Guest Guest Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 JACOWBOY Witam, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl.Masz czas na wywiad? Tak. Przedstaw się napisz gdzie mieszkasz i ile masz lat. Nazywam się Sławomir mam 30 lat i mieszkam w Działdowie. Działdowie?Możesz opowiedzieć coś o swoim mieście? Działdowo to piękne miasto było kiedyś mamy zamek i rozwalone drogi ponieważ robią remonty rond i wiadukt Działdowo to jest nudne miasto i ponure nie ma żadnych atrakcji do zwiedzania. Masz jakieś plany na przyszłość? Nie już nie mam żadnych mam już wszystko żonę, dziecko i ukochany mój motor. Dziecko? Ile ma lat? Dziecko ma 7 lat. Jakie jest twoje hobby? Lubię jazdę na jednym kole przez miasto ponad 160 na godzinę jeździć na zloty motocyklowe nom i wyścigi na 1/4 mili. Zapewne pracujesz? Tak pracuję jako Stolarz w firmie DrewTom. Lubisz swoją pracę? Nie za bardzo zawsze chciałem zostać mechanikiem ale mi nie wyszło. Dobrze, opowiesz nam coś o swoim dzieciństwie? O jak dziecko to byłem małym rozrabiaką mazałem po murach farbami podpalaliśmy lasy z kolegami nom miałem udane dzieciństwo no i uwielbiałem zbierać motory takie jak komarki stare motorynki i tak mi zostało do dziś. O tych lasach mama się dowiedziała, czy nie? O tak było wtedy nie za wesoło miałem szlabany na tydzień bez kompa czy takie tam ale i tak to nic nie dawało to było lepsze od kompa i i było bipie paskiem heh niestety trzeba było zapłacić za swoje czyny ale my to uwielbialiśmy. Faktycznie udane dzieciństwo.Masz rodzeństwo? Tak, mam rodzeństwo, mam 3 braci. Możesz ich przedstawić? Tak mają na imię Jarosław, Daniel no i Sebastian. Chodziłeś na jakieś dyskoteki,imprezy? Tak się chodziło na zabawy piło i biło i bzykało kiedyś to były czasy. Hah..Ile miałeś lat jak miałeś 1 dziewczynę w życiu? Jak miałem pierwszą dziewczynę, miałem 13 lat. Jeśli znasz jakieś kawały,zagadki to zapodaj nam. Ok. Polak,Rusek i Niemiec kłócą się kogo King Kong jest większy.Mój King Kong jak wyciągnie ręce to dotyka wierzowce.Mówi niemiecMój King-Kong jak wyciągnie ręce to dotyka dwóch planet-mówi rusekRusek, te Planety są ciepłe? Hah.. Przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zacząłeś swoją przygodę w Cs'ie. Przygodę z cs zacząłem od wizyty u kolegi zobaczyłem w co on gra i mi ta gra się spodobała więc ją pobrałem i to był cs 1.6 NonSteam na początku grałem na botach z czasem mi się to znudziło i pykałem sobie w necie. A co sądzisz o Counter Strike Global Offensiwe? Cs GO to dosyć fajna gra tylko moim zdaniem jest nawalone zbyt dużo grafiki. Skąd dowiedziałeś się o Multi-Head.pl? O Multi-Head dowiedziałem się z netu pewnego dnia szukałem sobie dobrego serwera Only dd2 i tak trafiłem na serwer z Multi-Head początkowo nie wchodziłem na forum aby raz zagrałem na tym serwie bo miałem problemy z wbiciem na serwer ponieważ był prawie cały czas full i postanowiłem coś napisać na forum o tym serwie i tak właśnie zostałem na Multi-Head. Jakie ogólnie miałeś/masz osiągnięcia na Multi-Head.pl? Kiedyś miałem Admina na only DD2 no i grafika ale niestety pewnego dnia znalazł się taki konspir, który na obiecywał góry doliny, a nic z tego nie wyszło i nie chciałem tam u niego zostać no i w taki sposób straciłem wszystkie prawa Admina I Grafika przez to że zdradziłem serwerownię ale nawet jak to trwało aby dwa dni to i tak już tego nie miałem ale po pewnym czasie odzyskałem swoje prawa Grafika ponieważ pisało do mnie sporo ludzi żebym robił im sygnatury i awatary więc napisałem do aquax'a żeby mi oddał prawa Grafika musiałem poczekać aż to wszystko przemyślą i dali mi jeszcze jedną szansę. Dobrze jest to końcówka wywiadu, ale proszę Cię abyś wymienił swoich 5 najlepszych użytkowników. Cocainka, Consecuent, aquax, Bad ek, Okrzesany. Chcesz kogoś jeszcze pozdrowić? Tak chciał bym pozdrowić wszystkich forumowiczów nom, a w szczególności [email protected] Dziękuje za wywiad.Udanego dnia. Dziękuję i wzajemnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nataliaa. Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ładny wywiad Ciekawe pytania jak i odpowiedzi, ale : -Gdy kończysz zdanie zrób jakąś przerwe, będzie to wyglądać ładniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Wywiad bardzo fajny ale trochę błędów jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Sporo błędów: 1. Działdowie?Możesz opowiedzieć coś o swoim mieście? <--- Powinno być Działdowo a nie Działdowie. 2. Witam, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl.Masz czas na wywiad? <--- Gdy kończymy zdanie, po kropce jest przerwa. 3.Działdowo to piękne miasto było kiedyś mamy zamek i rozwalone drogi ponieważ robią remonty rond i wiadukt Działdowo to jest nudne miasto i ponure nie ma żadnych atrakcji do zwiedzania. <--- Nie ma przecinka po to bądź kropki. 4.Tak pracuję jako Stolarz w firmie DrewTom. <--- Stolarz w środku zdania powinien być z małej litery, to nie jest nazwa własna. 5.Nie za bardzo zawsze chciałem zostać mechanikiem ale mi nie wyszło. <--- Brakuje przecinków. 6.O jak dziecko to byłem małym rozrabiaką mazałem po murach farbami podpalaliśmy lasy z kolegami nom miałem udane dzieciństwo no i uwielbiałem zbierać motory takie jak komarki stare motorynki i tak mi zostało do dziś. <--- Brakuje przecinków. 7.O tak było wtedy nie za wesoło miałem szlabany na tydzień bez kompa czy takie tam ale i tak to nic nie dawało to było lepsze od kompa i i było bipie paskiem heh niestety trzeba było zapłacić za swoje czyny ale my to uwielbialiśmy. <--- Literówka w bipie, powinno być bicie. <--- Dwa razy napisane i. Brak przecinków. 8.Faktycznie udane dzieciństwo.Masz rodzeństwo? <--- Brak przerwy po kropce. 9.Chodziłeś na jakieś dyskoteki,imprezy? <--- Brak przerwy po przecinku. 10. Tak się chodziło na zabawy piło i biło i bzykało kiedyś to były czasy. <--- Brak przecinka. 11.Jeśli znasz jakieś kawały,zagadki to zapodaj nam. <--- Brak przerwy po przecinku. Zapodaj to zwrot potoczny, powinnaś użyć zwrotu opowiedz. 12.Ok. Polak,Rusek i Niemiec kłócą się kogo King Kong jest większy. Mój King Kong jak wyciągnie ręce to dotyka wierzowce.Mówi niemiec Mój King-Kong jak wyciągnie ręce to dotyka dwóch planet-mówi rusek Rusek, te Planety są ciepłe? <-- Brak przerw po kropce. Brak kropek. <--- Powinna być przerwa przed i po myślniku. 13.Hah.. Przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zacząłeś swoją przygodę w Cs'ie. <--- Brak przerwy po kropce. 14.Przygodę z cs zacząłem od wizyty u kolegi zobaczyłem w co on gra i mi ta gra się spodobała więc ją pobrałem i to był cs 1.6 NonSteam na początku grałem na botach z czasem mi się to znudziło i pykałem sobie w necie. <--- Brak przecinków. 15. Cs GO to dosyć fajna gra tylko moim zdaniem jest nawalone zbyt dużo grafiki. <--- Brak przecinka. 16.O Multi-Head dowiedziałem się z netu pewnego dnia szukałem sobie dobrego serwera Only dd2 i tak trafiłem na serwer z Multi-Head początkowo nie wchodziłem na forum aby raz zagrałem na tym serwie bo miałem problemy z wbiciem na serwer ponieważ był prawie cały czas full i postanowiłem coś napisać na forum o tym serwie i tak właśnie zostałem na Multi-Head. <--- Brak 2 kropek i przecinka. 17.Kiedyś miałem Admina na only DD2 no i grafika ale niestety pewnego dnia znalazł się taki konspir, który na obiecywał góry doliny, a nic z tego nie wyszło i nie chciałem tam u niego zostać no i w taki sposób straciłem wszystkie prawa Admina I Grafika przez to że zdradziłem serwerownię ale nawet jak to trwało aby dwa dni to i tak już tego nie miałem ale po pewnym czasie odzyskałem swoje prawa Grafika ponieważ pisało do mnie sporo ludzi żebym robił im sygnatury i awatary więc napisałem do aquax'a żeby mi oddał prawa Grafika musiałem poczekać aż to wszystko przemyślą i dali mi jeszcze jedną szansę. <--- Admin i Grafik piszę się z małej litery. 18.Cocainka, Consecuent, aquax, Bad ek, Okrzesany. <--- brakuje litery "e" w Consecuent. 19.Dziękuje za wywiad.Udanego dnia. <--- Przerwa po kropce. Ćwicz, a będzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Sporo błędów: 1. Działdowie?Możesz opowiedzieć coś o swoim mieście? <--- Powinno być Działdowo a nie Działdowie. 2. Witam, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl.Masz czas na wywiad? <--- Gdy kończymy zdanie, po kropce jest przerwa. 3.Działdowo to piękne miasto było kiedyś mamy zamek i rozwalone drogi ponieważ robią remonty rond i wiadukt Działdowo to jest nudne miasto i ponure nie ma żadnych atrakcji do zwiedzania. <--- Nie ma przecinka po to bądź kropki. 