BounDer Napisano 6 Września 2013 #70468 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 1. Imie: Dawid 2. Kontakt: Steam 3. Lokalizacja: Szczecin 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 1h-4h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):3-4h 6. Posty (min. 50 sensownych): Większość moich postów jest sensownych:) 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pilnować porządku na forum. Jestem bezpośredni, trzymam się regulaminu. Potrafię ukarać graczy nawet, jeżeli są moimi znajomymi. Jestem bezstronny, co się na pewno przyda 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam 11. Coś o sobie: Na imię mi Dawid, wiek 20+, trochę pracuję, trochę się obijam więc mam czas żeby posiedzieć na forum na którym i tak bardzo długo siedzę. Na forum straciłem już 2 Tygodnie, 13 Godziny, 17 Minuty, 34 Sekundy swojego życia. Licznik dalej bije 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Nie byłem nigdy moderatorem, ale wszystkiego można się nauczyć ) 13. Obowiązkowe mikro: MAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70488 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak aktywny udziela się na forum co tu dużo mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70516 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na TAK Dużo udziela się na forum, miły, aktywny. Na pewno się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70536 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak.Aktywność na forum jest spora.Spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Września 2013 #70544 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dla Boundera zawsze na TAK, jest w porzadku, świetnie się z nim rozmawia, myślę że da sobie rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70611 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak ogarnięty gracz jak i admin !. Spełnia wymagania !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70613 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Niema co dużo pisać jestem na tak powody napisali koledzy wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 6 Września 2013 #70614 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 na Tak. + Aktywność + Wiek + Ogarnieta osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70640 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK ! Bounder myślę że sie nada, ogarnięty, miły nie był nigdy moderatorem z tego co napisał lecz wszystkiego sie nauczy jak chcesz to ci pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70645 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Ogarnięty, miły, aktywny na forum. Myślę że się nada na moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70678 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak Ogarnięty Doświadczony Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70699 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak. Ogarnia + aktywny na forum. Na 100% da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70740 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to też będę na tak Bardzo przyjemnie się z tobą gra, reagujesz na każde zawołanie w sprawie serwera, dodatkowo jesteś osobą miłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Września 2013 #70821 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Po wszystkim co zaobserwowałem postanowiłem zmienić zdanie i być w stosunku do twojej osoby na Tak. Warunki spełniasz, a no i pewne sprawy się znacznie zmieniły pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71091 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mój numer jeden spośród wszystkich kandydatów. W odpowiedzi na post wyżej, nie samym serwerem opiekun żyje, forum musi też ogarniać więc czemu przy okazji nie moderować. Moje wielkie TAK masz drogi Anu...LUJU ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71100 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK Ogarnia Miły aktywny na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71240 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Tak. dzielnie kroczysz przez mh ze wszystkim dajesz sobie radę więc i w roli moderatora bd cie miło zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71333 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie przyjęte. Proszę zgłosić się do nas po więcej informacji. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi