Skocz do zawartości

Podanie ;D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: ScreaM

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże . Adminem byłem na wielu sieciach. Byłem także moderatorem .

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Jestem na tej sieci już chwilę . Polubiłem ją i nie zamierzam z niej odchodzić . Jak się za coś zabiorę to jestem sumienny . Powierzone mi zadanie traktuję poważnie i z szacunkiem . Przestrzegam regulaminu . Jestem kulturalny . Mam dobrą ortografię

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-8h

Kontakt: Steam , gg , skype , FB , telefon , Ts3 .

Myślę , że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko . Liczę na szansę .

Pozdrawiam kox

Jestem na Nie. Śmiech na sali, że taki dzieciak chce być administratorem takiego servera... No to aż niemożliwe.

A tak na serio to jestem na tak. Znam cię troszeczkę i myślę, że jesteś w stanie ogarnąć tak poważną funkcję.

pozdrawiam.

Gość Guest

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże . Adminem byłem na wielu sieciach. Byłem także moderatorem .

Dlaczego TY .!: Jestem na tej sieci już chwilę . Polubiłem ją i nie zamierzam z niej odchodzić . Jak się za coś zabiorę to jestem sumienny . Powierzone mi zadanie traktuję poważnie i z szacunkiem . Przestrzegam regulaminu . Jestem kulturalny . Mam dobrą ortografię

Pozdrawiam kox

Nie masz 16 lat słyszałem w grze.

Wyzywasz ludzi i jesteś nie kompetentny.

Gość Guest

Pozdrawiam kox

Nie masz 16 lat słyszałem w grze.

Wyzywasz ludzi i jesteś nie kompetentny.

To nie jest on! !!!. Jestem na Tak siedzisz dosyc dlugo znamy się, ogarnie

Z tego co pamiętam, jesteś pozbawionym kultury dzieciakiem. Poza tym, nie potrafisz powiedzieć danemu administratorowi do robi źle, tylko piszesz do H@, coś typu ' BounDer, kto temu dzieciakowi dał adma' etc. Dla Twojej świadomości, jestem ciut starszy od Ciebie i nie szanuję ludzi, którzy nie potrafią powiedzieć wprost danej osobie co robi źle, tylko spamuje do Wyższej Administracji. DUŻE NIE !

Z tego co pamiętam, jesteś pozbawionym kultury dzieciakiem. Poza tym, nie potrafisz powiedzieć danemu administratorowi do robi źle, tylko piszesz do H@, coś typu ' BounDer, kto temu dzieciakowi dał adma' etc. Dla Twojej świadomości, jestem ciut starszy od Ciebie i nie szanuję ludzi, którzy nie potrafią powiedzieć wprost danej osobie co robi źle, tylko spamuje do Wyższej Administracji. DUŻE NIE !

BounDer mówisz o innej osobie . Nigdy nie miałem z tobą problemów . Gadałem z tobą ze 2 razy . Zrozumcie ja posiadam nick ScreaM a nie Scream

Scream jest kompletnym nie pochamowanym chamem . No cóż muszę zmienić nick ...

Przez moje niedopatrzenie admin został przyznany osobie przyłapanej na WH. To ja napisałem Aquax`owi, żeby przyjął podanie, a nie zauważyłem faktu oszustwa. Przepraszam wszystkich za pomyłkę. W tej chwili ją naprawiam. http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7980&page=4

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...