Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #74867 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Data i godzina: 9:30 Nick admina/gracza, który zawinił: peq,rastaman, Dowody: nie mam bo wyjebal mnie z serwera bo go dedalem caly czas jak szmate Świadkowie: nie mam bo byli sami admini i ja a ss nie zrobilem bo mi wyczycil konsole i wyrzucil z serwera gadali ze mi hyba skacze ping po 500 jak mi czaly czas po 27 . Uzasadnienie: Admin peq ,rastaman.powinien stracicadmina/// I co teras rastaman napisze sobie zamykam i co i tak mi nikt nie uwierzy bo amidni moga czyscic komus konsole Wulgaryzmy + Brak dowodów - 2pkt ostrzeżeń /Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #74869 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 % ZA BLUZGI Dowody twoje to żenada Temat powinien byc zamknięty od razu , PeQ wyczyścił mu konsolę bo admini mogą ;DD , to ja się boje o mojego fb haha bo też mi wyczyśći rozmowy ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #74870 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 I teras dotego sobie gadajo o mnie i teras myslom jak mnie dojeba* caly czas mnie wkur na ts nie morzna tam rzyc kur wescie tyh adminuw nowyh ogarnijcie ddzieciom adminuw dajcie i puzniej sie takie cos dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #74871 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Chłopczyku , zacznijmy od tego że masz brak kultury , po twoim głosie było słychać że masz około 14/15 lat jak nie mniej , więc zastanów się co piszesz bo admin konsoli ci nie skasuje chyba że PeQ. Ma teleport wpadł ci do chaty wziął gumkę do mazania i ci wymazał cała konsole admin nie jest niczego winny , więc myślę że pomyśl pierw 100 razy zanim coś napiszesz bo to nie ma sensu . Admini dobrze wykonują swoją prace więc co ? Zazdrościsz że ty adminem nie jesteś ?? To tyle Nie masz prawa wypowiadać się w UBTeam. Tym razem bez % /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Września 2013 #74874 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 dobra rada dzieciaczku wyłącz komputer weź słownik albo jakąś książkę bo twoja pisownia jest tragiczna po zachowaniu widać że dopiero mleko odstawiłeś a bluzgach na prawo i lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2013 #74881 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dobra koniec pogodzilem sie z nimi nie hce toczyc dalej tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 27 Września 2013 #75931 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Moim zdanie skarga do zamknięcia - Bluzki -Skarga bez dowodów Powinien % polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Września 2013 #75933 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Wulgi + Brak dowodów = 2 Pkt ostrzeżeń //CLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi