Guest Guest Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 'STEAM_0:1:17424981' Nick Dzieciak notoryczny Witam, Dostałem bana około godziny 12 :15 i nie zostały zrobione mi żadne SS Przez admina , Wiec dałem 3 swoje z dzisiejszej gry. I nie dostałem Ub . Panowie gram w tą grę 7 lat 5 lat na steamie ponad i może wydaję się że gram na Chitach , ale tak nie jest . Udawadniaja ss na stronie . Nie jestem dzieckiem bo mam juz 27 lat i nie lubie takiego zachowania ... Pozdrawiam kumatych . ! i prosze o UB ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Twoja ostatnia, szansa to : http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Nie Znajdziesz ss'ów, nie ma UB. @@ A i jeszcze, te twoje ss'y z Dzisiejszej Gry, to nie z tego serwera kolego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Nie znajde bo usunołem bo śmieciły mi , a jak nie wierzysz to twój problem ja nie banuje na innych serwerach bez podstawnie tak jak Ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...