Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77790 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Data i godzina: 5.10.13 Około 12 Nick admina/gracza, który zawinił: Procentowy Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: ** Procentowy ** [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Spam [ He co 1 sek ]' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1534401369' [AMXBans] Your IP: '83.11.57.19' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: Ci co grali .. Uzasadnienie: Gram sobie na mapie assault i dostałam perk "Palące rekawiczki 5s" I zabijałam z CT ludzi z TT granatami .. Procentowy dostał kilka razy i zbanował mnie za granaty co 1 s jak miałam co 5 sekund przecież to bezsensu dać taki perk a potem banować za używanie sorki bardzo zróbcie coś z tym albo zmieńcie regulamin bo tam nie ma nic do tego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2013 #77792 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Perk "Palące Rękawiczki" się buguje, i dostajesz Granata co 1sek, ty ten bug naduzywałaś i własnie za to Cię zbanowałem. // +1 Pkt ostrzeżeń, za Brak dowdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77793 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Po 1 nie ma nic w regulaminie Po 2 nie bugowąło się nic Po 3 zbanowałeś tylko dlatego że wkurzało Cię za dostawanie w dupcie z granatów cały czas taka prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2013 #77794 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Regulamin jasno mówi " 15. Zakaz bugowania klas bądź preków. " Ty Bugowałaś Perk poprzez Przytrzymanie Granata w Ręku i po chwili rzuceniu, granata, oTrzymujesz odrazu Kolejnego. Robiłaś to przez 3/4 Rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77797 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 HE dostaje sie co 5s jezeli gracz nie chce to nie musi od razu rzucic. Jak orzytrzyma i dostanie 2 i rzuci to gdzie tu jest bug? Tak samo robie z he ktore dostaje z care . Wybacz ale dla mnie ban niesluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77803 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nawet SQN uważa że ban nie słuszny ... A na Ciebie Procentowy jest bardzo dużo skarg i w końcu H@ Powinni wyciągnąć z tego konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2013 #77805 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Pokaż mi Skargę, na której się myliłem.. No proszę, czekam. / Żeby nie zrobił się tu jakiś Offtopic... Hmm, Sqn, gdyby rzuciła, z 5/6 Granatów, to jeszcze bym przymknął oko, no alee 20+ w ciągu 10 sek, to można nazwać z Bombarodowaniem Garażu TT... M.in za to otrzymała Bana. Staniem w miejscu i rzucanie dwudziestoma granatami w jedne miesjce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77809 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ta oto jest pierwszą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77818 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Za takie coś nie ma bana człowieku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77828 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Paulincia, jest opcja edytuj. Pisanie posta pod postem jest niemile widziane. Jeśli faktycznie rzuciłaś tyle granatów jeden po drugim jest to przegięcie. W związku z tym uważam, że ban był słuszny. Kolejna sprawa to oskarżenia. Najpierw poczytaj a później osądzaj czy ktoś się nadaje na stanowisko. Wszystkie skargi na Procentowego były niesłuszne, a Twoje słowa rzucane na wiatr źle świadczą o Tobie. Przemyśl to. Skargę zamykam bez konsekwencji. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi