ma żadnych atrakcji do zwiedzania. Masz jakieś plany na przyszłość? Nie już nie mam żadnych mam już wszystko żonę, dziecko i ukochany mój motor. Dziecko? Ile ma lat? Dziecko ma 7 lat. Jakie jest twoje hobby? Lubię jazdę na jednym kole przez miasto ponad 160 na godzinę jeździć na zloty motocyklowe nom i wyścigi na 1/4 mili. Zapewne pracujesz? Tak pracuję jako Stolarz w firmie DrewTom. Lubisz swoją pracę? Nie za bardzo zawsze chciałem zostać mechanikiem ale mi nie wyszło. Dobrze, opowiesz nam coś o swoim dzieciństwie? O jak dziecko to byłem małym rozrabiaką mazałem po murach farbami podpalaliśmy lasy z kolegami nom miałem udane dzieciństwo no i uwielbiałem zbierać motory takie jak komarki stare motorynki i tak mi zostało do dziś. O tych lasach mama się dowiedziała, czy nie? O tak było wtedy nie za wesoło miałem szlabany na tydzień bez kompa czy takie tam ale i tak to nic nie dawało to było lepsze od kompa i i było bipie paskiem heh niestety trzeba było zapłacić za swoje czyny ale my to uwielbialiśmy. Faktycznie udane dzieciństwo.Masz rodzeństwo? Tak, mam rodzeństwo, mam 3 braci. Możesz ich przedstawić? Tak mają na imię Jarosław, Daniel no i Sebastian. Chodziłeś na jakieś dyskoteki,imprezy? Tak się chodziło na zabawy piło i biło i bzykało kiedyś to były czasy. Hah..Ile miałeś lat jak miałeś 1 dziewczynę w życiu? Jak miałem pierwszą dziewczynę, miałem 13 lat. Jeśli znasz jakieś kawały,zagadki to zapodaj nam. Ok. Polak,Rusek i Niemiec kłócą się kogo King Kong jest większy.Mój King Kong jak wyciągnie ręce to dotyka wierzowce.Mówi niemiecMój King-Kong jak wyciągnie ręce to dotyka dwóch planet-mówi rusekRusek, te Planety są ciepłe? Hah.. Przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zacząłeś swoją przygodę w Cs'ie. Przygodę z cs zacząłem od wizyty u kolegi zobaczyłem w co on gra i mi ta gra się spodobała więc ją pobrałem i to był cs 1.6 NonSteam na początku grałem na botach z czasem mi się to znudziło i pykałem sobie w necie. A co sądzisz o Counter Strike Global Offensiwe? Cs GO to dosyć fajna gra tylko moim zdaniem jest nawalone zbyt dużo grafiki. Skąd dowiedziałeś się o Multi-Head.pl? O Multi-Head dowiedziałem się z netu pewnego dnia szukałem sobie dobrego serwera Only dd2 i tak trafiłem na serwer z Multi-Head początkowo nie wchodziłem na forum aby raz zagrałem na tym serwie bo miałem problemy z wbiciem na serwer ponieważ był prawie cały czas full i postanowiłem coś napisać na forum o tym serwie i tak właśnie zostałem na Multi-Head. Jakie ogólnie miałeś/masz osiągnięcia na Multi-Head.pl? Kiedyś miałem Admina na only DD2 no i grafika ale niestety pewnego dnia znalazł się taki konspir, który na obiecywał góry doliny, a nic z tego nie wyszło i nie chciałem tam u niego zostać no i w taki sposób straciłem wszystkie prawa Admina I Grafika przez to że zdradziłem serwerownię ale nawet jak to trwało aby dwa dni to i tak już tego nie miałem ale po pewnym czasie odzyskałem swoje prawa Grafika ponieważ pisało do mnie sporo ludzi żebym robił im sygnatury i awatary więc napisałem do aquax'a żeby mi oddał prawa Grafika musiałem poczekać aż to wszystko przemyślą i dali mi jeszcze jedną szansę. Dobrze jest to końcówka wywiadu, ale proszę Cię abyś wymienił swoich 5 najlepszych użytkowników. Cocainka, Consecuent, aquax, Bad ek, Okrzesany. Chcesz kogoś jeszcze pozdrowić? Tak chciał bym pozdrowić wszystkich forumowiczów nom, a w szczególności H@. Dziękuje za wywiad.Udanego dnia. Dziękuję i wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 20 Października 2013 #82553 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ładny wywiad Ciekawe pytania jak i odpowiedzi, ale : -Gdy kończysz zdanie zrób jakąś przerwe, będzie to wyglądać ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Października 2013 #82567 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wywiad bardzo fajny ale trochę błędów jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 20 Października 2013 #82568 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Sporo błędów: 1. Działdowie?Możesz opowiedzieć coś o swoim mieście? <--- Powinno być Działdowo a nie Działdowie. 2. Witam, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl.Masz czas na wywiad? <--- Gdy kończymy zdanie, po kropce jest przerwa. 