#RELOP Napisano 4 Października 2013 #77484 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 [align=center][/align] [align=center] [/align] Ja Natalia [align=center]Cześć, z tej strony redaktor Multi-Head.pl, masz chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jasne , że Tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się, napisz ile masz lat i gdzie mieszkasz.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nazywam się Natalia. Mam 14 lat. Mieszkam w Anglii w województwie Yorkshire a dokładnie rzecz biorąc w Bradford. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiesz nam co warto zwiedzić w Bradford?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Polecam do zwiedzania National Museum - muzeum rozrywki, Haworth - Świat Wichrowych Wzgórz ,Bradford Industrial Museum - Muzeum instrumentów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz plany na dalszą przyszłość czy nie myślisz o tym?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cóż. To daleka przyszłość, ale chciałabym zostać Lekarzem. Prawdopodobnie chirurgiem. Nie ukrywam, że zachęcił mnie do tego serial ,,Na dobre i na złe". [/align] [align=center] [/align] [align=center]No to życzę Ci samych sukcesów.Jakie masz hobby?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Interesuję się muzyką, sportem i parkourem.Piłkę nożną ćwiczę 2 lata w klubie dla dziewczyn, a parkour ponad rok. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grasz w piłkę nożną?To dość nietypowy sport dla dziewcząt.Masz jakieś sukcesy drużynowe bądź indywidualne?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Z sukcesów indywidualnych mam kilka pucharów za króla (dokładnie królową) strzelców. A drużynowe to kilkanaście razy odnieśliśmy zwycięstwo. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skończmy temat sportu.Jesteś dziewczyną, gotujesz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]No jestem dziewczyną i nie mam do tego żadnych wątpliwości A co do gotowania, to bardzo lubię. W wolnym czasie jak nie mam żadnego zajęcie lubię sobie coś ugotować bądź upiec ciasto. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dla rodziny czy dla siebie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, że dla rodziny. Chętnie zawsze poczęstuje. Ale jak nikogo nie ma to tylko dla siebie to mam . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dokładnie jakie ciasta i czy smakują im?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim ulubionym i mojej rodziny jest tiramiusu, szarlotka zwykła lub królewska. A w okresie letnim bardzo lubię placek z owocami np. z truskawkami lub malinami. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak każdy pewnie słuchasz muzyki, jakiej?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze mówiąc słucham wszystkie gatunki oprócz metalu, jakoś nie przypadł mi do gustu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kto jest Twoim ulubionym wykonawcą?[/align] [align=center] [/align] [align=center] Z rapu Jopel, Komar, Chada i Peja.A co do reszty, to nie wiem kogo wyznaczyć, ponieważ wszystkich lubię. [/align] Gdzie spędzasz wolny czas? Lubię wyjść sobie od czasu do czasu na miasto. Często gram koszykówkę , nożną i siatkówkę. A najbardziej staram się spędzać czas z przyjaciółmi i rodziną. Jak Ci idzie z nauką? Bardzo dobrze. Nie jestem kujonem czy coś , ale ogółem moja średnia nigdy nie spada poniżej 5,0. Przejdźmy teraz do pytań związanych ze światem wirtualnym.W jakie grasz gry? Gram bardziej w gry typu Counter Strike 1.6. Grałam w SWAT4, Call Of Duty : MW3. Także w wolnym czasie gram w GTA: SA multiplayer. A z kolegami lubię zagrać sobie w League Of Legends. Jak zaczęłaś przygodę z CS? W Counter Strike 1.6 zaczął grać mój kuzyn. Już gdy miałam 9 lat zaczęłam grać w takie gry. Moją poprzednią tego typu tylko nie multiplayer była gra - Medal Of Honor. Dlaczego grasz na MH a nie na innej sieci? Szukałam dobrego serwera Only DD2 albo coś w tym rodzaju i trafiłam na MH. Panowała tam miła atmosfera, więc czego by nie zostać tu na dłużej. Jaka pozycja w naszej sieci Cię interesuje? Jak widać staram się o posadę UB Team, ale niestety tym razem odrzucono moje podanie, ale będę starać się dalej o tą posadę. Jak spełnię wymagania i pogram z Wami dłużej to myślałam o adminie na JailBreak'u. Dobra teraz ja będę pisał coś czy coś a ty odpowiadasz OK? Jasne. ONLY DD2 czy JB? Trudny wybór. Ale wolę JB. Piłka nożna czy Piłka ręczna? Piłka nożna. AK czy M4? M4. Funty czy złotówki? Funty , bo jak wydaje to nie czuje się tak źle ahhaha Dobra, czy chciałabyś kogoś pozdrowić? Chciałabym pozdrowić wszystkich Adminów i Graczy MH i Friga g*ja Dziękuję za udzielenie wywiadu. Dziękuje, do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77503 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ciekawe miło mi się czytało pisz takich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77504 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Srednia 5.0 WOW Kogo chcesz pozdrowić Ogólnie fajny wywiadzik oby więcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Października 2013 #77528 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wywiadzik bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77532 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Bardzo ciekawie. ;D Miło takie coś się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 4 Października 2013 #77542 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wywiadzik spoko, gdyby wiek nie był podany pomyślałbym, że masz więcej lat . Ale średnia 5,0 robi swoje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77675 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Bardzo ładny wywiadzik. Pozdrawiamy również redaktora i udzielającą wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78105 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dobre . Friga G*ja XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78119 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Fajny wywiadzik nie wiedziałem że Natalia nie w Polsce .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78346 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Hue hue hue mieszkasz obok mojego kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78571 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Bardzo ładnie ^^ Miło się czyta,oby takich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78574 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Super wywiad. Bardzo ciekawy z interesującymi pytaniami i odpowiedziami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78589 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja też jestem z bradford *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Października 2013 #78612 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no bardzo ciekawie ^^ Anglia rządzi ^^ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78677 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Super wywiad.. Fajnie się go czytaa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80126 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Bardzo fajny wywiad 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80174 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Koleżanka wprowadziła fajną atmosferę w wywiad i nie był taki smutny pozbawiony emocji. Dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106034 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Peja, pilka nozna...juz Cie lubie. Co do wywiadu to bardzo ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi