Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56755 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nick: ScreaM Wiek: 16.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże . Adminem byłem na wielu sieciach. Byłem także moderatorem . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem na tej sieci już chwilę . Polubiłem ją i nie zamierzam z niej odchodzić . Jak się za coś zabiorę to jestem sumienny . Powierzone mi zadanie traktuję poważnie i z szacunkiem . Przestrzegam regulaminu . Jestem kulturalny . Mam dobrą ortografię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-8h Kontakt: Steam , gg , skype , FB , telefon , Ts3 . Myślę , że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko . Liczę na szansę . Pozdrawiam kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Lipca 2013 #56757 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem na Nie. Śmiech na sali, że taki dzieciak chce być administratorem takiego servera... No to aż niemożliwe. A tak na serio to jestem na tak. Znam cię troszeczkę i myślę, że jesteś w stanie ogarnąć tak poważną funkcję. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56772 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Też jestem na tak aktywny spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56779 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na tak spełniasz wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56781 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem na TAK. Ogarnięty, aktywny i myślę, że sobie poradzi zarówno z ogarnianiem serwera jak z rozkręcaniem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Lipca 2013 #56784 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Grałeś wogóle na tym serwerze ? Z tego co widze to nawet nie wszedłeś. Jeżeli się mylę to proszę na PW Na chwilę obecną jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56908 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Scream jestem na tak ogarniesz to a po jaki jest twój steam czy to ten co ja mam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2013 #57002 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 jestem na tak ogarniety, mily, pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 jestem na tak. nigdy nie było z nim problemów. jest ogarnięty miły i się stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 31 Lipca 2013 #57011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jetsem na tak wymagania spełnone, miły, aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nick: ScreaM Wiek: 16.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże . Adminem byłem na wielu sieciach. Byłem także moderatorem . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem na tej sieci już chwilę . Polubiłem ją i nie zamierzam z niej odchodzić . Jak się za coś zabiorę to jestem sumienny . Powierzone mi zadanie traktuję poważnie i z szacunkiem . Przestrzegam regulaminu . Jestem kulturalny . Mam dobrą ortografię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-8h Kontakt: Steam , gg , skype , FB , telefon , Ts3 . Myślę , że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko . Liczę na szansę . Pozdrawiam kox Nie masz 16 lat słyszałem w grze. Wyzywasz ludzi i jesteś nie kompetentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57046 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nick: ScreaM Wiek: 16.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże . Adminem byłem na wielu sieciach. Byłem także moderatorem . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem na tej sieci już chwilę . Polubiłem ją i nie zamierzam z niej odchodzić . Jak się za coś zabiorę to jestem sumienny . Powierzone mi zadanie traktuję poważnie i z szacunkiem . Przestrzegam regulaminu . Jestem kulturalny . Mam dobrą ortografię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-8h Kontakt: Steam , gg , skype , FB , telefon , Ts3 . Myślę , że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko . Liczę na szansę . Pozdrawiam kox Nie masz 16 lat słyszałem w grze. Wyzywasz ludzi i jesteś nie kompetentny. To nie jest on! !!!. Jestem na Tak siedzisz dosyc dlugo znamy się, ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57061 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 V3RSUS Scream to nie ja ;D Ja mam nick ScreaM . ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57065 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jestem na TAK + spełnia wymogi + steam + aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 31 Lipca 2013 #57153 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Z tego co pamiętam, jesteś pozbawionym kultury dzieciakiem. Poza tym, nie potrafisz powiedzieć danemu administratorowi do robi źle, tylko piszesz do H@, coś typu ' BounDer, kto temu dzieciakowi dał adma' etc. Dla Twojej świadomości, jestem ciut starszy od Ciebie i nie szanuję ludzi, którzy nie potrafią powiedzieć wprost danej osobie co robi źle, tylko spamuje do Wyższej Administracji. DUŻE NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57191 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Na tak. Jesteś znany na serwerowni, miły i ogarnięty. poradzisz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57280 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57281 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 W kontakcie masz podac steam albo cos... a nie wymienic nam co posiadasz Jestes aktywny na forum, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57318 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Z tego co pamiętam, jesteś pozbawionym kultury dzieciakiem. Poza tym, nie potrafisz powiedzieć danemu administratorowi do robi źle, tylko piszesz do H@, coś typu ' BounDer, kto temu dzieciakowi dał adma' etc. Dla Twojej świadomości, jestem ciut starszy od Ciebie i nie szanuję ludzi, którzy nie potrafią powiedzieć wprost danej osobie co robi źle, tylko spamuje do Wyższej Administracji. DUŻE NIE ! BounDer mówisz o innej osobie . Nigdy nie miałem z tobą problemów . Gadałem z tobą ze 2 razy . Zrozumcie ja posiadam nick ScreaM a nie Scream Scream jest kompletnym nie pochamowanym chamem . No cóż muszę zmienić nick ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57327 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak , duża aktywność na forum + spełnione wszystkie warunki zostało mi życzyć tylko POWODZENIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57424 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Przez moje niedopatrzenie admin został przyznany osobie przyłapanej na WH. To ja napisałem Aquax`owi, żeby przyjął podanie, a nie zauważyłem faktu oszustwa. Przepraszam wszystkich za pomyłkę. W tej chwili ją naprawiam. http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7980&page=4 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361971 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi