Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70435 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 1. Imie:Adrian. 2. Kontakt:Steam(pozdro 600). 3. Lokalizacja:Koszalin tuż obok trikera ;3. 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:jak wiecie długi czasami nawet cały dzień 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):forum mam zawsze otwarte jak jestem na pc . 6. Posty (min. 50 sensownych):oczywiście. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):zamykać bez sensowne tematy oraz pilnować porządku. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Każdym. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Zapewne są. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:tak to akurat posiadam:). 11. Coś o sobie:Dużo osób mnie zna nawet po moim odejściu dalej tutaj wchodzę na forum i chciał bym znać wasze zdanie na temat podania.Tak jak pisaliście w moim pożegnaniu posiadam dysortografie i dysklecje ale próbuje z tym walczyć. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Byłem adm forum oraz wiem co to mybb nie jest wcale trudny. 13. Obowiązkowe mikro:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70439 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Raz sie zegnasz teraz piszesz podania jestem na nie zdecyduj sie wkoncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Września 2013 #70444 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dopiero co miałeś odejść ale wróciłeś bo rekru jest otwarta. Sory ale na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70450 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na MEGA ! Nie, nie umiesz się zachować na serwerze + obrażałeś mnie było dużo skarg na ciebie jak byłeś ADMINEM COD moim zdaniem nie ogarniesz tej rangi. + wypowiada się we własnym podaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70481 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Miałeś odchodzić a piszesz podanie na Moderatora .Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70483 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Sory ale neutral napisałeś pożegnanie a teraz chcesz wrócić i dostać moda. Sorki jeszcze raz. @ Zgodze się z tym co napisał pozdro Jupik ciebie zawsze ktoś obrażasz, a jakoś tobie nikt nie wypomina jak kogoś obrażasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70517 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na NIE. Nie umiesz się zdecydować czy odchodzić a bycie moderatorem. Dużo skarg na ciebie było i jak słyszałem to zachować też się nie umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70641 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 SOrry ale tutaj napisze żeby każdy widział napisałem odejście z serwerów a nie z forum.Co do mojej kultury/zachowania to mało osób wie jak się na prawdę zachowuje.Jedna osoba powiedziała ze byłem zły dla niej to już nie posiadam kultury z tego rozumiem. Jupik nie raz kogoś obraziłeś i wiedzieliśmy że to dla żartów ale do ciebie nic nie można powiedzieć bo zaraz płaczesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70646 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na NIE. Napisałeś pożegnanie, wróciłeś i od razu chcesz moderatora i nie umiesz się zachować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70660 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Również jestem na Nie. Niedawno niby odchodziłeś lecz gdy zobaczyłeś, że rekrutacja otwarta to nagle podanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70710 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na nie nie ogarniasz jestes niezdecydowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70715 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Prosze o cls albo kosz chciałem znać wasze zdanie i je dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Września 2013 #70736 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Zamykam, na prośbę autora wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi