Guest Guest Posted August 29, 2013 Nick: OSW. bądź BaKsiO.! Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Na tym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: Około 4 lat Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego TY .!: Wiem z czym to się je. Jestem cierpliwy ogarnięty i także potrafię pomagać. Złapie wszystkich cheaterów gdy będę w grze; ) Sądzę, że byłem dobrym adminem na tym serwerze oprócz małej wpadki. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Miałem przerwę około 2 miesiące ale teraz gram regularnie po 3 godziny czasem więcej. Kontakt: Skype: BlowPerfect. GG: 32990129. PW oraz Steam. Dziękuje, za przejrzenie mojego podania. BaKsiO.! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted August 29, 2013 Na wielkie NIE. Mało Cię widać na serwerze (prawie wcale) I w dodatku takie coś: http://multi-head.pl/showthread.php?tid=8793 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted August 29, 2013 Na nie . Nie spełniasz wymagań Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted August 30, 2013 Na nie z powodu małej aktywności na serwie, nie spełniasz wymagań Share this post Link to post Share on other sites
`Shooter. 0 Posted August 30, 2013 Jestem nie NIE. Nie spełniasz wymagań Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted August 30, 2013 Na nie. Sytuacja z czerwca wyjaśnia wszystko. Zachowujesz się nieodpowiedzialnie. Share this post Link to post Share on other sites
Procentowy 6 Posted August 30, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites