Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70908 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 1. Imie:Tomek. 2. Kontakt:Forum,TS3. 3. Lokalizacja:Gostyń 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:3-4 godz. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):3-5 h 6. Posty (min. 50 sensownych):Tak. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Pomagać i być aktywnym moderatorem . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Cod-Mod,Grafika. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak,jestem przyjaznym człowiekiem,nie na widzę prostactwa . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Cierpliwość? Myślę,że nie mam z tym problemu. 11. Coś o sobie:Mam 16 lat,interesuje się Muzyką,kajakarstwem,obecnie prowadzę aktywny tryp życia. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Byłem już kiedyś moderatorem jednym z pierwszych na forum,jeśli chodzi o skrypt myBB mam go opanowanego do poziomu Perfekcyjnego,pozdrawiam ShanDy . 13. Obowiązkowe mikro:Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70912 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Masz moje słowa uznania,jestem na TAK!.jesteś aktywny na forum jak i na ts3,czy też w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70923 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na Tak.Aktywny , spełniasz wymagania , oraz jesteś ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Września 2013 #70925 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Shandy pojawiasz sie tylko wtedy gdy jest otwarta rekrutacja na Moderatora. Nie widzę, żebyś był aktywny, wiec wypowiedzi moich przed przedmowcow sa zwyklym nabijaniem postow. Wybacz, ale jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 7 Września 2013 #70927 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Przykro mi ale jestem na Nie. - Bardzo słaba aktywność ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70948 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na Nie - słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70956 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na nie ponieważ aktywnością na forum nie zachwycasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Września 2013 #70966 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na NIE. Słaba aktywność na forum, popraw i złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70981 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na Nie! Tak jak Procentowy powiedział jesteś mało aktywny i pojawiasz się jak jest otwarta rekrutacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Września 2013 #70984 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na nie , twoja aktywność zaczyna się dopiero jak rekrutacja na moda jest otwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Września 2013 #71103 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 To jest trochę kpina. Procentowy coś napisał z jednym powodem, a za nim wężyk negatywnych opinii z tym samym powodem. Brakuje twojego entuzjazmu i wypowiedzi. Moderatora byś otrzymał gdybyś był żywszy i konsekwentniejszy. Neutralny ze względu na przeszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71112 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na Nie. Wszystko wyjaśnił procentowy . Pojawiles się dopiero jak otworzyli rerkutacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71113 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Tak samo jak SKY powiedział ... Ja jestem za tym aby dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71142 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Popraw aktywnosć toche i bede na tak ! ;0 Każdemu szansa sie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71324 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi