Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72083 Napisano 11 Września 2013 [align=center]Cześc wszystkim [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na sieć w sumie trafiłam poprzez serwer Only DD2 na ktorym wyłacznie gram, [/align] [align=center]bo to jeden z nielicznych serwerów, na których idzie normalnie pograć w godzinach nocnych. [/align] [align=center]Przyjazna atmosfera, serwer zawsze ogarniety, to aż grać się chce [/align] [align=center]Wypada powiedzieć coś o sobie, a nienawidzę sie przedstawiać..[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nazywam się Marta, mam prawie 20 lat, pochodzę ze Śląska. [/align] [align=center]Na codzień zajmuję się domem (taka kura domowa) a wolne chwile [/align] [align=center]poświęcam muzyce, gotowaniu i dziecku. Z wykształcenia nazywam się kucharką i [/align] [align=center]nie będe zaprzeczać, bardzo lubię gotować (jeszcze bardziej jeść ), poznawać nowe[/align] [align=center]przepisy i tworzyć nowe dania. Pozatym amatorsko zajmuję się grafiką, gram tez na [/align] [align=center]kilku instrumentach i śpiewam. (moje amatorskie nagrania można [/align] [align=center]zobaczyć na YT. Więcej mi się już nie chce pisać,, jak macie jakieś pytania to zadawajcie, na pewno odpowiem [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Do zobaczenia na serwerach [/align] [align=center] [/align] [align=center] . [/align]
Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72103 Napisano 11 Września 2013 Hello Kity Może kiedyś wpadnę do ciebie na obiadek tez z Śląska jestem
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72610 Napisano 13 Września 2013 Hej Martusia Moja imienniczko ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
11 Wrz
13
12 Wrz
3
13 Wrz