Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70185 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Kamil 2. Kontakt: pw steam: kamil00002 3. Lokalizacja: Podkarpacie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4/5h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):tyle samo co na cs 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc w ogarnięciu forum zamykaniu starych postów generalnie w utrzymywaniu porządku na forum 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie ;p 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Posiadam kulture osobistą jestem aktywny na forum, nie jestem podatny na samowolke. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Dosyć duże 13. Obowiązkowe mikro: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70207 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Myślę, że sobie poradzi, aktywny i pomocny. NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Września 2013 #70218 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Również na TAK! Spełnia wymagania, jest często aktywny na forum, myślę, że da sobie rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70219 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na TAK. Miły, pomocny, pracowity, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70244 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 powody wymienili up ^^ dodam ze jest sumienny, pracowity i zawsze dąży do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70245 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na tak spełnia wymagania I jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Września 2013 #70246 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Myślę że można dać szansę.Na Tak. . + Wiek + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 5 Września 2013 #70248 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jak najbardziej na TAK! ogarniety, duzo poswięca czasu na forum, poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70253 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jestem za tym ze by dać mu szanse jest chłopaczek pomocny sory pomylilem osoby przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70271 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na TAK . Miły , ogarnia , pomocny i dobrze się sprawuję w UBT . Poradzi sobie jako Moderator ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Września 2013 #70330 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A więc jestem na nie. Powód ? a taki że rozsyłasz linki po znajomych z forum co oznacza że nie jesteś cierpliwy i się nie możesz doczekać odpowiedzi ekipy. Na moderatora się nadajesz i gdybyś nie wysłał mi linku to byłbym na tak niestety to zaważyło na mojej decyzji , przecież i tak bym znalazł twoje podani bo na forum jestem praktycznie cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70364 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak spedzasz sporo czasu na forum i na cs i spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70454 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na MEGA MEGA NIE! Powody to: z kulturą u ciebie jest troche nie tak nie raz mnie wyzywałeś na TS dawałem ci bana lecz to nie skutkowało będę cie banował aż poskutkuje i ty chcesz być Moderatorem a wyzywałeś Super Moderatora .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70474 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jupik na tsie jedyny ban jakiego dostałem to za spamowanie więc nie wylatuj tu że cie obrażałem jak wogóle nic złego nie powiedziałem na twój temat a po za tym ranga Super Moderator nie czyni cie lepszym. Sory za wypowiedź w swoim podaniu. @ to jak wyjaśnisz pare wyzwisk w moją strone na kanale COD Mod @Człowieku jakoś nikt się nie skarży że kogoś obrażam więc po co miałbym ciebie obrażać i zniżać do twojego poziomu zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70484 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak.Aktywność na forum , spełnia wymagania, miły , ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70530 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK: -Aktywny -Pomocny -W UBT sobie dobrze radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Września 2013 #70620 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak . Ogarnięty , aktywny , ogarnia BT , pomaga . @Jupik. Nie słyszałem żeby on kogokolwiek obrażał @Obrażał mnie nie raz i to chyba nie dla żartów :)//jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70663 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak. Ogarnia jest spoko milo sie z nim rozmawia kulturalny Na da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70701 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak. Znam go dobrze i wiem, że da sobie radę.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 7 Września 2013 #70812 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam ja jestem na tak miły pełna kultura wszystkie wymagania spełniasz no więc wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Września 2013 #70819 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jupik i co, że obraził Super Moderatora? Każdy czasami kogoś nawet nie świadomie obrazi, a dodatkowa ranga nie daje ci wyższości jako człowiekowi. Skoro dostał raz bana to chyba wystarczy? Przypominam, że ja jak i wiele innych osób zanim dostały rangi miały jakieś bany za kulturę Od czasu w którym dostałem bana za kulturę[na 5 minut] starałem się być nader kulturalny więc sądzę, że taki ban był dla niego dobrą przestrogą. Znam Hektopaskala i jak w każdym jego innym podaniu jestem na Tak. Powody są jasne ze względu na to, że spełnia wszystkie warunki Pozdrawiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70823 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na tak,spełniasz wszystkie wymagania,Pomocy na forum,a z kulturą na ts3 jest dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Września 2013 #70929 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Byłbym na tak , ale moim zdaniem zbyt dużo tych funkcji : Admin COD 200 , DD2 , do tego UnBanTeam . Jesteś ogarniętą osobą nie mam do Ciebie zastrzeżeń , ale myślę , że powinieneś zajmować się fuknkcjami które Ci powierzono . Moderator to już za dużo. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71011 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na tak moderator daje tylko możliwość zamknięcia postu w innym dziale i dawanie ostrzezen a to nawet lepiej bo często zdarza się w UBT piszą posty zwykli gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71040 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na NIE. Nie potrafi się zachować, cwaniak O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi