Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66159 Napisano 21 Sierpnia 2013 Od razu mówię, że nie zauważyłem żadnego tematu o tematyce Skarg, a żadnego wzoru także nie widzę, przejdźmy do rzeczy. Chodzi o Administratora Staszq'a czy jak on tam ma, jestem tak zwanym "Niedzielnym graczem" i gram sobie raz na tydzien, a los tak chciał że to wasz serwer, przejdźmy do rzeczy... Gracz Ciasteczkowy miał aima, proste, prawda? Otóż nie.Napisałem na U@ jak przystało, wszystko dobrze, dobrze, lecz widzę że on nic z tym nie robi więc piszę na "Globalu" : Staszq zobacz u@ co tam napisałem A po chwili co? Ban na 30 minut, oczywiście to nic więc po co piszę tą skargę? Mam codziennie godzine czasu na grę, mam bardzo mało czasu, a gra zwyczajnie mnie odpręża.Cóż może i w regulaminie jest cośo tym napisane, ja nie zauważyłem w końcu u@ jest po to, aby reportować graczy, podejrzewam że owy Admin przyjaźni się z cheaterem dlatego też go nie zbanuje.O ub nie proszę i tak zagram dopiero za tydzien/dwa lecz chciałbym, aby admin został ukarany, nawet nie sprawdził gracza, a co chwilę gdy strzelał kamera mu latała na głowę przeciwnika, a o wh nie wspomnę. Nie wciskajcie mi tu kitu, jestem moderatorem na pewnym serverze w pewnej grze i wiem jak jednym słowem oszukać gracza, aby myślał że to nie aim, wiem więcej niż wy ... Mam nadzieję że Administrator zostanie ukarany.
Procentowy Napisano 21 Sierpnia 2013 #66167 Napisano 21 Sierpnia 2013 Skargi piszemy w Dziale, Banów dokładniej ; UnBan Team /Przenosze.
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66168 Napisano 21 Sierpnia 2013 Moderator, który nie potrafi odnaleźć działu ze skargami na forum? To bardzo przykre, tym bardziej, bo przecież wiesz więcej niż my. Tu masz dział z odwołaniami od bana http://www.multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=106 , a tu ze skargami http://www.multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=112 . Wyobraź sobie, że nawet są tam wzory. Pogratulować pewnemu serwerowi pewnej gry. Proszę o wypowiedź admina.
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66186 Napisano 21 Sierpnia 2013 Obczajalem jak gra gdy zginalem, wedlug mnie nie mial nic, Moge przeprosic cie za to jedynie ze zapomnialem o tym zeby napisac ze jest czysty. Tak wiec sorki.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
21 Sie
4
24 Sie
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 1 post
Popularne Dni
21 Sie 2013