Skocz do zawartości

chcialbyS

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: chcialbyS

Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem adma na serwerze COD przez ponad pol roku.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): mysle,ze 10

Staż w CS-sie: na nsie z 5 lat,na steam jak widac :D

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:57180463

Dlaczego TY .!: Mam doswiadczenie w adminowaniu,gram duzo,czesto wieczorami kiedy inni admini spia,mysle,ze bym sie nadal...

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo paru godzin,nie licze wiec nie jestem w stanie powiedziec

Kontakt: steam "HENRYK 8"

Roventre masz 4 posty wiec o aktywnosc na forum to raczej sie nie czepiaj,przyznam nie jest zdumiewajaca,ale nie jestem tu dlugo wiec poprawa bedzie,a tak wgle to codziennie jestem na forum przegladajac tematy :D

Nie wypowiadamy sie w swoim podaniu // Tr!k3r

Jestem na TAK :)

Przeczytaj Regulamin forum ponieważ wypowiadanie się bez sensu w podaniach jest zabronione nie otrzymasz ode mnie 10% lecz jak jeszcze raz to zrobisz to otrzymasz przeczytaj regulamin forum radze ci :)// JupiczeK

Jestem na tak. Nie pamiętam, żebyś się znacznie wyróżniał brakiem kultury, na serwerze cię widuje ,piszesz na u@ często :) Jedya wada, to to że cię prawie nie znam, Ale to da się załatwić więc nie widze przeszkody.

Tego samego zdania nie dzieciak.

Na Tak.

• 2 weeks later...
  • Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...