Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69784 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Redaktor: Neymar Jr. (kolor: zielony) Osoba udzielająca wywiadu: Insider (kolor: różowy) Witam. Jestem redaktorem www.multi-head.pl czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu? Witam .Oczywiście nie ma sprawy . Dobrze, to zacznijmy od podstawowego pytania. Jak wyglądały twoje pierwsze kroki na multi-head.pl ? Na multi-head przybyłem około roku temu . Serwer polecił mi znajomy . Był to dokładnie COD MOD 201 lvl . Zacząłem na nim grać praktycznie 24/7 . Potem zarejestrowałem się na forum . Składałem podania na różne funkcje . Zostałem przyjęty jako Grafik Dobrze, czyli mam rozumieć, że interesujesz się grafiką? Tak . Photoshopa na swoim komputerze mam od 3 lat . Służył mi do obrabiania zdjęć , wycinania tła itp. . Dopiero około 1 miesiąca temu zaciekawiła mnie grafika . Zacząłem oglądać różne tutoriale , poradnik , prace oraz rozmawialem z różnymi grafikami . To mam nadzieję, że dalej będziesz kontynuował swoje zamiłowanie do grafiki. Czy poza grafiką masz jeszcze inne zainteresowania? Tak .Interesuję się sportem . W szczególności piłką nożną i siatkówką . Jeśli możesz, to odpowiedz mi na pytanie, który z tych sportów cenisz bardziej i jeśli, któryś cenisz bardziej to dlaczego? Bardziej cenie piłkę nożną , Jestem z nią związany praktycznie od dziecka . Także mój tata grał kiedyś zawodowo w piłkę nożną i ja tak się przez niego wkręciłem . Siatkówka to dla mnie forma rozluźnienia . Rozumiem. W piłce nożnej masz jakiś swoich faworytów ? Chodzi mi tutaj o ulubiony klub, bądź zawodnika. Owszem . Kibicuję FC Barcelonie . Nie jestem sezonowcem . Znoszę z bóle porażki ale jestem z nimi . Faworytów mam dużo . W szczególności Neymar I Xavi . Zawsze byłem także pod wrażeniem gry Maradony . Naprawdę niesamowity piłkarz . To miło, że nawet w trudnych chwilach nie poddajesz się i wierzysz w swą ulubioną drużynę. Zmieńmy trochę temat. Jak jest u Ciebie z nauką. Chodzisz teraz do szkoły bądź na studia? Z nauką jest u mnie dobrze . Mam 5 i 4 . Kujonem nie jestem . Po prostu umiem zapamietac lekcje Chodzę teraz do technikum . Widzę, że masz "łeb na karku", więc zadam Ci troszkę trudniejsze pytanie. Jak widzisz swoją przyszłość jako osoba dorosła? To jeszcze przyszłość . Ale bardzo lubię majsterkować i grzebać przy motocyklach . Być może przejmę zakład tapicerski po moim tacie , ale bardzo chcę zostać mechanikiem . Czyli swoją przyszłość chciałbyś powiązać z motoryzacją? Tak . Jest to moja pasja . Bardzo fajnie jest robić to co się lubi. Jest się przez to bardziej zmotywowanym. ________________________ Mógłbym zadać Ci kilka bardziej prywatnych pytań? Oczywiście . Pytaj . Okej, a więc zdradź nam jaki jest twój ulubiony rodzaj filmów horrory, romanse ? Komedie i filmy akcji . Czasami też pooglądam jakiś film animowany . Horrory rzadko goszczą w moim repertuarze ponieważ są coraz gorsze . Też zauważyłem, że ostatnio ciężko o dobry horror. Przejdźmy do następnego pytania. Jak dajesz sobie radę z pogodzeniem szkoły, znajomych, a z robieniem tym co lubisz (mam na myśli twoje pasje: grafika, motoryzacja i sport). Daję redę . Przychodzę ze szkoły odrabiam lekcję . Mam czas wolny na kompa , kumpli i treningi,mecze . Nie jest to trudne . Wymaga to tylko dobrej organizacji . Oj jak ja bym chciał być dobrze zorganizowany, ale jakoś mi to nie wychodzi. Powiesz nam czy aktualnie jesteś z kimś w związku? Mam dziewczynę . Ale to narazie nic wielkiego . Na prawdziwy zwiazek mam jeszcze czas . To zostańmy jeszcze chwilę przy dziewczynach. Jaki jest twój typ jeśli chodzi o kobiety? W moim typie są brunetki o średnim wzroście z włosami za ramiona Wielkie dzięki za udzielenie mi wywiadu. Do usłyszenia. Cześć, do usłyszenia. //Aktualizacja Kolor zmieniony z niebieskiego na zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69786 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Kolejny dobry wywiad Prosił bym tylko o dobieranie następnym razem lepszej czcionki bo tego niebieskiego to ledwo widać Musiałem zaznaczać tekst aby to przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69788 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wywiad dobry, lekko błędów. Dobrze, czyli mam rozumieć, że interesujesz się Grafiką? Tutaj niepotrzebnie słowo "..Grafiką?" jest z dużej litery. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 3 Września 2013 #69789 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No dokładnie ale pozatym kolejny super wywiad dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69790 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Sorka za spam, ale powiem wam, że miałem to zmienić, ale na chwile odszedłem od komputera i gdy wróciłem wyleciało mi to całkowicie z głowy. Bardzo się cieszę, że wam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69792 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Też mi się podoba . Bardzo fajnie . Tylko tego niebieskiego nie widać . Sory że mnie ucielo net ;x . Plus leci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 3 Września 2013 #69797 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jak tak Dalej pojdzie to wyjdzie na. Wierzch kto sypia z Misiem kolejny ciekawy wywiad. Sory ort ipod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69814 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 - taki iż jest dość sporo błędów. ( wspomniał o tym rakczku ) - taki iż niebieski powinien być nie akceptowany w tym dziale. Powinno się przyjemnie czytać tak jak robi to Raaku zmień kolor a bd dobrze. @ Sprawdź regulamin forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69820 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Świetny wywiad jak każdy inny, leci + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69821 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 //Aktualizuję wywiad. Kolor został zmieniony, a błąd w wyrazie "Grafika" poprawiony. Jeszcze raz pragnę powiedzieć: Bardzo się cieszę, że podobają wam się moje wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #70067 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71125 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Czyta się milo i w każdym zdaniu wiem o co chodzi. Trzymaj tak dalej. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 22 Września 2013 #45182 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 -Interesujący -nie ma błędów ortograficznych Wiec Good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75023 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Mi sie tam podoba. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141192 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Spoko wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi