Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78220 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nick:Neymar Jr. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:od 2007 Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Neymar+Jr.&Search=Szukaj Dlaczego TY .!: Ponieważ chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h+ Kontakt:GG,PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78222 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wielkie nie!!! Jestes strasznie zarozumialy i wszedzie szukasz problemow! Nie potrafisz sie przyznac do bledu, oraz fochasz sie o byle co < cos tam z jupikiem bylo> I przez miesiac wbiles tylko 30 h? Znajomosc amx 10? :oo Noooooooooooooooooooo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78225 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak spelnia wymagania jest wporzadku i mysle ze sie przyda w naszej administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Października 2013 #78234 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak . -Jesteś ogarnięty -Spełniasz wymagania -Przydasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78235 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak . -Jesteś ogarnięty -Spełniasz wymagania -Przydasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Października 2013 #78274 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Również jestem na Tak Spełniasz wymagania, graj częściej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78283 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ??? ?????? ???? ???? + punkt ostrzeżeń. /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78284 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Na Tak.Spełnia wymagania a przyda się dodatkowy admin na coda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78286 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 jestem na tak gracz ogarniety i miły pozdro co ty napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78288 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na nie .. gralem z toba mixy ale co do servera zbyt wszystko bierzesz do siebie ;/ Moze byc tak ze dasz bana pod wplywem emocji Narazie jestem na nie ! Non sum .. sed etiam cunctis te canentium permixtus quod server potest contingere tollat ??unusquisque;/ cum dederis vitantur impulsu affectuum nunc enim sum super eam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78289 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na NIE!!! ty wszedzie szukasz admina miales i zrezygnowales to teraz masz nauczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78291 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak , może dostaniesz szansę Tylko graj więcej i się Zachowuj . -wiek -spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78293 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Na TAK -spełnia wymagania -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78299 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 na NIE, jestes zlosliwy, msciwy oraz twoj brak szacunku dla innych - popraw sie a moze z czasem zmienie zdanie. jezeli napisales w znajomosci amxx 10 to rozumiem ze znasz cala mase rzeczy zwiazana z amxx tak? sam potrafisz tworzyc, pisac oraz kompilowac? jezeli tak nie jest to edytuj i zmien ta wartosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78300 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 na NIE, jestes zlosliwy, msciwy oraz twoj brak szacunku dla innych Sorka, że w swoim podaniu, ale proszę daj dowody/ podaj przykłady ;] StaszeQ jeśli to uważasz za brak szacunku to ja mogę zaraz linki do twoich wypowiedzi jak to się stawiałeś gdy kazano Ci rozpisać demko ;] A i... nwm co Tobie i SQNowi zrobiłem, że nie zależnie gdzie złoże podanie wy mnie hejtujecie, ale to już nie moja sprawa, a że moja osoba wam nie pasuje to już nie raz pokazaliście. Pozdrawiam i nie kontynuuję zbędnej dyskusji z wami, a jeśli coś masz do mnie do zapraszam na TS3 to sobie wyjaśnimy to i owo, bo ja tutaj wrogów nie szukam nie wiem jak Ty. Masz mnie na steam to możesz mi napisać kiedy chcesz pogadać jestem otwarty :> bloody co do Ciebie to.... to, że jestem pewny siebie moim zdaniem jest bardzo dobrą cechą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78325 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 http://multi-head.pl/index.php?/topic/13429-skarga-na-admina-staszeq/ tu prosze jest dowod tak jak chciales! Twoj brak kultury oraz brak szacunku a i zlosliwosc. Od razu slowa mam nadzieje ze straci admina! Mam nadzieje ze za to pkt nie dostane sam prosil o dowowdy. Jak mam dostac cos to prosze to usunac!! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 7 Października 2013 #78347 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 I przez miesiac wbiles tylko 30 h? Znajomosc amx 10? :oo Noooooooooooooooooooo ... amx 10? Maks Ci daje obsługę amx'a i to pewnie nie do konća, natomiast w skale 10 znajomości z amxa nie uwierze. Mało godzin, 30h na miesiąc hm... Nie //Nie jesteś stałym bywalcem Coda , twoja wypowiedź nie wiele wnosi do tematu - bez % LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78350 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na TAK +steam +godziny +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78370 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na nie za bardzo jestes pewyny siebie i przemadrzaly jeszcze wczesniej jak miales Ubt,Moderator,redaktor to jeszcze chciales do tego admina cod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Października 2013 #78419 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja osobiście nic do Ciebie nie mam , zawsze można z Tobą porozmawiać, ze swoich obowiązków wywiązywałeś się dobrze . Ale ostatnio prawie w ogóle nie widuję Cię na serverze, obawiam się ,że podanie jest nie co za szybko . Jednakże jetem na tak , chociażby na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78423 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja jestem na Tak - wymagania spełniasz - steam - mozna dac ci szsnse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78443 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A ja jestem na TAK chociaż nie gram na codzie , natomiast znam dosyć dobrze "Najmarka " i był dobrym adminem na dd2 przede wszystkim wykazuje się aktywnością na serwerze i nie rozdaje banów za byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Października 2013 #78453 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wybacz Neymar nie mam nic do Ciebie jednak tym razem nie jestem przekonany, ponieważ pożegnałeś się z nami dobrze wiesz w jakim stylu, po krótkim czasie powracasz i sądzisz, że tak od razu możesz z powrotem odzyskać wszystkie rangi, niestety jak dla mnie powinieneś nieco popracować na Admina Cod, rozumiem, że wszystkie wymogi spełniasz lecz niestety powinieneś jeszcze trochę odczekać i popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78455 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na tak -wiek -steam -kultura -aktywność ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78479 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Sory , ale na razie na NIe. - Nie widzę Cie prawie wogóle na serwerze. - Jesteś zbyt mało ogarnięty. - Szybko się denerwujesz , a admin powinien być raczej spokojny. - Nie wypowiada się w swoim podaniu , nawet jeśli ktoś nie ma racji. Może z czasem Ci co byli na Nie zmienią zdanie , ale trochę się musisz ogarnąć. //Gracz ma prawo do wypowiadania się w swoim podaniu / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi