Skocz do zawarto艣ci

Podanie- Reprezetant

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Reprezentant Skilla

Sta偶 na forum: oko艂o p贸艂 roku

Czas sp臋dzony na forum:2 Tygodni, 11 Godzin, 3 Minut, 36 Sekund

Do艣wiadczenie w ocenianiu: W miar臋. My艣l臋 , 偶e spore.

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak (SSy , i takie tam)

Dlaczego Ty?: Jestem pomocny i my艣l臋 偶e ogarn臋 .

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: W miar臋 mo偶liwo艣ci aktualnie to nawet 6h dziennie :>

pozdrawiam . :>

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jeste艣 odpowiedzialny i spe艂niasz wszystkie warunki.

Bardzo ci臋 lubi臋 jednak musz臋 by膰 na nie.

Jeste艣 moderatorem na innym forum.

Mam nadzieje, 偶e nie czujesz urazy.

W takim razie tez jestem na NIE, wybacz reprezentant no ale niestety wydaje mi sie, ze jest to troche niesprawiedliwe wobec "naszej sieci" wybacz.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Zapewne wiesz, 偶e wymagamy od naszych admin贸w lojalno艣ci. B臋d膮c moderatorem w innej sieci nie mo偶esz piastowa膰 u nas 偶adnej funkcji. Czekam na wyja艣nienia.

Odno艣nik do komentarza

Tak jestem i nie zaprzeczam , lecz to sie膰 kolegi i mnie o to poprosi艂 do czasu kiedy on pracuje tj. 9.07.2013, sie膰 si臋 rozwija nie ma nic do roboty. A tak po za tym specjalnie napisa艂em Sky 偶e mam tam moda bo chcia艂em go sprawdzi膰 czy napraw臋 jest jaki mi pisali sam do mnie pisze wyzywa h@ i ci艣nie ka偶dego po kolei , teraz ju偶 wiem jaki jest naprawd臋. Jak chcecie mog臋 zrezygnowa膰 .

Odno艣nik do komentarza

Reklamowa艂e艣 mi t膮 "sie膰". Co kto powinien wiedzie膰 to ka偶dy ju偶 wie. 呕al si臋 robi jak kto艣 my艣li, 偶e wiem jaki jestem z czego 80% si臋 nie zgadza. Bardziej nienawidzi膰 siebie ju偶 chyba nie mog艂em, chyba... Bo jak us艂ysza艂em te plotki... No nie藕le.

I nie wiem czy to ma by膰 marne t艂umaczenie. W tym czasie niekt贸re osoby zacz臋艂y gasn膮膰 w moich oczach.

To co napisa艂e艣 wy偶ej jest konkretnie wielkim powodem mojego Nie.

Skoro ju偶 tobie przysz艂o troch臋 pok艂ama膰 to teraz ja powiem prawd臋. Hmm pozna艂e艣 bo gada艂e艣 z nim na TS po tym jak z艂o偶y艂e艣 podanie na MORDERATORA na tamtej sieci :)

PS. Napisa艂e艣, 偶e wys艂a艂e艣 mi to specjalnie. Jak m贸wi艂em to by艂a reklama. A jak wyt艂umaczysz to, 偶e jest tam kilku naszych starych graczy? Chyba mi nie powiesz, 偶e po twoim awansie sami bez twojej pomocy znale藕li nowiutk膮 sie膰 i od razu walczyli o rangi? Ich te偶 specjalnie zaprasza艂e艣 aby si臋 o czym艣 przekona膰. Straci艂e艣 bardzo du偶o w moich oczach wymy艣laj膮c. Ja pisz膮c m贸j poprzedni post trzyma艂em si臋 regulaminu, a ty czego si臋 trzyma艂e艣 pisz膮c sw贸j?

PS2. Na tamtej sieci masz - Moderatora, UbTeam, Admina dd2 :)

PS3. To co napisa艂 u g贸ry hm... Gada艂em z nim... Niez艂e "PLOTKI" si臋 rozchodz膮. Ju偶 ci wszystko reprezentant powiedzia艂em, a to co jest napisane u g贸ry to twoje t艂umaczenie niczego nie zmiania. Zrobi艂e艣 co zrobi艂e艣.

Jestem na ogromne Nie. Straci艂em do Ciebie wszelki szacunek.

Pozdrawiam

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...