Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56655 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Chciałbym powiadomić Adminów Cod Mod aby czasem spoglądali na tabele. Ponieważ gracz kox ukrywa się pod nickiem char. Skąd ta pewność ? Otóż gdy wbił ostatnio ta teamspeaka to zauważyłem że char ma napisane [kox] przed nickiem przez to iż zmutowałem go na ts3.Na owym ts3 został już zbanowany pozostał tylko serwer.Lecz to pozostawiam Adminom Cod Moda. Pozdrawiam Savi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56657 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na ts prędzej czy później też wejdzie. Ten nieogar ma zmienne IP. Na ts banowałem go kilka razy. Na serwerze sytuacja jest identyczna. Jednak musimy mu uprzykrzać życie jak tylko możemy. Takich ludzi trzeba tępić jak tylko można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Lipca 2013 #56658 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Oczywiście admini muszą wziąść to pod uwagę. Wielki plus dla ciebie za informację. Consecuente wyżej wszystko objaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Lipca 2013 #56660 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Okej, zrozumiałem i dzięki za info ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56661 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Okej dzieki za info Zbanuje jak tylko zobacze @Edit Ta osoba zostala juz zbanaowana permamentnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56703 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jezu nie jestem zaden kox dopiero od niecalyh 2 tygodni gram na tej serwerowni i mam dyslekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56715 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Okey to zamykam skoro po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi