Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57755 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nick: someone Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):bylem adminem kiedys Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 3lata Steam / NonSteam:steam(STEAM_0:0:69443208 ) Dlaczego TY .!:Serwer jest nowy i jest malo adminow spodobal mi sie chociaz usuneliscie NINJE!!!...Ale jest duzo klas:DGram codziennie po 3h bo siedze tez na dd2(niekiedy) no to skladam podanie mysle ze je przyjmiecie:D (Niewiem czy podania co 2 tygodnie licza sie tez tu ale jak tak to prosze usunac posta.) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h Kontakt:steam pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57759 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na nie . Wogole nie ogarniasz. Każdego oskarżasz o czity . Twoje stary na serwerze to 1 : 16 .Spamujesz na u@ za co powinieneś dostać bana . Każdy kto cię zabil byl podany na u@ to jest Admin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57760 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 No to podanko? No to na nie! "mysle ze je przyjmiecie" - to nie argument. Nie umiesz sklecać poprawnego zdania, nie ogarniasz. Kultura pozostawia wiele do życzenia. Prosze o dodanie 10% dla gracza Rasta za brak powodów. Popłacz sobie Raścinko ;( Post nie wnoszacy nic do tematu, regulamin. 10% // Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 2 Sierpnia 2013 #57763 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja jestem na TAK. Nadaje się na admina. Kiedyś strasznie bluźnił ale poprawił swoją kulturę. Jest spoko gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57811 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Sory ze pisze wiem ze niepowinienem wypowiedac sie w swojim podaniu ale ScreaM niebedzie mnie oczernial po 1 powiedz czego nieogarniam grac nieumiem ? czy co ? po 2 Kazdego nieoskarzam o czity to Ty masz problem i masz wh(http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7980&page=4) wiesz to dobrze ze jak tylko dostane admina to Ty sb niepoczitujesz z mila checia rospisalbym Ci demko z tamtego dnia gdy trafiles mnie 2 razy w glowe a ja sie nawet z respa nieruszylem Twoje staty 1/16 co Ci do tego to moje staty ja gram jak chce to niema nic dogadania czy ktos dostanie admina czy nie moge miec staty 0/100 i byc dobrym adminem Spamujesz na u@ skad wiesz ze spamuje na u@ jak niejestes adminem?Duch Swiety Ci sie w nocy objawil czy Jezus do Ciebie przyszedl i Ci o tym powiedzial ? Kazdy kto CIe zabil byl zglaszany na u@ niekazdy ja niezglaszam ludzi na u@ ja pisze na steam albo na ts do H@ ze jest czit bo niema adminow na serwerze poniewaz serwer jest nowy i jest 2 czy 3 adminow nieliczac H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57815 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Neutral z powodu twojego zachowania mimo tego że aktywnośc jest. Edit@ zmieniam zdanie i jestem na małe tak ale twoja kultura powinna uledz zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57821 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Używa się opcji Edit . Byłem adminem na 45k wiec widziałem u @ Pisze co wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Sierpnia 2013 #57825 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ostatnio twoja kultura pozostawia wiele do życzenia. Jeżeli to co ScreaM piszę jest prawdą mam dwa powody na Nie zero na Tak. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57831 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jeżeli ja mam oceniac jestem na Tak miło mi się z nim rozmawia i ja osobiscie nie zauwazylem nadmiernego wulgaryzmu lub niestosunkowego zachowania. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57961 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na nie . Wogole nie ogarniasz. Każdego oskarżasz o czity . Twoje stary na serwerze to 1 : 16 .Spamujesz na u@ za co powinieneś dostać bana . Każdy kto cię zabil byl podany na u@ to jest Admin ? a czy do bycia adminem na danym seriwe potrzebne sa jakiekolwiek staty? moze miec nawet -1:16 wazne zeby ogarnial i dobrze pelnil funkcje Teraz podanie na Cod_modzie swol sie nie udalo, tutaj nawet jestem na tak bo nie widać nadmiernego wulgaryzmu z twojej strony także małe TAK ale jak będzie czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58025 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak ! na serwerze sobie dobrze radzisz nie jest zle,jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Sierpnia 2013 #58042 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. Someone, to gracz Miły i Kulturalny gracz. Jedną osobą z którą chciałbym współpracować na serwerze jak narazie to jest własnie on, Siedzi prawie cały czas na serwerze, zgłasza Graczy łamiących Regulamin... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 2 Sierpnia 2013 #58043 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jestem na Tak.Myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58054 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Przecież staty się tutaj nie liczą.. Jestem na tak. Jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58056 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58113 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Prosze o dodanie 10% dla gracza R.A.T.M za brak powodow ! Dla ciebie jestem na tak widzialem Cie ogarniasz nadajesz sie na posade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58139 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Na nie.Powody: -Nie kojarze Cię -widziałem raz twój brak kultury -Nie widziałem cb na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 3 Sierpnia 2013 #58239 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Spełnia wszystkie wymagania. Aktywność jest, na ts3 można sobie z nim spokojnie porozmawiać. Kultura? Wszyscy jesteśmy ludżmi wszystkich czasem ponosi. Jednych rzadziej drugich mniej. Przecież jeśli admin nie będzie miał kultury, dostanie multum skarg i straci admina. Wierzę że liczy się on z tym i będzie się zachowywał o wiele lepiej. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Sierpnia 2013 #58244 Administrator Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi