Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57465 Napisano 1 Sierpnia 2013 Nick: Reprezentant Skilla Wiek: 17 Staż na forum: około pół roku Czas spędzony na forum:2 Tygodni, 11 Godzin, 3 Minut, 36 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: W miarę. Myślę , że spore. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak (SSy , i takie tam) Dlaczego Ty?: Jestem pomocny i myślę że ogarnę . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: W miarę możliwości aktualnie to nawet 6h dziennie :> pozdrawiam . :>
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57531 Napisano 1 Sierpnia 2013 Miły ogarnięty , aktywny , pomocny na tak.
`Shooter. Napisano 1 Sierpnia 2013 #57534 Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Spoko gościu, miły, ogarnięty. Nadaje się na to
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57569 Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak ogarnięty myśle że się nada.
HardeQ Napisano 1 Sierpnia 2013 #57615 Napisano 1 Sierpnia 2013 Jesteś odpowiedzialny i spełniasz wszystkie warunki. Bardzo cię lubię jednak muszę być na nie. Jesteś moderatorem na innym forum. Mam nadzieje, że nie czujesz urazy.
Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57628 Napisano 1 Sierpnia 2013 Jesteś odpowiedzialny i spełniasz wszystkie warunki. Bardzo cię lubię jednak muszę być na nie. Jesteś moderatorem na innym forum. Mam nadzieje, że nie czujesz urazy. W takim razie tez jestem na NIE, wybacz reprezentant no ale niestety wydaje mi sie, ze jest to troche niesprawiedliwe wobec "naszej sieci" wybacz.
LOVASSS Napisano 1 Sierpnia 2013 #57671 Napisano 1 Sierpnia 2013 Przypinam się do kolegów wyżej , z całym szacunkiem do Ciebie , ale na nie.
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57702 Napisano 2 Sierpnia 2013 Zapewne wiesz, że wymagamy od naszych adminów lojalności. Będąc moderatorem w innej sieci nie możesz piastować u nas żadnej funkcji. Czekam na wyjaśnienia.
Reprezentant Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor #57771 Napisano 2 Sierpnia 2013 Tak jestem i nie zaprzeczam , lecz to sieć kolegi i mnie o to poprosił do czasu kiedy on pracuje tj. 9.07.2013, sieć się rozwija nie ma nic do roboty. A tak po za tym specjalnie napisałem Sky że mam tam moda bo chciałem go sprawdzić czy naprawę jest jaki mi pisali sam do mnie pisze wyzywa h@ i ciśnie każdego po kolei , teraz już wiem jaki jest naprawdę. Jak chcecie mogę zrezygnować .
HardeQ Napisano 2 Sierpnia 2013 #57777 Napisano 2 Sierpnia 2013 Reklamowałeś mi tą "sieć". Co kto powinien wiedzieć to każdy już wie. Żal się robi jak ktoś myśli, że wiem jaki jestem z czego 80% się nie zgadza. Bardziej nienawidzić siebie już chyba nie mogłem, chyba... Bo jak usłyszałem te plotki... No nieźle. I nie wiem czy to ma być marne tłumaczenie. W tym czasie niektóre osoby zaczęły gasnąć w moich oczach. To co napisałeś wyżej jest konkretnie wielkim powodem mojego Nie. Skoro już tobie przyszło trochę pokłamać to teraz ja powiem prawdę. Hmm poznałeś bo gadałeś z nim na TS po tym jak złożyłeś podanie na MORDERATORA na tamtej sieci PS. Napisałeś, że wysłałeś mi to specjalnie. Jak mówiłem to była reklama. A jak wytłumaczysz to, że jest tam kilku naszych starych graczy? Chyba mi nie powiesz, że po twoim awansie sami bez twojej pomocy znaleźli nowiutką sieć i od razu walczyli o rangi? Ich też specjalnie zapraszałeś aby się o czymś przekonać. Straciłeś bardzo dużo w moich oczach wymyślając. Ja pisząc mój poprzedni post trzymałem się regulaminu, a ty czego się trzymałeś pisząc swój? PS2. Na tamtej sieci masz - Moderatora, UbTeam, Admina dd2 PS3. To co napisał u góry hm... Gadałem z nim... Niezłe "PLOTKI" się rozchodzą. Już ci wszystko reprezentant powiedziałem, a to co jest napisane u góry to twoje tłumaczenie niczego nie zmiania. Zrobiłeś co zrobiłeś. Jestem na ogromne Nie. Straciłem do Ciebie wszelki szacunek. Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57790 Napisano 2 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
1 Sie
7
2 Sie
4
Najaktywniejsi w tym temacie