Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82495 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 JA HELLO KITTY Cześć, z tej strony redaktorka Multi-Head.pl, masz czas na przeprowadzenie wywiadu? Tak, mam. Przedstaw się napisz ile masz lat i gdzie mieszkasz. Jestem Patryk, mam 22 lata i pochodzę z okolic Swidnicy. Opowiedz coś o swoim mieście. Co mogę powiedzieć? Dzierżoniów bo to moje miasto tutaj tylko ludzie umierają Co warto tam zobaczyć? Hmm poza mną, to chyba nic ciekawego nie ma. Trochę murów, trochę kościołów, ładny widok na góry. Masz jakieś plany na przyszłość? Czy ja wiem, jak na razie mam narzeczona i to mój jedyny plan O to życzę wam dużo, dużo szczęścia. Dziękować, dziękować. Jakie jest twoje hobby? Rajdy samochodowe, Snowbord to chyba te dwa największe. Masz rodzeństwo? Tak. Brata i dwie Siostry. Jak mają na imię? Daniel Emila i Sylwia. Kto najstarszy z nich? Daniel, Sylwia, Emila, tak jestem najmłodszy. Jakiej muzyki słuchasz? Głównie to wszystkiego. Masz swój ulubiony rodzaj muzyki? Nie. Masz prace? Tak, pracuje Jako kto? Pracuje jako Spawacz i operator wózka widłowego. Dobrze przejdźmy teraz do gry Cs.Jak zaczeła się twoja przygoda z Cs'em. Aww no to było jak miałem 9 lat, ktoś na osiedlu zaproponował iść do Kawiarenki żeby pograć w c-s, jeszcze nie wiedziałem co to ale miałem to 5 zł na 1h żeby pograć wiec się zgodziłem.Pierwsze 30 minut graliśmy w HL, a później w c-s.Jak dobrze pamiętam 1.3 Skąd wiedziałeś o sieci Multi-Head.pl Przypadkiem kolega podał mi IP i mi się spodobało. Masz/miałeś jakieś osiągnięcia na Multi-Head? Jeszcze nie, ale poza siecią to wygrałem turniej 1 vs 1 na awp u mnie w regionie Gratulacje. Zamierzasz być adminem na jakimś serwerze Multi-Head.pl? Jak tak to jakim? Oczywiście ze Tak, COD 200 lvl jest tym wybranym. To życzę Ci powodzenia. Co sądzisz o naszych H@? Hmm jak na razie poza krótkimi rozmowami nie miałem styczności ich lepiej poznać, a wiec na razie nic nie mogę powiedzieć. Gratuluję im rozwoju sieci. Niestety to już jest koniec wywiadu.Chcesz może kogoś pozdrowić? Pozdrawiam Moja Kobietę :* i wszystkie kochanki ( 0mi, Okrzeszany, Gibon, pozdro 600 ) Dziękuje za udany wywiad.Miego dnia! Nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82505 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Bardzo Fajny, choć mam pytanko ? czy jest możliwością zadawania więcej pytań na temat cs ogolnie? Fajnie by również było jak by gracze bardziej się starali w wypowiedziach i były obszerniejsze jak i pytania były takie na które mozna się wypowiedzieć taka moja malutka wizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82506 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ładny wywiad Dowiedziałem się np, że mieszkasz w Dzierżoniowie - mieście, w którym się urodziłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Października 2013 #82507 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wywiad na pewno jest dużo lepiej ułożony nie tylko stylistycznie ale i interpunkcyjnie niż poprzedni. Na prawdę wzięłaś sobie do serca porady naszych kolegów i poprawiłaś w ogromnym stopniu poziom pytań. Mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że wywiad jest bardzo ładny i liczę na więcej takich cudeniek z Twojej strony. Pozdrawiam, HQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82510 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Dziękuje za wasze opinię.Staram się coraz lepiej robić wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82514 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 A ja to co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Października 2013 #82521 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Super wywiad, dużo lepszy od poprzedniego. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 20 Października 2013 #82533 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Wszystko ok...tylko w 7 zdanianiach na końcu nie ma kropki... W wyrazie prace powinno być ę. Good Job. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83045 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Naprawde fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83098 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No z każdym wywiadem jest coraz lepiej i nie widać tych błędów, które były w poprzednich wywiadach. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141187 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 super wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Kwietnia 2014 #141196 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Wywiad dobry tylko znów powtarza się hobby , ale poza tym jest , kolega o połowę mniej niż Ja się rozpisał ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Kwietnia 2014 #141205 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 No wywiad okey, trochę kolega odpowiadający nie przyłożył sie do tych odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi