Guest Guest Posted September 20, 2013 Piszę tutaj w sprawie latarki, a mianowicie jej wyłączenia, bo na serwerze i tak jest do niczego, a wielu graczy używa jej aby zyskać przewage nad przeciwnikiem. Po któreśtam aktualizacji Steama i CSa, niekórym graczom przy włączonej latarce (jak i przy rzuceniu smoke) FPSy spadają do 5-10 i wtedy nie da się grać. Wyłączona latarka i tak nie sprawi nikomu większej różnicy, a coraz więcej serwerów preferuje grę bez niej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 20, 2013 Jestem na NIE, ponieważ jak gracz bedzie w jakimś ciemnym zaułku to przyda mu sie latarka aby zobaczył gdzie co jest. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 21, 2013 tak, bo akurat ludzie używają do tego latarek Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 21, 2013 Ja jestem jak najbardziej na TAK. Na serwie only dd2 latarka jest zbędna. Share this post Link to post Share on other sites
`Shooter. 0 Posted September 21, 2013 Czy ja wiem Nie raz lubię zaświecić latarką w trupie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 21, 2013 rzadko kto uzywa latarki do swiecenia w ciemnych zaułkach Share this post Link to post Share on other sites
jar|luki 3 Posted September 21, 2013 wystarczy dobrze ustawić jasność w opcjach gry i latarka jest zbedna Share this post Link to post Share on other sites
femarix 548 Posted September 22, 2013 Latarka to jest przedmiot bezuzyteczny ;d jedynie mozna sie tym bawic na chowanych jestem na nie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 22, 2013 ja jestem za tym,by ją wyłączyć i tak ona jest bezużyteczna Share this post Link to post Share on other sites
n-ty dzien 5879 Posted September 23, 2013 Jestem jedną z ofiar tej nieszczęsnej latarki po ostatnich aktualizacjach.Potwierdzam-na słabszych maszynach nie idzie ugrać.Na ODD2 zbędna zabawka.Niech [email protected] podejmą decyzję,ja również jestem za wyłączeniem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 24, 2013 Ja tak samo jestem za wyłączeniem latarki na dd2 jest niepotrzebna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 24, 2013 Postaram się dzisiaj to zrobić. O dokonanym fakcie poinformuję w tym wątku. Latarka została wyłączona. Być może potrzebny będzie restart serwera. Proszę o info czy latarka jest wyłączona na PW lub steam. //zamykam Share this post Link to post Share on other sites