Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64415 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Siemano, przypomniał mi się extra plugin do cs'a konkretnie był on na HashJamie i działał mniej więcej tak.. Gracz z najlepszymi statami na danej mapie mógł wybrać osobiście następną mapę na, której będziemy grac. W ramach takiej jakby nagrody za dobrą grę. Zwiększyłoby to emocję na serwerze podczas każdej mapy, bo logicznie myśląc każdy chce być najlepszy i wybrać następną mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64418 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Bardzo dobry pomysł ,jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64419 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Fajny pomysł Można by było dodać go także na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64427 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Plugin nazywa się "koncert życzeń", do pobrania poniżej: KLIK! Moim skromnym zdaniem na FFA nie jest to najlepszy pomysł, takie coś lepiej sprawdziłoby się na aim/awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64428 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Można to dodać aczkolwiek nie którzy gracze cały czas wybierali by te same mapki. W końcu serwer stał by się monotonny co do mapek 400 postów pękło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64429 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jestem za, dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64439 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Uważam, że to zły pomysł - przynajmniej na FFA. Zrobi się monotonnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64443 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Zrobi sie monotonnie.? Ile jest mapek na serwerze.? One już są monotonne.. i myślę, że wtedy ominęły by nas takie problemy jak 10v10 osób na awp_indi czy na aim_map. Powiem więcej, że gracze doświadczeni którzy sporo grają nie wezmą ogranego nuka,dd2,inf tylko coś niestadardowego dla rozrywki np. eldorado/westwood/train no i nawet ten assault właśnie dla urozmaicenia gry. Takie jest moje zdanie i myślę, że solidnie przedstawiłem argumenty na TAK. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 17 Sierpnia 2013 #64448 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dobry pomysł jestem za wgraniem pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64496 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 hmm teraz po uzasadnieniu zordona mogę być na tak, choćby na próbę żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64529 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Powód: Większość map nie była by grana, tylko przykładowo 5 map byłoby wybierane ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64530 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 a ja myślę że to bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64533 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Myślę ze można wypróbować pluging / Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64534 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Także teraz skłaniam się ku instalacji na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Sierpnia 2013 #64538 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Pomysł mi się podoba jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64543 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 @Neymar Jr. Tak jest teraz a gdybyś przeczytał moje poprzednie posty to byś nie pisał czegoś takiego ;> w skrócie wątpię, żeby ludzie znający tylko dd2/inf/nuke wygrali mapę i to wybrali ale przeczytaj poprzednie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64577 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Całkiem niceee pomysł . Urozmajiciło by to rozgrywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64581 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Nom spoko tylko jak to na coda miało by być to zablokować 5 map ostatnio granych żeby nie było wkoło Assalta i Westa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64582 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 No na Coda/dd2 to może nie koniecznie ale na FFA np bardzo fajnie by się sprawdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64604 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dobry pomysł jestem za ale każdy serwer oprócz dd2 i coda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64628 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ja cały czas twierdze, że byłaby grupa map granych na "okrągło" inna mapa trafiłaby się raz na sto lat, serio zdania nie zmienie do tego pluginu, bo wiem jak to się kończy (patrząc po innych serwach) Na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Sierpnia 2013 #64653 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 O ile się nie mylę , był już kiedyś taki pomysł , nie przeszedł . Uzasadnienie było by takie : gracz który wygrywa ciągle , będzie brał mapy , dla siebie , innym się nie spodobają, będą wychodzić z servera , tzn będzie brał na złość(mogę się mylić) . Moim zdaniem plugin zbędny , ostatnio zauważyłem , że na FFa są grane wszystkie mapy i co raz wrzuca się nową mapę, jest okej . Wspomniał ktoś , że na awp_indi , aim_map , jest 10/10 , bynajmniej ja jeszcze się z taką sytuacją nie spotkałem , gracze są na tyle ogarnięci itp , że jak widzą , że jest dużo ludzi , nie biorą tak małej mapy. :P Z drugiej strony , na próbę można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64724 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ostatnio grałem 9/8 awp indie... a co do pluginy fajnie by było ponieważ rywalizacja byłaby większa i emocje przy tym ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64799 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 cs_assault cs_ilaty cs_office de_aztec de_cbble de_dust de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_vertigo de_tuscan de_westwood de_eldorado de_dust2002 de_kabul de_cpl_mill de_hell de_mirage de_alexandra awp_india aim_map cs_wiocha de_forge cs_max To są mapki wgrane na serwer. Ile z nich gracie? Ile z nich wybieracie raczej. Jeśli zostanie wybrana mapa mniej znana zaraz serwer pustoszeje. Dlatego już usuwaliśmy z niego wiele map, o które wcześniej gracze walczyli. Najlepszy wybierze mapę de_hell i nikt nie będzie grał (przykład). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Sierpnia 2013 #64804 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Pomysł marny. Jeżeli chodzi o wybieranie map na serverze panuje demokracja, mapy zostają wybierane za pomocą głosowania i jest to najlepsza z obecnych opcji. Nie widzę przy tym emocji i rywalizacji. Znajdzie się gracz, który skilluje pare lat albo ma info z ts'a i wybiera swój zestaw map... Dla mnie to nonsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi