Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57755 Napisano 2 Sierpnia 2013 Nick: someone Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):bylem adminem kiedys Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 3lata Steam / NonSteam:steam(STEAM_0:0:69443208 ) Dlaczego TY .!:Serwer jest nowy i jest malo adminow spodobal mi sie chociaz usuneliscie NINJE!!!...Ale jest duzo klas:DGram codziennie po 3h bo siedze tez na dd2(niekiedy) no to skladam podanie mysle ze je przyjmiecie:D (Niewiem czy podania co 2 tygodnie licza sie tez tu ale jak tak to prosze usunac posta.) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h Kontakt:steam pw
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57759 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na nie . Wogole nie ogarniasz. Każdego oskarżasz o czity . Twoje stary na serwerze to 1 : 16 .Spamujesz na u@ za co powinieneś dostać bana . Każdy kto cię zabil byl podany na u@ to jest Admin ?
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57760 Napisano 2 Sierpnia 2013 No to podanko? No to na nie! "mysle ze je przyjmiecie" - to nie argument. Nie umiesz sklecać poprawnego zdania, nie ogarniasz. Kultura pozostawia wiele do życzenia. Prosze o dodanie 10% dla gracza Rasta za brak powodów. Popłacz sobie Raścinko ;( Post nie wnoszacy nic do tematu, regulamin. 10% // Tr!k3r
`Shooter. Napisano 2 Sierpnia 2013 #57763 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja jestem na TAK. Nadaje się na admina. Kiedyś strasznie bluźnił ale poprawił swoją kulturę. Jest spoko gościu
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57811 Napisano 2 Sierpnia 2013 Sory ze pisze wiem ze niepowinienem wypowiedac sie w swojim podaniu ale ScreaM niebedzie mnie oczernial po 1 powiedz czego nieogarniam grac nieumiem ? czy co ? po 2 Kazdego nieoskarzam o czity to Ty masz problem i masz wh(http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7980&page=4) wiesz to dobrze ze jak tylko dostane admina to Ty sb niepoczitujesz z mila checia rospisalbym Ci demko z tamtego dnia gdy trafiles mnie 2 razy w glowe a ja sie nawet z respa nieruszylem Twoje staty 1/16 co Ci do tego to moje staty ja gram jak chce to niema nic dogadania czy ktos dostanie admina czy nie moge miec staty 0/100 i byc dobrym adminem Spamujesz na u@ skad wiesz ze spamuje na u@ jak niejestes adminem?Duch Swiety Ci sie w nocy objawil czy Jezus do Ciebie przyszedl i Ci o tym powiedzial ? Kazdy kto CIe zabil byl zglaszany na u@ niekazdy ja niezglaszam ludzi na u@ ja pisze na steam albo na ts do H@ ze jest czit bo niema adminow na serwerze poniewaz serwer jest nowy i jest 2 czy 3 adminow nieliczac H@
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57815 Napisano 2 Sierpnia 2013 Neutral z powodu twojego zachowania mimo tego że aktywnośc jest. Edit@ zmieniam zdanie i jestem na małe tak ale twoja kultura powinna uledz zmianie.
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57821 Napisano 2 Sierpnia 2013 Używa się opcji Edit . Byłem adminem na 45k wiec widziałem u @ Pisze co wiem .
HardeQ Napisano 2 Sierpnia 2013 #57825 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ostatnio twoja kultura pozostawia wiele do życzenia. Jeżeli to co ScreaM piszę jest prawdą mam dwa powody na Nie zero na Tak. Jestem na Nie.
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57831 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jeżeli ja mam oceniac jestem na Tak miło mi się z nim rozmawia i ja osobiscie nie zauwazylem nadmiernego wulgaryzmu lub niestosunkowego zachowania. Jestem na TAK
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57961 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na nie . Wogole nie ogarniasz. Każdego oskarżasz o czity . Twoje stary na serwerze to 1 : 16 .Spamujesz na u@ za co powinieneś dostać bana . Każdy kto cię zabil byl podany na u@ to jest Admin ? a czy do bycia adminem na danym seriwe potrzebne sa jakiekolwiek staty? moze miec nawet -1:16 wazne zeby ogarnial i dobrze pelnil funkcje Teraz podanie na Cod_modzie swol sie nie udalo, tutaj nawet jestem na tak bo nie widać nadmiernego wulgaryzmu z twojej strony także małe TAK ale jak będzie czas pokaże
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58025 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak ! na serwerze sobie dobrze radzisz nie jest zle,jestem na TAK!
Procentowy Napisano 2 Sierpnia 2013 #58042 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. Someone, to gracz Miły i Kulturalny gracz. Jedną osobą z którą chciałbym współpracować na serwerze jak narazie to jest własnie on, Siedzi prawie cały czas na serwerze, zgłasza Graczy łamiących Regulamin... .
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58054 Napisano 2 Sierpnia 2013 Przecież staty się tutaj nie liczą.. Jestem na tak. Jest aktywny.
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58113 Napisano 3 Sierpnia 2013 Prosze o dodanie 10% dla gracza R.A.T.M za brak powodow ! Dla ciebie jestem na tak widzialem Cie ogarniasz nadajesz sie na posade !
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58139 Napisano 3 Sierpnia 2013 Na nie.Powody: -Nie kojarze Cię -widziałem raz twój brak kultury -Nie widziałem cb na ts3
ja sie tak nie bawie Napisano 3 Sierpnia 2013 #58239 Napisano 3 Sierpnia 2013 Spełnia wszystkie wymagania. Aktywność jest, na ts3 można sobie z nim spokojnie porozmawiać. Kultura? Wszyscy jesteśmy ludżmi wszystkich czasem ponosi. Jednych rzadziej drugich mniej. Przecież jeśli admin nie będzie miał kultury, dostanie multum skarg i straci admina. Wierzę że liczy się on z tym i będzie się zachowywał o wiele lepiej. Jestem na TAK
Administrator aquax Napisano 3 Sierpnia 2013 #58244 Administrator Napisano 3 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
2 Sie
15
3 Sie
4
Najaktywniejsi w tym temacie