Skocz do zawartości

Podanie Sikora:D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Moze i nie ma 16 lat, ale jest to osoba wyrozniajaca sie z tłumu, pelni ogarnieta, z kultura osobista, zglaszajaca problemy w grze (lamienie regulaminu).Co innego, gdyby mial te 12 czy 13 lat, ale tutaj malo brakuje do wymogow.

Co z tego, ze ma 15 lat, jak ogarnia lepiej niz nie jeden 20 latek (jest wiele adminow na serverze, ktorzy maja wyjebke na graczy, bo pomimo wielokrotnego pisania o lamianiu regulaminu nic nie robia - zamiast przejsc do specta i sprawdzic). Sami czepiacie sie regulaminu, a to admin, ktory ma swiecic przykladem w pierwszej kolejnosci powinien przestrzegac regulaminu, ktory mowi, ze admin jest dla gracza, a nie odwrotnie ...

Jestem na tak:

-Aktywność na Forum - jest

-Aktywność na TS - jest

-Aktywność w Grze - jest

Miły, pomocny i można się dogadać :)

Pozdrowienia Szczerbol :E :E :E :E :E :E

A ja jestem na nie.

- Słyszałam jak namawiałeś innych ludzi żeby dawali ci dobre repy.

- Next ty i SQN bugujecie oraz skanujecie na takich mapach jak Eldorado ( SQN na ciebie też mam już demka )

Admin powinien być lojalnym wobec regulaminu

Jestem na Tak. Fakt ma 15 lat ale przepraszam bardzo w niektorych podaniach np Natu wypowiadał się na Tak bo prawdopodobnie bbyl to kolega , kolejne Shooter ma 15 lat i co?. Gram i sprawdza sie wysmienicie. Naprawde ja niewidze przeszkód w tym zeby sikora był Adminem. Steam ma Ja mu pomoge jak nie bedzie czegos wiedział.

Niestety nie spełniasz wymagań.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...