4.Tak pracuję jako Stolarz w firmie DrewTom. <--- Stolarz w środku zdania powinien być z małej litery, to nie jest nazwa własna. 5.Nie za bardzo zawsze chciałem zostać mechanikiem ale mi nie wyszło. <--- Brakuje przecinków. 6.O jak dziecko to byłem małym rozrabiaką mazałem po murach farbami podpalaliśmy lasy z kolegami nom miałem udane dzieciństwo no i uwielbiałem zbierać motory takie jak komarki stare motorynki i tak mi zostało do dziś. <--- Brakuje przecinków. 7.O tak było wtedy nie za wesoło miałem szlabany na tydzień bez kompa czy takie tam ale i tak to nic nie dawało to było lepsze od kompa i i było bipie paskiem heh niestety trzeba było zapłacić za swoje czyny ale my to uwielbialiśmy. <--- Literówka w bipie, powinno być bicie. <--- Dwa razy napisane i. Brak przecinków. 8.Faktycznie udane dzieciństwo.Masz rodzeństwo? <--- Brak przerwy po kropce. 9.Chodziłeś na jakieś dyskoteki,imprezy? <--- Brak przerwy po przecinku. 10. Tak się chodziło na zabawy piło i biło i bzykało kiedyś to były czasy. <--- Brak przecinka. 11.Jeśli znasz jakieś kawały,zagadki to zapodaj nam. <--- Brak przerwy po przecinku. Zapodaj to zwrot potoczny, powinnaś użyć zwrotu opowiedz. 12.Ok. Polak,Rusek i Niemiec kłócą się kogo King Kong jest większy. Mój King Kong jak wyciągnie ręce to dotyka wierzowce.Mówi niemiec Mój King-Kong jak wyciągnie ręce to dotyka dwóch planet-mówi rusek Rusek, te Planety są ciepłe? <-- Brak przerw po kropce. Brak kropek. <--- Powinna być przerwa przed i po myślniku. 13.Hah.. Przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zacząłeś swoją przygodę w Cs'ie. <--- Brak przerwy po kropce. 14.Przygodę z cs zacząłem od wizyty u kolegi zobaczyłem w co on gra i mi ta gra się spodobała więc ją pobrałem i to był cs 1.6 NonSteam na początku grałem na botach z czasem mi się to znudziło i pykałem sobie w necie. <--- Brak przecinków. 15. Cs GO to dosyć fajna gra tylko moim zdaniem jest nawalone zbyt dużo grafiki. <--- Brak przecinka. 16.O Multi-Head dowiedziałem się z netu pewnego dnia szukałem sobie dobrego serwera Only dd2 i tak trafiłem na serwer z Multi-Head początkowo nie wchodziłem na forum aby raz zagrałem na tym serwie bo miałem problemy z wbiciem na serwer ponieważ był prawie cały czas full i postanowiłem coś napisać na forum o tym serwie i tak właśnie zostałem na Multi-Head. <--- Brak 2 kropek i przecinka. 17.Kiedyś miałem Admina na only DD2 no i grafika ale niestety pewnego dnia znalazł się taki konspir, który na obiecywał góry doliny, a nic z tego nie wyszło i nie chciałem tam u niego zostać no i w taki sposób straciłem wszystkie prawa Admina I Grafika przez to że zdradziłem serwerownię ale nawet jak to trwało aby dwa dni to i tak już tego nie miałem ale po pewnym czasie odzyskałem swoje prawa Grafika ponieważ pisało do mnie sporo ludzi żebym robił im sygnatury i awatary więc napisałem do aquax'a żeby mi oddał prawa Grafika musiałem poczekać aż to wszystko przemyślą i dali mi jeszcze jedną szansę. <--- Admin i Grafik piszę się z małej litery. 18.Cocainka, Consecuent, aquax, Bad ek, Okrzesany. <--- brakuje litery "e" w Consecuent. 19.Dziękuje za wywiad.Udanego dnia. <--- Przerwa po kropce. Ćwicz, a będzie dobrze. Jezu do wszystkiego się przyczepisz omg O; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardeQ Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 ReloP również popełniasz wiele błędów interpunkcyjnych. Jednak myślę, że każda rada jest dobra. Nie jest tak źle, wywiad nie jest tak odległy. A raczej nie odległy opinii "bardzo dobry". Pracuj i się staraj, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Wywiad jest dobry troszkę błędów.Następny będzie lepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Wywiad dobry,dobry Małe błędy się trafiały ale każdemu się zdaza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Wywiad nie bylby zly gdyby Cowboy uzywal interpunkcji, bo trzeba sie zastanawiac co tam pisze. Pytania byly ciekawe;) ( sorry za bledy, ale jestwm na tel ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Bardzo Fajny wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurred Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Wywiad spoko, fajne odpowiedzi. Co do błędów to pewnie weźmiesz poprafki i w następnym będzie lepiej . Powodzenia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...