Skocz do zawartości

Podanie Sikora:D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Sikora:D

Doświadczenie (w byciu adminem): Małe, ale szybko się uczę :D

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5

Staż w CS-sie: 3 lata ns i prawie rok steam

Steam / NonSteam: oczywiście Steam :D

Dlaczego TY .!: Gram często i niekiedy jest tak, że admina nie ma gdy jest potrzebny. Pod nieobecność adminów, gracze łamią regulamin, a ja chciałbym zapobiegać takim sytuacją. Myślę, że się nadam na te stanowisko. :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h (nieraz więcej)

Kontakt: Steam, Ts

ma 15 lat ale ogarnia 1 z naszych adminow tez ma 15lat a ogarnia wiec to jest tylko rok roznicy wiec luz.Jestem na tak

tak btw jak bys mial 12-13 lat to rozumiem odczekaj ale 15 to jest tylko rok roznicy.

Jestem jak najbardziej na TAK! Sados ma 15 lat i jest adminem..., nie mówiąc o Jupiku..., bardzo ogarniety, aktywny, przesiaduje na forum i z pewnością nadaje sie na admina COD.

@Edit: Proponuje okres próbny, jakby co to mogę podszkolić w amxx ;)

VinTrax nie piszemy zielonym kolorem masz 24H na usunięcie tego koloru lub zmiane na inny jeżeli się nie dostosujesz dostaniesz ode mnie 10% ostrzeżenia // JupiczeK

Luudzie !! Ja mam 15 lat i jestem Adminem Cod'a ! I jakos to ogarniam :) A dla sikory bota jestem na tak :D :

-Jest na serverze

-Aktywnosc na Ts3

-Lubiany

-Znany

-I ogarniety ;d

sLp. Przeczytaj regulamin . Nie można pisać całej wypowiedzi DUZYMI LITERAMI . Co do podania Sikory . Na serwerze nie gram ale gadam z nim na ts'ie , forum itp. Jest kulturalny , miły., uprzejmy , wesoły , ogarnięty. A ten wiek ja wiem , ze były juz sytuacje z młodszymi adminami ale sikora to naprawdę ogarnięty chłopak i powinniśmy mu dać szanse . Jestem na Tak .

Zajebiscie sie z nim gra pomaga graczom Poziom kultury 10/10 dugo gra jest 10 w gametrack Ogólnie jestem na tak gdy wbiłem pierwszy raz na serwer on mi pomógł a nik inny ani jeden admin mi nie pomógł tylko on.On musi mieć adma :)

JESTEM NA TAK TAK

Pozdro xXHexinXx

Jestem oczywiście na tak!

Znam Cię od dłuższego czasu i jesteś w porządku.

Co do tego wieku:

Z wiekiem powinno być tak samo jak z używaniem mikrofonu w grze:

+16 lat lub po mutacji ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...