3.Działdowo to piękne miasto było kiedyś mamy zamek i rozwalone drogi ponieważ robią remonty rond i wiadukt Działdowo to jest nudne miasto i ponure nie ma żadnych atrakcji do zwiedzania. <--- Nie ma przecinka po to bądź kropki. 4.Tak pracuję jako Stolarz w firmie DrewTom. <--- Stolarz w środku zdania powinien być z małej litery, to nie jest nazwa własna. 5.Nie za bardzo zawsze chciałem zostać mechanikiem ale mi nie wyszło. <--- Brakuje przecinków. 6.O jak dziecko to byłem małym rozrabiaką mazałem po murach farbami podpalaliśmy lasy z kolegami nom miałem udane dzieciństwo no i uwielbiałem zbierać motory takie jak komarki stare motorynki i tak mi zostało do dziś. <--- Brakuje przecinków. 7.O tak było wtedy nie za wesoło miałem szlabany na tydzień bez kompa czy takie tam ale i tak to nic nie dawało to było lepsze od kompa i i było bipie paskiem heh niestety trzeba było zapłacić za swoje czyny ale my to uwielbialiśmy. <--- Literówka w bipie, powinno być bicie. <--- Dwa razy napisane i. Brak przecinków. 8.Faktycznie udane dzieciństwo.Masz rodzeństwo? <--- Brak przerwy po kropce. 9.Chodziłeś na jakieś dyskoteki,imprezy? <--- Brak przerwy po przecinku. 10. Tak się chodziło na zabawy piło i biło i bzykało kiedyś to były czasy. <--- Brak przecinka. 11.Jeśli znasz jakieś kawały,zagadki to zapodaj nam. <--- Brak przerwy po przecinku. Zapodaj to zwrot potoczny, powinnaś użyć zwrotu opowiedz. 12.Ok. Polak,Rusek i Niemiec kłócą się kogo King Kong jest większy. Mój King Kong jak wyciągnie ręce to dotyka wierzowce.Mówi niemiec Mój King-Kong jak wyciągnie ręce to dotyka dwóch planet-mówi rusek Rusek, te Planety są ciepłe? <-- Brak przerw po kropce. Brak kropek. <--- Powinna być przerwa przed i po myślniku. 13.Hah.. Przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zacząłeś swoją przygodę w Cs'ie. <--- Brak przerwy po kropce. 14.Przygodę z cs zacząłem od wizyty u kolegi zobaczyłem w co on gra i mi ta gra się spodobała więc ją pobrałem i to był cs 1.6 NonSteam na początku grałem na botach z czasem mi się to znudziło i pykałem sobie w necie. <--- Brak przecinków. 15. Cs GO to dosyć fajna gra tylko moim zdaniem jest nawalone zbyt dużo grafiki. <--- Brak przecinka. 16.O Multi-Head dowiedziałem się z netu pewnego dnia szukałem sobie dobrego serwera Only dd2 i tak trafiłem na serwer z Multi-Head początkowo nie wchodziłem na forum aby raz zagrałem na tym serwie bo miałem problemy z wbiciem na serwer ponieważ był prawie cały czas full i postanowiłem coś napisać na forum o tym serwie i tak właśnie zostałem na Multi-Head. <--- Brak 2 kropek i przecinka. 17.Kiedyś miałem Admina na only DD2 no i grafika ale niestety pewnego dnia znalazł się taki konspir, który na obiecywał góry doliny, a nic z tego nie wyszło i nie chciałem tam u niego zostać no i w taki sposób straciłem wszystkie prawa Admina I Grafika przez to że zdradziłem serwerownię ale nawet jak to trwało aby dwa dni to i tak już tego nie miałem ale po pewnym czasie odzyskałem swoje prawa Grafika ponieważ pisało do mnie sporo ludzi żebym robił im sygnatury i awatary więc napisałem do aquax'a żeby mi oddał prawa Grafika musiałem poczekać aż to wszystko przemyślą i dali mi jeszcze jedną szansę. <--- Admin i Grafik piszę się z małej litery. 18.Cocainka, Consecuent, aquax, Bad ek, Okrzesany. <--- brakuje litery "e" w Consecuent. 19.Dziękuje za wywiad.Udanego dnia. <--- Przerwa po kropce. Ćwicz, a będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82583 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Sporo błędów: 1. Działdowie?Możesz opowiedzieć coś o swoim mieście? <--- Powinno być Działdowo a nie Działdowie. 2. Witam, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl.Masz czas na wywiad? <--- Gdy kończymy zdanie, po kropce jest przerwa. 3.Działdowo to piękne miasto było kiedyś mamy zamek i rozwalone drogi ponieważ robią remonty rond i wiadukt Działdowo to jest nudne miasto i ponure nie ma żadnych atrakcji do zwiedzania. <--- Nie ma przecinka po to bądź kropki. 4.Tak pracuję jako Stolarz w firmie DrewTom. <--- Stolarz w środku zdania powinien być z małej litery, to nie jest nazwa własna. 5.Nie za bardzo zawsze chciałem zostać mechanikiem ale mi nie wyszło. <--- Brakuje przecinków. 6.O jak dziecko to byłem małym rozrabiaką mazałem po murach farbami podpalaliśmy lasy z kolegami nom miałem udane dzieciństwo no i uwielbiałem zbierać motory takie jak komarki stare motorynki i tak mi zostało do dziś. <--- Brakuje przecinków. 7.O tak było wtedy nie za wesoło miałem szlabany na tydzień bez kompa czy takie tam ale i tak to nic nie dawało to było lepsze od kompa i i było bipie paskiem heh niestety trzeba było zapłacić za swoje czyny ale my to uwielbialiśmy. <--- Literówka w bipie, powinno być bicie. <--- Dwa razy napisane i. Brak przecinków. 8.Faktycznie udane dzieciństwo.Masz rodzeństwo? <--- Brak przerwy po kropce. 9.Chodziłeś na jakieś dyskoteki,imprezy? <--- Brak przerwy po przecinku. 10. Tak się chodziło na zabawy piło i biło i bzykało kiedyś to były czasy. <--- Brak przecinka. 11.Jeśli znasz jakieś kawały,zagadki to zapodaj nam. <--- Brak przerwy po przecinku. Zapodaj to zwrot potoczny, powinnaś użyć zwrotu opowiedz. 12.Ok. Polak,Rusek i Niemiec kłócą się kogo King Kong jest większy. Mój King Kong jak wyciągnie ręce to dotyka wierzowce.Mówi niemiec Mój King-Kong jak wyciągnie ręce to dotyka dwóch planet-mówi rusek Rusek, te Planety są ciepłe? <-- Brak przerw po kropce. Brak kropek. <--- Powinna być przerwa przed i po myślniku. 13.Hah.. Przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zacząłeś swoją przygodę w Cs'ie. <--- Brak przerwy po kropce. 14.Przygodę z cs zacząłem od wizyty u kolegi zobaczyłem w co on gra i mi ta gra się spodobała więc ją pobrałem i to był cs 1.6 NonSteam na początku grałem na botach z czasem mi się to znudziło i pykałem sobie w necie. <--- Brak przecinków. 15. Cs GO to dosyć fajna gra tylko moim zdaniem jest nawalone zbyt dużo grafiki. <--- Brak przecinka. 16.O Multi-Head dowiedziałem się z netu pewnego dnia szukałem sobie dobrego serwera Only dd2 i tak trafiłem na serwer z Multi-Head początkowo nie wchodziłem na forum aby raz zagrałem na tym serwie bo miałem problemy z wbiciem na serwer ponieważ był prawie cały czas full i postanowiłem coś napisać na forum o tym serwie i tak właśnie zostałem na Multi-Head. <--- Brak 2 kropek i przecinka. 17.Kiedyś miałem Admina na only DD2 no i grafika ale niestety pewnego dnia znalazł się taki konspir, który na obiecywał góry doliny, a nic z tego nie wyszło i nie chciałem tam u niego zostać no i w taki sposób straciłem wszystkie prawa Admina I Grafika przez to że zdradziłem serwerownię ale nawet jak to trwało aby dwa dni to i tak już tego nie miałem ale po pewnym czasie odzyskałem swoje prawa Grafika ponieważ pisało do mnie sporo ludzi żebym robił im sygnatury i awatary więc napisałem do aquax'a żeby mi oddał prawa Grafika musiałem poczekać aż to wszystko przemyślą i dali mi jeszcze jedną szansę. <--- Admin i Grafik piszę się z małej litery. 18.Cocainka, Consecuent, aquax, Bad ek, Okrzesany. <--- brakuje litery "e" w Consecuent. 19.Dziękuje za wywiad.Udanego dnia. <--- Przerwa po kropce. Ćwicz, a będzie dobrze. Jezu do wszystkiego się przyczepisz omg O; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Października 2013 #82587 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ReloP również popełniasz wiele błędów interpunkcyjnych. Jednak myślę, że każda rada jest dobra. Nie jest tak źle, wywiad nie jest tak odległy. A raczej nie odległy opinii "bardzo dobry". Pracuj i się staraj, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82624 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wywiad jest dobry troszkę błędów.Następny będzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82831 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wywiad dobry,dobry Małe błędy się trafiały ale każdemu się zdaza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82879 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wywiad nie bylby zly gdyby Cowboy uzywal interpunkcji, bo trzeba sie zastanawiac co tam pisze. Pytania byly ciekawe;) ( sorry za bledy, ale jestwm na tel ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82942 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Bardzo Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 21 Października 2013 #83034 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Wywiad spoko, fajne odpowiedzi. Co do błędów to pewnie weźmiesz poprafki i w następnym będzie lepiej . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141188 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi