Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79490 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jak zauważyliście na serwerze ONLY DD2 gra mało adminów. Prośba o zwiększenie ilości adminów lub ewentualne dodanie na steam friends. Na pewno polepszy to sprawność w graniu a także spowoduje, że będzie coraz mnie cziterów. Wypowiedzcie się co na ten tematy myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79491 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No wiesz jak jest za malo adminow to zloz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79493 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja tam zawsze jak gram to widzę jakiegoś admina dzisiaj chyba było nawet 4 na raz więc nie wiem w czym problem popatrz trochę kto ma admina na tym serwerze dodaj go do znajomych a jak będzie potrzebny to do niego napiszesz i problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79499 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja gram jakieś 3godziny dziennie i zawsze jest jakiś admin, tak jak napisała "Zielonaa" dodaj 2-4 adminów do znajomych i nie będziesz miał już żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79502 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Staramy sie byc jak najczesciej jak to mozliwe na serwerze. A jak cos dodaj na steam i po sprawie zawsze jakis admin bedzie online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 11 Października 2013 #79508 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 nic nie dodawaj ;p,Baroneq zielona i lafer jak nabije godziny widze wasze podanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 11 Października 2013 #79511 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 możecie mnie znaleźć na steam i mnie dodać to po pierwsze po drugie na TS'a zapraszam tam też staram się być a po trzecie jak wyżej jar | luki napisał miło by było zobaczyć podania na pewno weźmiemy aktywnych graczy jeżeli wymagania są spełnione:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79514 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja tam często widze adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Października 2013 #79515 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Moim zdaniem adminów jest nawet dużo. Zawsze możesz dodać jakiegoś admina na steam'a i powiedzieć że jakiś cziter gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Października 2013 #79534 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No także tego... /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi