Administrator aquax Napisano 14 Kwietnia 2016 #422744 Administrator Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Witajcie ! Nadszedł czas by powoli myśleć o zlocie Multi-Gówna ! Głównie chcę mieć rozeznanie ile osób w ogóle jest chętnych. Konkrety : 1. Miejsce. Jako że to już nasza tradycja uważam, że będzie to ponownie Krzętów City Mapka, oraz główne informacje o miejscu : http://www.chataubrata.com/kontakt.html 2. Data. Oczywiście najlepszym czasem są wakacje. Zawsze zloty były na pograniczu lipca a sierpnia. 3. Atrakcje. Jak dla mnie najlepszą atrakcją są beczące barany o 5 rano, ale dla bardziej wymagających mogę dodać że jest tam : - boisko do piłki nożnej - boisko do siatkówki - stół do ping ponga - miejsce na ognisko - rzeka (jak jest płyciutko można fajnie pograć w piłkę na wodzie ) - spływ kajakowy 4. Dojazd. Jeżeli ktoś nie ma samochodu a chciałby również znaleźć się na zlocie proponuję udać się do Radomska. Stamtąd można pojechać busem, lub skorzystać z usługi ośrodku w Krzętowie. Co do samochodu mini mapkę znajdziecie tutaj 5. Opłaty. Domek : koszt takiej usługi to 50 zł za domek (mieści się do 3 osób lub więcej jak chcecie spać jeden na drugim). Pole namiotowe : 10 zł / osobę Pokoje : 35 zł / osobę Opcje premium : Wyżywienie: 25zł -obiad, 15zł -śniadanie i kolacja Wypożyczenie kajaka: 25zł/osobę Prosił bym pod tematem, abyście napisali kto jest chętny oraz który termin wam pasuje. Na przykład pisząc : Lipiec, Sierpień lub wrzesień Dla bardzo wymagających ludzi może to być dziura jakich mało, ale nie przyjeżdżamy tam by kąpać się w jakuzzi ani do żadnego SPA. Liczy się tylko i wyłącznie dobra zabawa oraz poznanie osób z którymi na co dzień rozmawiamy po drugiej stronie ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 14 Kwietnia 2016 #422745 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jest szansa, że wpadnę do Was na pół dzionka , lubię się pośmiać z gówniarstwa , termin: byle weekend A może wpadnę na dłużej, zbieram ze śląska @@astroe almera, rocznik 2002, 1,5 90KM, bez rewelacji jak widzisz, klima fakt, jest @@Lyubov masz zaklepaną miejscówkę, możesz wybrać Sobie miejsce @@Lyubov hahaha miejsce nr 2 zarezerwowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Kwietnia 2016 #422747 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Strasznie daleko- ale nie wiadome mi , co będę robiła za miesiąc a co dopiero w lipcu Jeszcze nie tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Kwietnia 2016 #422748 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Rzut beretem ode mnie, może zaglądnę @@Consecuente coś Ci nie pasuje? @@Consecuente z wzajemnością, ale pieczone ziemniaki to bym zjadł @@Consecuente warto spróbować ziemniaczku @@Consecuente <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 14 Kwietnia 2016 #422749 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Wpadam, po drodze mogę zabrać kogoś związanego z siecią, teraz wezmę wolne by nie lecieć po pracy styrany:D Jeśli komuś po drodze Wrocław-Krzętów to może śmiało napisać Jak mój złomek dożyje wakacji i jakimś cudem przejdzie przegląd to zabiorę jesli komus bedzie pasowalo:D Byle weekend i byle termin był ustalony 2 tyg przed by wolne wziąć ps jak coś to mam 3 miejsca w asteroidzie żeby podróż była komfortowa:) Ps @@aquax wiesz że zawsze wpisuje się w maju(teraz w kwietniu) 50 osób a pojedzie co piąty PRZY DOBRYCH WIATRACH:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 14 Kwietnia 2016 #422752 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jestem za, póki co piszę się. Urlop już mam zaplanowany, może uda się wynegocjować kilka dni więcej w pracy edit. Consecuente, zabiorę Cię po drodze. Pokój 3 osobowy... dobierzemy sobie jakiegoś nygusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAtioS Napisano 14 Kwietnia 2016 #422753 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 @@astroe tez sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Kwietnia 2016 #422758 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Myśle że Lipiec/Sierpień jestem na 100% Dodam jeszcze że jak ktoś będzie cisnął z okolic 3miasta to chętnie się zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Kwietnia 2016 #422765 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Byle weekend, nie marudzić, że ktoś ma daleko bo z Anią robiliśmy 1100km aby zobaczyć @@astroe skaczącego na klatę do wody o głębokości 10cm Będziemy Orka w wodzie (+18) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 14 Kwietnia 2016 #422766 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Ja jak ogarne transport to spoko Lipiec najlepiej @@Consecuente jak się zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 14 Kwietnia 2016 #422775 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jak będzie transport i będe miał pozwolenie to raczej pojade Edit.Jedzie ktoś z lubelskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 14 Kwietnia 2016 #422814 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Piszę się na to! @@astroe wygląda na to, że miejsce dla mnie będzie zarezerwowane Myślę, że sierpień bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Kwietnia 2016 #422815 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Również jestem chętny. Miesiąc obojętnie jaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Kwietnia 2016 #422817 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A bedzie ktos jechal z Poznania? Ja przemysle i dam znac za 1,5 miesiaca ,bo teraz nic nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 14 Kwietnia 2016 #422820 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Pisze się Lipiec sierpień jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 14 Kwietnia 2016 #422833 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jak ktos mnie zabierze ze Szczecina i bede mogl to pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 14 Kwietnia 2016 #422861 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A bedzie ktos jechal z Poznania? Ja przemysle i dam znac za 1,5 miesiaca ,bo teraz nic nie wiem:) Ja jadę przez Poznań, chętnie zaopiekuję się Tobą po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Kwietnia 2016 #422866 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Ja również, bardzo, ale to bardzo chciałbym się zjawić. Wpadnę do Wawy, a potem mnie ktoś zgarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 15 Kwietnia 2016 #423043 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Jestem za. Przełom lipca/sierpnia zgłaszam swą obecność. " data-cid="463053" data-time="1460664808"> Wpadnę do Wawy, a potem mnie ktoś zgarnie. To chyba ty przejedziesz do Wawy i mnie zgarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 16 Kwietnia 2016 #423238 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 niby 270 km mam do tej chatki ;D Ale jestem tez za lipiec/sierpień było by git A ja kocham ostry melnaz ;D Ciekawe czy Zonka pozwoli ;( ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor #423401 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Niedługo zrobimy jeszcze taką wstępną listę, by zrobić rozeznanie ile osób jest chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 16 Kwietnia 2016 #423402 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Niedługo zrobimy jeszcze taką wstępną listę, by zrobić rozeznanie ile osób jest chętnych Dobra, mnie możesz na pewniaka przynajmniej na jeden dzień, wiesz że moje słowo nic nie warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Kwietnia 2016 #423403 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ja bez @@Missia się nie ruszam albo jedzie ze mną albo nie jade wgl. W sumie bez moich dziewczyn @ @@Silverka @ @@Jellyfish. Ciężko się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Kwietnia 2016 #423417 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Dobra, mnie możesz na pewniaka przynajmniej na jeden dzień, wiesz że moje słowo nic nie warte Dla mnie na pewno się zjawisz, ziemniaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 16 Kwietnia 2016 #423419 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 jak Sunn będzie, to też wpadnę poznać tego ziomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi