LOVASSS Napisano 5 Września 2013 #70276 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie:Damian 2. Kontakt:Steam , Ts 3. Lokalizacja:Mazowsze 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:2-3 h , jak jest czas to więcej 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Wchodzę dosyć często , jak tylko mam taką możliwość. 6. Posty (min. 50 sensownych):Myślę, że są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomagać graczom, administracji , jak tylko potrafię 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jak ktoś będzie miał jakiś problem, postaram się pomóc w każdym . 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Nie mnie to oceniać , ale myślę , że są . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: tak 11. Coś o sobie:Jestem już trochę na tej serverovni .Staram się wywiązywać ze swoich obowiązków najlepiej jak tylko potrafię . 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Wcześniej pomagałem koledze przy forum ,myslę , że powinienem sobie poradzić, w każdym bądź razie szybko się uczę, jak sobie nie poradzę zrezygnuję z funkcji dobrowolnie . 13. Obowiązkowe mikro:Jest . Proszę o wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70281 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mój imiennik i mam być na Nie Lovo masz moje Wielki Tak. Jesteś osobą miłą i ogarniętą, jesteś tutaj od kiedy tylko pamiętam i żadnych problemów sobie z tobą nie przypominam. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 5 Września 2013 #70282 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wielkie tak. Pomocny ogarnięty i jak widać po postach dużo się udziela i pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Września 2013 #70288 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Wielkie TAK! Znam Cię bardzo dobrze i wiem, że sobie poradzisz Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70303 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Również jestem na tak. Człowiek który ogarnia tematy w wielu działach. Na pewno sobie poradzi Ostin ręczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70307 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na duże tak Lovonany to ogarnięty gracz znam go już długo i poradzi sobie z tą funkcją jak i z posadą UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70308 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak. zawsze sumiennie pełni swoje funkcje.. nadajesz się na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70311 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAk Ogarnięty i sympatycznu. Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Września 2013 #70336 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak znam cię i nie byłem pewny do cb jako na moda ale teraz zadecydowałem i jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70337 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Płetwa on ma nadal UBT o co Ci chodzi ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70357 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak sporo sie udzielasz i speniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70373 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK Miły, pomocny, da się z nim porozmawiać na luzie . Na pewno ogarnie to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70392 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak, rzucasz się w oczy. Taki ktoś przyda się do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70430 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak. Dobrze sprawuje się w ubt myślę że funkcję moderatora będzie wykonywał jak samo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70456 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak Znam Damiana z poza CS i forum jest ogarnięty, miły, myślę że ogarnie tą funkcje jest w UBT ogarnia ma admina na FFA też ogarnia myślę że z forum też dasz sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 6 Września 2013 #70465 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 W csa grać nie umie to niech chociaż na forum się wykaże Pomógł mi nie raz, nie ma opcji że jest zajęty wystarczy go trochę pomęczyć Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70493 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 NA tak sympatyczny kulturalny poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70499 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak.Aktywny i pomocny myślę że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70674 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak Wymagania spełniasz. Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70700 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak. Wszystkie wymagania spełnione. Znam Cie na tyle, że wiem, że sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70712 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tak ogarnie 100% . Aktyny miły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70770 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jak DLa mnie idealny kandydat. 100% POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70808 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na TAK.Wymagania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Września 2013 #70827 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Co do Damiana to już dawno zasługiwał na tę funkcję. Warunki spełnione, spamer, nołlajf. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70848 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na tak,Aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi