Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #56066 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Nick: Scream Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowałem na 2 serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Admina na owym serwerze już posiadałem, chciałbym powrócić na to stanowisko pomagać graczom jak tylko mogę najlepiej, nie popełniając żadnych błędów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6h na serwerze najczęściej jestem w godzinach nocnych. Kontakt: TS3, Steam, GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 27 Lipca 2013 #56067 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 hmm Kryteria spełnione. Admina już tu miał, problemów poważnych nie pamiętam. Jedyne do czego moge się doczepić to zachowaj kulturę,, bo czasem zdarzy ci się włączyć bluzgator, ale wszystko da się zmienić i ostatnio faktycznie da się zauważyć zdecydowanie mniej takich zachowań. Tylko tak dalej. Ogółem jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #56070 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ja jestem na tak. Gracz wydaje się dobrym kandydatem. Te wasze podpisy :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 27 Lipca 2013 #56071 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jestem na Tak. Znam screama przez dłuższy okres czasu. W czasie jego adminowania nie było zbytnio błędów. Wykonywał swoją pracę rzetelnie i uważnie. Można dać chłopakowi szanse na wykazanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 27 Lipca 2013 #56072 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Brak kultury Cię skreśla. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56117 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jestem na TAK + steam + wiek + przegrane 30h na serwerze + aktywność na forum edit: Zmieniam swoje zdanie JESTEM NA NIE!!! Dowody dodał Sky"s The Limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56121 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A ja jetem na Nie . Czesto widzialem jak klniez albo wyzywaz graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Lipca 2013 #56123 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Zapożyczyłem sobie dowód od Consecuente... Twoja kultura to dno, a jedna z twoich akcji jest tutaj udowodniona... http://www20.speedyshare.com/JuuAC/download/ht8j.png Na Nie + z tego co widzę w amxbans na twoim nicku z małym m [bo jest jeszcze ScreaM] w tym miesiącu miałeś 2 bany za obrazę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56131 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Na nie. Jeśli twoja kultura to dno , no to przepraszam , ale nie chcemy tu takiego admina :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56134 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Na Nie. Koledzy z góry mnie wyręczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56140 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Na nie , nie masz kultury , obrażasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56144 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 powody up siedzialem wieczorem na serw to co 2 slowo wulgaryzm bo ci nuke zniszczylem i zaczoles mnie wyzywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56149 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Na nie z powodu twojego kompletnego braku kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Lipca 2013 #56157 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi