Skocz do zawartości

No to podanko :D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: someone

Doświadczenie (w byciu adminem):bylem adminem kiedys xD

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: 3lata

Steam / NonSteam:steam(STEAM_0:0:69443208 )

Dlaczego TY .!:Serwer jest nowy i jest malo adminow spodobal mi sie chociaz usuneliscie NINJE!!!...Ale jest duzo klas:DGram codziennie po 3h bo siedze tez na dd2(niekiedy) no to skladam podanie mysle ze je przyjmiecie:D

(Niewiem czy podania co 2 tygodnie licza sie tez tu ale jak tak to prosze usunac posta.)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h :D

Kontakt:steam pw

Jestem na nie . Wogole nie ogarniasz. Każdego oskarżasz o czity . Twoje stary na serwerze to 1 : 16 .Spamujesz na u@ za co powinieneś dostać bana . Każdy kto cię zabil byl podany na u@ to jest Admin ?

No to podanko?

No to na nie!

"mysle ze je przyjmiecie" - to nie argument.

Nie umiesz sklecać poprawnego zdania, nie ogarniasz.

Kultura pozostawia wiele do życzenia.

Prosze o dodanie 10% dla gracza Rasta za brak powodów.

Popłacz sobie Raścinko ;(

Post nie wnoszacy nic do tematu, regulamin. 10% // Tr!k3r

Sory ze pisze wiem ze niepowinienem wypowiedac sie w swojim podaniu ale ScreaM niebedzie mnie oczernial po 1 powiedz czego nieogarniam grac nieumiem ? czy co ? po 2 Kazdego nieoskarzam o czity to Ty masz problem i masz wh(http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7980&page=4) wiesz to dobrze ze jak tylko dostane admina to Ty sb niepoczitujesz z mila checia rospisalbym Ci demko z tamtego dnia gdy trafiles mnie 2 razy w glowe a ja sie nawet z respa nieruszylem ;) Twoje staty 1/16 co Ci do tego to moje staty ja gram jak chce to niema nic dogadania czy ktos dostanie admina czy nie moge miec staty 0/100 i byc dobrym adminem ;) Spamujesz na u@ skad wiesz ze spamuje na u@ jak niejestes adminem?Duch Swiety Ci sie w nocy objawil czy Jezus do Ciebie przyszedl i Ci o tym powiedzial ? Kazdy kto CIe zabil byl zglaszany na u@ niekazdy ja niezglaszam ludzi na u@ ja pisze na steam albo na ts do H@ ze jest czit bo niema adminow na serwerze poniewaz serwer jest nowy i jest 2 czy 3 adminow nieliczac H@ ;)

Neutral z powodu twojego zachowania mimo tego że aktywnośc jest.

Edit@ zmieniam zdanie i jestem na małe tak ale twoja kultura powinna uledz zmianie.

Jeżeli ja mam oceniac jestem na Tak miło mi się z nim rozmawia i ja osobiscie nie zauwazylem nadmiernego wulgaryzmu lub niestosunkowego zachowania.

Jestem na TAK

Jestem na nie . Wogole nie ogarniasz. Każdego oskarżasz o czity . Twoje stary na serwerze to 1 : 16 .Spamujesz na u@ za co powinieneś dostać bana . Każdy kto cię zabil byl podany na u@ to jest Admin ?

a czy do bycia adminem na danym seriwe potrzebne sa jakiekolwiek staty? moze miec nawet -1:16 wazne zeby ogarnial i dobrze pelnil funkcje :S

Teraz podanie na Cod_modzie swol sie nie udalo, tutaj nawet jestem na tak bo nie widać nadmiernego wulgaryzmu z twojej strony także małe TAK ale jak będzie czas pokaże :S

Spełnia wszystkie wymagania. Aktywność jest, na ts3 można sobie z nim spokojnie porozmawiać. Kultura? Wszyscy jesteśmy ludżmi wszystkich czasem ponosi. Jednych rzadziej drugich mniej. Przecież jeśli admin nie będzie miał kultury, dostanie multum skarg i straci admina. Wierzę że liczy się on z tym i będzie się zachowywał o wiele lepiej. Jestem na TAK

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...