Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79971 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 'STEAM_0:1:17424981' Nick Dzieciak notoryczny Witam, Dostałem bana około godziny 12 :15 i nie zostały zrobione mi żadne SS Przez admina , Wiec dałem 3 swoje z dzisiejszej gry. I nie dostałem Ub . Panowie gram w tą grę 7 lat 5 lat na steamie ponad i może wydaję się że gram na Chitach , ale tak nie jest . Udawadniaja ss na stronie . Nie jestem dzieckiem bo mam juz 27 lat i nie lubie takiego zachowania ... Pozdrawiam kumatych . ! i prosze o UB ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 #79973 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Twoja ostatnia, szansa to : http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Nie Znajdziesz ss'ów, nie ma UB. @@ A i jeszcze, te twoje ss'y z Dzisiejszej Gry, to nie z tego serwera kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79974 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nie znajde bo usunołem bo śmieciły mi , a jak nie wierzysz to twój problem ja nie banuje na innych serwerach bez podstawnie tak jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 #79975 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi