Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77199 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nick:pozdro 600 Wiek:16 Data rejestracji na forum:9 marzec 2013 Czas spędzony na forum:1d 19h Na starym forum miałem dużo więcej Doświadczenie w ocenianiu:Jako były admin cod myślę że umiem ocenic Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:za ping ;/ Dlaczego Ty?:Myślę że tym razem nie popełnię tego błędu co kilka miesięcy temu i będę już normalnie sprawdzał Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Kiedy komp jest on to i forum jest on czyli +- 6h Coś od siebie:Nie oceniajcie mnie za tamto co zrobiłem w ubt dlatego iż poczytałem trochę o tym jak dokładnie sprawdzać ss popytałem kolegów z ubt mh a nie kolegi co sobie "jaja ze mnie zrobił". Liczę na szczere odpowiedzi. pozdro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77202 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na Tak może dasz radę , Mam taką nadzieję Jesteś tu już jakiś czas i powinieneś dostać szansę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2013 #77205 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Również dam Tak, widzę ze dużo czasu spędzasz na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77211 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja także jestem na tak. Jesteś aktywny i powinieneś ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77213 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na Nie zrezygnowałeś więc zapracuj sobie na tą posade ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77220 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Co ma admin cod to ubt,to ja nie wiem powiedz ze go nie lubisz i tylko mu ciagle nie dajesz Jestem na tak znam do dosyc dlugo i napweno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77231 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK wymagania spełnione widze cie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77257 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja jestem na tak coś czuje,że ogarnie i się nada na tą posade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77270 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak aktywny myślę że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Października 2013 #77337 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na Nie , miałeś już posadę UBT lecz ją straciłeś po 3 dniach gdyż nie umiałeś sprawdzać ssów. A aktywność i znajomości to nie wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77407 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak. Ogarnie posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77419 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na TAK Wymagania ++ Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77477 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak ! Spełniasz wymagania,dasz rade . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77479 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem na tak ! Pozdro ogarnie na pewno ! Można mu zaufać Przecież każdy ma 2 szanse Spełniasz wymagania ! :* <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2013 #77492 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Rowniez jestem na tak, wymagania spelnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Października 2013 #77474 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Na nie, byłeś w UB Team i straciłeś posadę po kilku dniach. Tak jak to powiedział Reprezentant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #76270 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na nie moim zdaniem nie nadajesz sie do UBT jezeli nie wiesz o co mi chodzi spojrz wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Października 2013 #77462 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Pozdro , hmm , z całym szacunkiem , którym Cię darzę co do twojego podania na UbT jestem na neutral . Sprawdzanie SS`ów nie szło Ci zbyt dobrze , musisz jeszcze trochę poczekać i się pouczyć. Powodzonka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Października 2013 #77607 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Będe na TAK, ale musisz nam obiecać, że nie odwalisz i nie będziesz odwalał takich lip jak wcześniej. Jestem za tym abyś to stanowisko na próbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77644 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na Tak. MAsz podobną sytuacje do mojej w tym momencie ale jestem na tak. Ogarniasz Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 5 Października 2013 #76266 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Było, minęło.Jestem na TAK.Zrozumiał swój błąd i jestem przekonany, że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2013 #77991 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Pozdro , hmm , z całym szacunkiem , którym Cię darzę co do twojego podania na UbT jestem na neutral . Sprawdzanie SS`ów nie szło Ci zbyt dobrze , musisz jeszcze trochę poczekać i się pouczyć. Powodzonka ! Kiedy to było, hmm 3 miesiące temu ? Chyba przez te 3 Miesiące mógł się nauczyć nie sądzisz ? Ja Osobiście jestem na Tak. Źle zrozumiał Poradnik, i wyszło jak wyszło. + WieK + Wysoki staż na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78038 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na tak, jestem w 100% pewny, że to ogarniesz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78062 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi