HardeQ Napisano 8 Września 2013 #71278 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 1. Imie: Krystian 2. Kontakt: steam Sky's The Limit gg na profilu. 3. Lokalizacja: Tczew, Pomorskie. 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Spory, jednak dużo większy dla forum. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Kilka godzin [do 6-8] 6. Posty (min. 50 sensownych): 1060 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Odkupić swe wcześniejsze winy. Myślę, że jako były admin,ubteam, moderator i s@ źle nie działałem. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że mam je opanowane, co można ocenić po przeszłości. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest, jak widać z przeszłości. 11. Coś o sobie: Mam na imię Krystian, byłem już kiedyś moderatorem i s@ jednak pewna sytuacja przyczyniła się do mojej rezygnacji. Teraz chciałbym odkupić swoje winy i poprawić relację. Przepraszam wszystkich jednocześnie za każdą z sytuacji które schrzaniłem. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Zajmowałem się wiele razy i mam go opanowanego. 13. Obowiązkowe mikro: Tak Co do czasu na forum : Spędziłem na nim ponad miesiąc online i około półtora roku od zarejestrowania. + top5 ogólnych spamerów Tak więc myślę, że każdy z was mnie już zna. Jestem osóbką która chciałaby wrócić do swojej dawnej roli i zapewniam każdego z was, że nie zawiodę. Aquax wie wszystko co wiedzieć powinien i chciałbym odzyskać zaufanie co poniektórych z was, tych co to zaufanie do mnie stracili. Powaga sprawy ważącej na mojej rezygnacji była wielka[sprawa wyjaśniona] lecz chciałbym poprawić to co było złe. Więc gdybym dostał okazję poprawy obiecuję, że nie zawiodę. Cześć. Wszystkie niedogodności wyjaśniam na pw :} Wasz HardeQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71300 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Sky jestem na tak ty napewno ogarniesz moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71310 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Tak.Ogarniasz sprawowałeś się bardzo dobrze na stanowisku moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71311 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jak najbardziej na TAK Wracaj nam tu ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71329 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi